Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
gabriella1 spune:
paranoia scade
:
hepatita b-negativ
hepatita c- negatic
calcemia- 4,7
magneziu- 2,2
mi-or pierdut glicemia 

luni am toxo, mega..,clamidia,bhcg-ul.
pana acum ,bine!
dar azi ma simt bine, e normal?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
despre ramburs si maimute:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by
cand mi-a intarziat m-am dus ramburs la ginecolog,care m-a consultat ba chiar mi-a facut si un test de sarcina si rezultatul a fost negativ.dar maimutele tot nu veneau in vizita asa ca m-am dus din nou la dr de data asta la endocrinologie.Ma gandeam ca poate fi de la glanda si dr mi-a dat un tratament care includea si niste pastile care sa trimita maimutele la mine.
Gabriela
bebelu86 spune:
buna fetele
am si eu o mare rugaminte. tocmai mi-am facut un test, care are cea de-a doua liniuta pala. uitati-va aici si spuneti-mi dc mi se pare. si dc nu, care e urmatorul pas?
tremur din toate incheieturile, imi doresc ff mult sa am un bb.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
gabriella1 spune:
uite-o la mine:
http://img517.imageshack.us/img517/6623/img1220dq.jpg
Gabriela
bebelu86 spune:
la tine se vad amandoua super clar
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
ramonik1986 spune:
si la mine primul test a iesit cu o liniuta f clara iar cealalta pala exact ca si la tine si doctorul mi-a spus ca este pozitiv si daca nu esti sigura mai poti repeta..
mamica de noiembrie
9+
eliza_cri spune:
bebelushu peste cateva zile repeta testul cea dea 2 liniuta se va colora mai clar....felicitari mami 

si eu ma uit la DAnsez pentru tine..eu de la inceput am tinut cu grigore..pe botezatu nu il sufar..are asa o scoala in el e ata de fals...iar cei 80000de euro cat a primit sa isi arate fizicul ii dadeam liubei macar 1000 si o ajutam numai faceam atata caz si aratam ce pot....stiti voi cum este Grigore daca nu are parinti dau toti in el ca niste sacali gata gata sa faca cea mai mica greseala sa sara de jugulara lui...asa sunt niste neseriosi.....si vedetele lui peste sa faca bine sa nu se mai dea atat de lovite ca nu ii obliga nimeni sa mearga acolo din moment ce accepti sti la ce te inhami.....pt ei banii astia ii sparg asa pe nesimtite ...nu stiu cum este sa nu ai bani sa nu ai ce pune pe masa sau ce imbraca..si pt ca asa e viata nu stie nimeni ce e in sufletul si stomacul omului....o decenta si o cumpatare ar ajuta multe asa zise vedete
Nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui Grigore e tanar are si el visuri, asteptari ...doleantele cui sa le spuna...toata stima si maxim respect pt iuliana ca nu se lasa si lupta pt ceva cu adevarat nobil...in final e vb de show nu neaparat de dans...eu sunt fericita ca au ajuns pe podium chiar daca ia locul 3 eu sunt fericita tot primesc niste bani...au si ei niste banuti fac si ei cum stiu un rost in viata...multa sanatate eu una le doresc
6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 la tine se vad amandoua super clar http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
deci aici erai..te-ai testat fara sa ne spui...oricum chiar si pala e liniuta acolo...sigur esti
..mai fa testul peste vreo 5-6 zile si o sa vezi k o sa fie mai accentuata
..felicitariAlexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
douradoudou spune:
buna pranzul ...ieri am stat pana tarziu si am citit de acolo si radeam singura ca nebuna..si mancam bomboane de cioco(cam 400 g
]..l-am cam ignorat pe sot dar nu mai fac..acum citesc ziua cand nu e acasa
..ieri mi-a cumparat un stick cu hello kittly.pisica aia dragutza cu funditza..arata ca un medalion (asa se zice??) cu pietricele ..
..eu am si papuci tot cu kitty aia![]()
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+