Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
simona-maris spune:
Ana,suntem alaturi de tine! Ai incredere si nu te panica !Dumnezeu are grija de noi!
Ana_o...ai intrebat ceva mai devreme daca se poate tine post.Se poate foarte bine,mai ales ca legumele si fructele sunt atat de recomandate in perioada asta.Daca tu crezi ca te ajuta si il ajuta pe bebe asta,merita efortul.Am o prietena,sotia unui preot,care mi-a zis ca bbe creste si cu anafora,aghiasma,sau Sf Impartasanie,nu numai cu medicamente sau carne.Apoi 2 zile vegetale pe saptamana sunt bune la detoxifierea organismului.Eu zic ca pt cine crede,e bine
Simona+11
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b gabriella1 esti dusa rau...... in sensul bun al cuvantului....... dar nu am mai vazut pe cineva asa disperat ca tine...... mi se pare incredibil!!! vorba aceea e doar un COS 8+ |
nu m-am speriat,dar chiar nu mai stiam ce sa zic sa nu fiti necajite si sa va mai schimb gandurile.
am si io un cos,dar ,na , trece. pot face acnee, bb sa fie bine
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
diana.b spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Ana imi pare rau pentru sitatia ta dar daca deja 2 doctori au spus ca au fost si cazuri ca ale tale in care sarcina s-a dus cu bine pana la capat atunci fii optimista si spune-ti ca si a ta va fi bine! Cu cosurile si eu am probleme dar este de inteles, eu nu am voie sa fac si deci nu m-am impacientat deloc cand au inceput sa apara. Asta e, mi-am zis sunt modificari normale dupa cate am citit in timpul sarcinii. Poate mai neplacute (nici eu nu prea aveam inainte) dar ce sa-i facem ... 12+ |
dar de ce nu ai voie sa faci ........
daca nu sunt prea indiscreta?
8+
gabriella1 spune:
Ana, fii atenta aici,la mama.am dureri de burtica ,uneori, bb se vede negru pe echo, mi-a mai iesit si-un cos, paranoia progreseaza, dar ,fetita scumpa, TOTUL O SA FIE BINE, ai sa vezi. Nu te mai panica, DD nu te lasa !
Gabriela
ana_ladycat spune:
citat din mesajul lui gabriella1 Ana, fii atenta aici,la mama.am dureri de burtica ,uneori, bb se vede negru pe echo, mi-a mai iesit si-un cos, paranoia progreseaza, dar ,fetita scumpa, TOTUL O SA FIE BINE, ai sa vezi. Nu te mai panica, DD nu te lasa ! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_ladycat
|
hai,curaj.urmatoarea echo o sa fie bine si atunci ai sa razi de spaima trasa
Gabriela
ana_ladycat spune:
[/quote]
hai,curaj.urmatoarea echo o sa fie bine si atunci ai sa razi de spaima trasa!
[/quote]
Gabriela
[/quote]
Doamne ajuta! Deja incep sa imi revin pentru ca mi-a scris cineva care a patit exact la fel si intre noi sunt foarte multe similitudini.
Eu sunt noua pe acest forum. Se pot introduce poze? Ca pot sa il arat pe saculetul buclucas
ana_o spune:
Simona, eu tin post, am vrut doar sa stiu daca mai tine vreuna... pe mine ma condamna toata lumea ca tin. in rest, chestiile bisericesti le stiu bine, sunt "de-a casei".
azi n-am tinut, crezand ca voi fi "calator", trebuia sa merg la timisoara, la echo de 12 sapt, dar am ramas acasa si deh... am bagat la 7 azi dimineata un sandwich.
legat de cosuri, am din plin... pe decolteu si pe spate, sunt cam dispe din cauza asta, ca tenul frumos e un trend pentru mine si iubesc perioada cand luam anticonceptionale si-mi stralucea fiecare parte de piele...
by the way, numai 7 suntem pro pentru 8 mai, ora 10, cismigiu?
11
diana.b spune:
Ana, incearca sa gandesti pozitiv... Stiu ca e usor de spus si greu de facut, dar pentru moment, nu poti face mai mult de atat!
Timpul le va rezolva pe toate....... speram ca in bine
Eu totusi as insista sa mai faci o ecografie la un alt cabinet/spital... decizia iti apartine!
8+