Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43778

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

va chemasem la masa, dar nu mai pot de ras...
exista asa ceva? adica... nu e pe bune, nu?!
sau???

11

Mergi la inceput

Spalata, spalata, ne-frecata, frezata, scirtiita de curata!...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

12+

Mergi la inceput

da, exista,am dat linkul

Gabriela

Mergi la inceput

dezinfectie totala sau plecam cu capacul de acasa

Am si eu o curiozitate, pt. fetele exagerate de pe DC . Pe cele care ma considera deplasata, le rog sa nu-mi raspunda

Cum folositi toaleta in hotelurile din strainatate ? Ca la alea romanesti m-am lamurit: dezinfectez baia in 95% din cazuri.
Va intreb, ca eu in fiecare an cind plec in CO, plec cu sticla cu clor dupa mine, cu servetele antibacteriene, etc.
Anul asta plec in Bulgaria si ma intreb daca sa plec in mod obisnuit cu tot arsenalul in dotare , ca sa pot folosi toaleta ca pe cea de acasa.

Gabriela

Mergi la inceput

Consultatzii bivolarice on line

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by oancea

Fetelor ce mai,punctul G la-ti descoperit,acum nu va trebuie decit un BARBAT.Dar din ala adevarat,nu cotaitori de cartier.Eh,barbatii adevarati care stiu ce sa faca cu punctul G sunt putini.Cine va bagat in cap ca punctul G este sinonimul prostatei la barbati?Asa prostie nu am mai auzit.Prostata poti sa o freci cit vrei,ca nu va excita pe nimeni.Dar mai interesant cred ca ar fi sa invatati metoda"TAO".Daca gasiti o carte cu un asemenea subiect cititi-o.Este formidabila.Cine
invata asa ceva,poate spune ca stie tot,in materie de sex.
Cipinela draga,ai grija la pozitia folosita.Oricind pot revenii durerile.Acolo,acum dupa cauterizare,este un loc foarte sensibil.Dar cine te-a hacuit asa?

Gabriela

Mergi la inceput

La asa o explicatie de savanta si delicata, raspuns pe masura :

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Uelcam, dom doctor ginecolog, dupa cite vad, 'stetzi foooarte documentat 'mneavoastra...da mai zicetzi, va rog, nu va impiedicatzi de profani ca noi care continua shi-n secolul asta asha de avansat sa creada ca Punctul G al barbatului se afla la prostata, mai exact, in kur, ma scuzatzi de vorba rushinoasa ...da inclin totushi sa cred c-atzi frecat mult prostata aia pina v-atzi dat seama ca n-are punct G, o fi fugit, nenorocitu!...

Gabriela

Mergi la inceput

Am o problema foarte mare cu gandaci astea inputiti, nu mai scap de ei nici cum.
Anu trecut in vara am renovat apartamentu am cumparat frigider nou aragaz nou mobilier nou tot ce se poate cumpara in casa este nou ... problema este gandaci care invidiaza dinou apartamentu, inainte de renovare cred ca la 2000 si ceva am dat foc iam prins in cuib am dat cu tot felu de spreiuri iar tot nu am scapat de ei Sunt extrem de suparat pe ei
Imi vine sa arunc apartamentu in aier, nu stiu ce sa mai fac.. Nu moare nici decum.
acuma mai nou si ziua iese la iveala, ii adun zilnic si nu reusesc sa scap de ei deloc.
Parca se inmultesc din ce in ce mai mult.
Cred ca sunt 3 nati de gandaci..
Va rog solemn sa ma ajutati si pe mine.
Va multumesc. astept raspuns pe E-mail sau pe Id de messenger.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Cu igena WC de prin hoteluri fie ele de la noi sau din afara si eu sunt putin paranoia ...
Nu de alta dar am luat candida in astfel de conditii, asa ca mai bine paranoia decat cu boli.

12+

Mergi la inceput