Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
simona-maris spune:
Gabriella,esti mare figura! Ma faci sa rad de cate ori citesc ceva de la tine
Iar vecinei care te indoapa cu papa...spune-i sa vina la mine,ca sa nu mai gatesc
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Feteloooooooooor,atentie!!!!!! Gabriella ii spune Anei sa nu se panicheze |
intr-adevar, asta e "cool"
8+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui simona-maris Feteloooooooooor,atentie!!!!!! Gabriella ii spune Anei sa nu se panicheze |
mey, daca n-as face si "trasnai" din astea , ati mai zambi?Bine, am momente cand imi pun si eu intrebari ptr ca am 39 de ani si -mi doresc copilul asta cum, sigur, ma intelegeti. Dar cred ca avem nevoie si de momente de destindere ,de zambete .Daca v-am gresit, scuzati-ma !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_ladycat spune:
ana_ladycat spune:
citat din mesajul lui diana.b Ana, incearca sa gandesti pozitiv... Stiu ca e usor de spus si greu de facut, dar pentru moment, nu poti face mai mult de atat! Timpul le va rezolva pe toate....... speram ca in bine Eu totusi as insista sa mai faci o ecografie la un alt cabinet/spital... decizia iti apartine! 8+ |
Iti multumesc inca o data si tie si celor care ma sustin atat de aprig. Inseamna foarte mult pentru cineva care a luat o lovitura asa tare resimtita.
M-am mai calmat si vreau sa astept pana la 6 saptamani si cateva zile, cand pot auzi si inimioara si cand pot sa imi dau seama daca sunt cu adevarat sau nu probleme.
Cand ma uit la pozele cu saculetul buclucas ma topesc toata, chiar daca nu e el pefect rotund. As vrea sa vi le arat si voua, dar nu stiu cum
mirunam spune:
Si eu gabrielei
Concluzie: panicosii trag la panicosi si se simt mai bine cand ii incurajeaza
Ce credeti ca nu m-am cautat de cosuri dupa postul gabrielei???
Gabriela si Ioana ma bucur ca v-am distrat dar la Gabriela ma bucur ca i-am linistiti si ei un pic copilu' nad, si daca a ras un minut tot s-a relaxat si el saracutul.
Eu trebuie sa plec acasa dar tot citesc citesc si uite asa stau la birou...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+
ana_ladycat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
mey, daca n-as face si "trasnai" din astea , ati mai zambi?Bine, am momente cand imi pun si eu intrebari ptr ca am 39 de ani si -mi doresc copilul asta cum, sigur, ma intelegeti. Dar cred ca avem nevoie si de momente de destindere ,de zambete .Daca v-am gresit, scuzati-ma ! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Din punctul meu de vedere nu se pune problema de gresit. Iti multumesc pentru ca ma faci sa rad, chiar si intr-o zi ca asta.
ana_o spune:
gabriela, ne tii "treze" si eu, una, chiar daca sunt mai recent venita, imi place sa te citesc pentru ca ma faci sa zambesc. si am avut azi cateva momente triste, dar ai avut "grija" sa ma faci sa le uit...
11
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Si eu gabrielei Concluzie: panicosii trag la panicosi si se simt mai bine cand ii incurajeaza Ce credeti ca nu m-am cautat de cosuri dupa postul gabrielei??? Gabriela si Ioana ma bucur ca v-am distrat dar la Gabriela ma bucur ca i-am linistiti si ei un pic copilu' nad, si daca a ras un minut tot s-a relaxat si el saracutul. Eu trebuie sa plec acasa dar tot citesc citesc si uite asa stau la birou... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
am ras cu lacrimi pana si de prostiile mele
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
simona-maris spune:
Ei,Gabriela,nu spuneam ca gresesti,Doamne fereste! Dar esti simpatica rau,si te mai tachinam si noi!.Stii tu ca numai cei care se iubesc se tachineaza