Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Calatoriile sufletului in lumea modei:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

dar asta nui nimic sa vedeti tineretul de aici,din Japonia,nu destul ca o parte din femeile lor de aici sunt hidoase si urite cu spume,dar sance se inbraca si ele la moda,si cind le vezi cit de hidoase sunt si habar nau de veata lor si pe ce lume traesc mai marg si cracanate,si la prima vedere ai inpreseia ca sunt niste maimute fujite din zoo,daca vrei sa te apuce durerea de cap calatoreste-n japonia,si va garantez nu mai vreti moda in veata vecelor,sincer fetele noastre de16 ani sunt de o suta de ari mai bune in toate punctele de vedere,okai ceau fetelor si totusi parerea mea este ca nu conteaza moda si cel mai mult conteaza,haina in care va merge va sta bine si va simtiti comod,ceau

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

stop,trecem la toaleta de seara ptr bb.revin cu paranoia

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor ma omorati de ras sincer ma dor obrajii de la ras ...saracul bb crede ca e cutremur

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Oani

.... in interiorul capului exista o celula (un nume complicat, nu l-am retinut). Cand copilul este mic, celula este si ea mica, iar locul in care sta este mai mare. La adult celula creste si umple locul respectiv. Daca un adult da repede din cap, nu are decat o senzatie de ameteala. Cand copilul da repede din cap, celula se misca si provoaca micutului o senzatie de placere, asemenea orgasmului la adulti.

nah,ana te-am scapat de cereri

quote:
eu am citit mai demult pe ceva site o chestie interesanta (cred ca la fel de "babeasca" ca si calendarul chinezesc - adica nu se poate demonstra valabilitatea 100 %).
noah ideea era legata de cum sa faci dragoste, mai precis sa fie respiratia predominanta pe o anumita parte. adica ziceau ei ca in mod normal,la un moment dat respiri mai abitir cu o anumita nara, si ca in cursul zilei narile alterneaza. ei, si daca in timpul predominanta e o anumita combinatie dreapta-stanga barbat-femeie, iese baiat, daca nu, fata. dar nu mai tin minte care - cum, ca am luat-o ca o superstitie, cum e si calendarul chinezesc.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eu nu am rabdarea gabrielei... gasiti si alte perle la sectiunea UN OCHI RADE UNUL E VANAT.... la topicul: De la forum adunate!!! Noroc cu Gabriela ca mi-a adus aminte...

Am stat si pana la 2 dimineata sa citesc intr-o vara...radeam de nebuna in casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

quote:
Originally posted by Oani

.... in interiorul capului exista o celula (un nume complicat, nu l-am retinut). Cand copilul este mic, celula este si ea mica, iar locul in care sta este mai mare. La adult celula creste si umple locul respectiv. Daca un adult da repede din cap, nu are decat o senzatie de ameteala. Cand copilul da repede din cap, celula se misca si provoaca micutului o senzatie de placere, asemenea orgasmului la adulti.

nah,ana te-am scapat de cereri

quote:
eu am citit mai demult pe ceva site o chestie interesanta (cred ca la fel de "babeasca" ca si calendarul chinezesc - adica nu se poate demonstra valabilitatea 100 %).
noah ideea era legata de cum sa faci dragoste, mai precis sa fie respiratia predominanta pe o anumita parte. adica ziceau ei ca in mod normal,la un moment dat respiri mai abitir cu o anumita nara, si ca in cursul zilei narile alterneaza. ei, si daca in timpul predominanta e o anumita combinatie dreapta-stanga barbat-femeie, iese baiat, daca nu, fata. dar nu mai tin minte care - cum, ca am luat-o ca o superstitie, cum e si calendarul chinezesc.

haoleu,uitasi cu care nara am respirat cand l-am conceput pe bebe

Gabriela

Mergi la inceput

Nume la romani

3 Politia, 22 de Ministri si un Semafor
Astfel de nume exista in Romania dupa cum atesta
Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei-Bucuresti.
Conform listei centralizate exista prenume ca: Strugurel (192 de persoane), Portocala (65 de persoane), Ministru (22), Lamiia
(18), Politia (3),Justitia (2), Semafor (1).

Lista numelor ilare este mult mai lunga, printre care: Curca (4.796 de persoane), Buca (2.996), Flocea (1.728), Pasarica
(1.669), Laba (880), Nebunu (850), Bou negru (611), Mortu (581), Sulica (540),Blegu (515), Belibou (507), Galeata (276), Sarcina (255), Putica (244), Muia (233), Bucila (228), Pipi (226), Betivu (219), Sula(193), Slabutu (193), Slanina (186), Roadevin (173), Boubatrin (119), Oasenegre (109), Jegu (95), Buba (87), Stricatu (80),Nespalatu (70), Gainat (61), Pisu (54), Botderata (48),
Gunoi (41), Muc (29), Regulatu (27), Castron (25), Pierdevara (23),
Batmindru (21), Sfirc (16), Usainchisa (10), Pirtan (9), Bulan (7),
Pizdelea (7), Curu (6), Acru (6), Bula (5), Boroboata (5), Coi (3), Caca (2),Prostu (1), Hitler (1), Muci (1).

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

mirunam... e clar ca metoda asta ma "bate"... e mult mai simpla si mai la indemana!

11

Mergi la inceput

ciocan si haimana sunt iar nume de fam super hilare, din pct meu de vedere. dar nu se incadreaza la nume penibile.
sper ca nu cheama pe niciuna asta....
daca da, sa-mi fie cu iertare!

11

Mergi la inceput

asa*

11

Mergi la inceput