Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul gabriella......cum stai cu viata sexuala?....ca daca prost....atunci ai o explicatie clara pt cos...plus praful din aer,plus faptul ca ai uitat o data sa te cureti cu lotiune tonica...plus plus plus....esti figura!!!! mirunam....ok:)......ziceam si eu 7+ |
nu dormi?care viata sexuala mai?de la aia mi se "trage"
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
crisuletzul spune:
imediat ma pun sa dorm...pe cand urcam spre camera a intrat omul in casa si i-am pus sa manance!
atunci daca de la "lipsa zbenguielii" ti se trage,la ce mai dai din gura?:))hormonii isi fac ei loc sa iasa pe unde apuca:P
7+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul imediat ma pun sa dorm...pe cand urcam spre camera a intrat omul in casa si i-am pus sa manance! atunci daca de la "lipsa zbenguielii" ti se trage,la ce mai dai din gura?:))hormonii isi fac ei loc sa iasa pe unde apuca:P 7+ |
hormonii sa stea unde trebuie ca io n-am avut cosuri decat 1,2 inainte de CM
Gabriela
ana_ladycat spune:
Va multumesc tuturor celor care ma incurajeaza. Am nevoie de asta!
Acum sa dau cateva explicatii: in momentul in care a gasit saculetul doctorita nu a fost deloc incantata. M-a asezat cu sezutul intr-un mod diferit ca sa vada mai bine. A spus ca nu e prea ok si ca nu e multumita cu ce vede. Am rugat-o sa nu ma menajeze si sa imi spuna exact care e situatia si a spus ca trebuia sa fie mai rotund si mai "ferm", adica sa existe mai multa tensiune in el, sa nu fie "blegit". Uitandu-ma acum la poze, a reusit sa il prinda destul de bine (adica nu numai in forma lui ingusta) dar se vede ca are forme ciudate (nu rotund). Si al meu are acea "liniuta" in capat :)
Mi-a spus ca embrionul nu se vede insa nici nu se astepta sa se vada si ca in acest moment are 0.96 cm (saculetul). Eu am intrebat-o cat este de rau ceea ce se intampla si a spus ca a vazut sarcini la fel duse cu succes si fara probleme la maturitate, dar si sarcini pierdute. Mi-a recomandat sa imi sun ginecologul sa vedem daca pot face ceva suplimentar.
Am vb cu prietena mamei mele care este medic ginecolog si care mi-a spus ca da, sunt sanse sa nu fie ok, dar sunt si sanse sa fie totul bine. Sa stau linistita si sa astept pt ca nu tine in nici un fel de mine.
Eu nu am nici un semn de sarcina in afara de lipsa menstruatiei (nu am avut absolut nici cea mai mica sangerare) si o mica tensiune in sani.
In sufletul meu ramane speranta! Daca stiti pe cineva care a mai trecut prin asta va rog sa imi spuneti.
Va pup!
ratusca83 spune:
Buna gravidute..azi nu am putut intra pt ca am fost f ocupata...sunt tare speriata...am primit rezultatul la o analiza care nu prea stiu ce inseamna...poate ma ajutati voi..Asta este: ProC Global FV NR:2.78..
oare am trombofile ca asa am citit pe net..
offf..va rog ajutati-maaaaa
8+
gabriella1 spune:
mey,nu mai radeti de "paranoia"mea.Ce sa va mai spun sa va inveselesc ,ha?
Gabriela
allexxia_m spune:
Ana imi pare rau pentru sitatia ta dar daca deja 2 doctori au spus ca au fost si cazuri ca ale tale in care sarcina s-a dus cu bine pana la capat atunci fii optimista si spune-ti ca si a ta va fi bine!
Cu cosurile si eu am probleme dar este de inteles, eu nu am voie sa fac si deci nu m-am impacientat deloc cand au inceput sa apara. Asta e, mi-am zis sunt modificari normale dupa cate am citit in timpul sarcinii. Poate mai neplacute (nici eu nu prea aveam inainte) dar ce sa-i facem ...
12+
diana.b spune:
gabriella1 esti dusa rau...... in sensul bun al cuvantului....... dar nu am mai vazut pe cineva asa disperat ca tine...... mi se pare incredibil!!!
vorba aceea e doar un COS
8+