Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
bebelu86 spune:
Simona dc te rog sa imi dai si mie nr unde se fac programrile sa il ???
te rog. si cine ma poate ajuta cu ce analize se fac acu?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
gabriella1 spune:
back: de ce nu mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaau?
hepatita b-negativ
hepatita c- negatic
calcemia- 4,7
magneziu- 2,2
mi-or pierdut glicemia 
luni am toxo, mega..,clamidia,bhcg-ul.
pana acum ,bine!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
bebelu86 spune:
gabriella eu zic sa stai linistita, sunt unele zile in care ti-e bine alte mai putin bine, nu trebuie sa te speri 
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
anul acesta
anya2010 spune:
Salut fetili! Aveti spor la scris nu gluma! Mi-a luat jumate de zi sa citesc de unde am ramas..adica de pe la capitolul 8
. Am ras cu lacrimi capitolul asta..genial.
Vad ca s-a aglomerat si la luna decembrie, bun venit noilor burtici! 
Eu mi-am luat niste blugi din baneasa shopping city, e un magazin de gravide la etaj. Blugii arata bine, eu imi gasesc mai rar blugi care sa-mi placa si sa-mi vina in acelasi timp..am 1.80 m
. Nu am eu burtica de blugi speciali pt gravide insa cei normali ma deranjeaza cand conduc. In rest, bluzele sunt horor..Oricum se gasesc destule haine dragute in magazine care pot fi purtate foarte bine si de gravidute.
La capitolul paranoia: de cand cu evenimentele de la CF 2, sotul e crizat deoarece dr meu e de la CF 2, si el e impotriva sa nasc acolo. Eu nu as vrea sa renunt la dr pt ca sunt foarte multumita de ea. Sper sa gasesc o solutie in cele din urma.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu desi fac 12 saptamani miercuri inca am greturi si abia pot manca. Nu vomit insa mi se intoarce stomacul pe dos si senzatia e destul de neplacuta, imi vine sa vomit dar nu pot 
Va pup!
Ana
11+ 
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
ralububu spune:
Legat de testul de sarcina, eu l-am facut cu 2-3 zile inainte de data estimata a menstruatiei si a iesit negativ. Cateva zile dupa, a iesit pozitiv la 2 teste, dar linia era foarte vaga. Am facut beta HCG si am stiut sigur si l-am repetat la 2 zile (patita fiind cu o extrauterina).
Raluca
7+
bebelu86 spune:
eu nu stiu cand trebuia sa=mi vina pt ca luna trecuta mi-a venit la 33zile, iar in urma am fost dereglata rau, venea si la 2 luni.
azi sunt z 26
Albumele noastre
anul acesta
sugubina spune:
Draga simona-maris multumesc penru raspuns. Da-mi numarul de telefon pt programare te rog. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si la bb!
sugubina
+7
sugubina spune:
Inca ceva: programare aia se face pt analiza de sange Dublu test (PAPP-A #351;i bHCG) (screening prenatal trimestru I)?
Nu include si eco? Scuze de stresul cauzat
sugubina
+7