Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

buna fetele

am si eu o mare rugaminte. tocmai mi-am facut un test, care are cea de-a doua liniuta pala. uitati-va aici si spuneti-mi dc mi se pare. si dc nu, care e urmatorul pas?
tremur din toate incheieturile, imi doresc ff mult sa am un bb.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Felicitari! Si la mine era pala, plus ca un test imi iesise negativ cu cateva zile inainte.

Raluca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Bebelu (ce dragut ), repeta testul in 2-3 zile ... in 72 de ore va fi clar ce se intampla... si la mine a fost asa... si a fost bine!! Te inteleg, la 38 de ani cat am eu, si eu am tremurat. Dumnezeu e mare!

Ei ... azi nu mai scrie nimeni glume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu nu am vazut niciodata haine de gravida frumoase..doar saci sau salopete odioase ...eu imi iau chestii pe care le port si negravida gen rochii baby doll si bluze tot de genul ala..nu mi-as lua neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pantaloni din aia cu chestia aia peste burta..ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...imi iau doar cu talie f joasa ca sa nu ma stranga de burta ...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

na hello gagicile!!!!
gabrielo....m-am prapadit de ras cu toate prostiile pe care le-ai postat!

ralububu....cat ti-a intarziat ciclul?....eu sunt putin retinuta legat de test,dar depinde.....fiecare cu trauma sa!!!!
Felicitari!!!!!

azi imi pun si eu pe picassa poza de la test plus echo de 5 sapt si 2 zile....plus echo 6 sapt si 6 zile....plus ghistul de 6 cm!

Apropo...am citit ca va faceati griji legat de chist.....si viata sexuala.....eu am chistul de vreo 2 ani si cateodata ma urcam pe pereti de dureri in timpul actului sexual! Dr. peltecu mi-a zis ca nu reprezinta nici un pericol(chistul) pt sarcina !Speranta este sa se sparga sau sa se retraga de la sine......foarte rar se intampla sa sangereze!....Incercati sa fiti optimiste...uite eu de cand sunt gravida si am trecut de paranoia , nu mai am pic de dureri in timpul ...chiar am ajuns mai pofticioasa:))....

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

btw de linie pala la test: la mine era atat de pala incat sotul nu o vedea deloc nici la lumina puternica..dupa 1 sapt a vazut si el cand am repetat testul si linia a iesit mai accentuata

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura si mie imi place Hello Kitty . Si imi mai plac Winnie the Pooh si prietenii si Wall-e . Am tricouri cu ei

Am fost dupa haine si sunt odioase. Singurul lucru decent era o pereche de blugi de la Mothercare, skinny, care au partea de sus elasitca si sta sub burtica... din pacate erau foarte deschisi la culoare si eu aspiram sa ii port si la birou. Daca erau negrii sau indigo era perfect.

La noi mai e pana la rochii. Eu sunt tot la rochiile pulover dar abia astept sa vina calduraaaaa

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buenas fetele!

Recunosc ca am ras cand am citit acest capitol!!! Gabriela m-ai amuzat de mare exceptie..

Si eu am avut liniuta la testele cele doua paaala de tot..Si uite acuma is gemenasi!

Ieri am fost la mama personala in vizita si ..i-am zis ca suntem gravizi. La care zice da ca ma gandeam eu ca sunteti.. La care eu: Da te-ai gandit ca sunt doi? Mare supriza a avut deci!! Am aflat ca bunica din partea tatalui a avut odata o sarcina gemelara (i-a dat afara ca deh, vremurile) si surpriza: si bunica sotului a avut tot gemeni odata! (tot dati afara)!! Deci e cam in gene chestiunea.

Dupaia s-a apucat sotu sa isi sune familie sa le zica..si i-a lasat paf si pe ei.

Dragutele, voi unde faceti dublul test, si cat va costa? E din cele ce se pot face cu trimitere gratis cumva? Luminati-ma va rog!

Zicea cineva mai sus ca s-a programat la Filantropia unde e gratis cu trimitere si adeverinta de asigurat. Trimiterea cine o da? Medicul de familie? Iar adeverinta e de salariat nu?

Haidi va pupez dulce!

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu sunt fan hello kitty si wall-e!!!de la hello kitty am cercei,manusi,cizmulite de casa,fular,caciula,cutie de bijuteri:))))....tot zice al meu ca daca o sa avem fata ....va fi terorizata cu hello kitty!!!!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele va multumesc mult de tot pt raspunsuri si pt urari

ma inscriu si eu cu ocazia asta
DN 30.09.1986
UM 30.03.2010
DPN 04.01.2011

momentan nu e nimeni la odiseea de ian=feb, asa k intru si eu la voi dc nu va suparati.

eu oricum va citesc de la prima pagina, si stiu tot ce s-a intamplat pe aici.
am vb si cu doctoru si mi-a dat acid folic si utrogestan 2 pe zi. si a zis k ne vdm sapt viitoare

dc vreti puteti sa imi trimite=ti ai mie parola sa fac cap nou cand e nevoie
Doura

tuturor

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sugubina,la Filantropia se face gratuit..spunea cineva ca trebuie sa platesti analizele de sange,oricum te ajunge mult mai ieftin.Eu cu programare din timp,muuuult timp( 5 sapt) am gasit gratis.
Trimitere de la medic de familie si adeverinta de salariat,da!
Am si nr de tel unde poti vb sa te programeze
Succes !

Mergi la inceput