Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
gabriella1 spune:
Cartea de telefoane este plina de nume care mai de care mai amuzante sau ciudate, de la culinarele Pulpa, Gogoasa, Piper, Susan, Brinza, Turta, Pruna sau Ceapa, la epitetele Sarac, Gainar, Buda, Ciolan, Trintoru, Urechiatu, Taposu, Taran, Blegu, Blinda sau Purice."
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o nu se uita nimeni la "dansez pentru tine"? eu sunt fan, revin la publicitate! ![]() 11 |
Eu!!! Danseaza Morosanu in cateva minute

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ramonik1986 spune:
Buna! Azi am fost si eu la primul meu cotrol si am un bebe in burtica de 9 saptamani din spusele doctorului, iar avand caz in familie cu sindromul down trebuie sa fiu precauta si dr mi-a recomandat sa fac bitestul sau dublul-test cum s-o numi. Urmatoarea vizita la doctor este pe 11.05 cand voi face ultima ecografie vaginala, iar pana atunci sa-mi fac la medicul de familie niste analize gratuite apoi la o clinica teste pentru toxoplasma si alte analize..Sper sa fie totul bine. Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
Va rog sa ma adaugati si pe mine in lista cu mamici de noiembrie!
DN 29.06.1986 UM 15.02.2010 DPN 23.11.2010 
9+
mamica de noiembrie :D
gabriella1 spune:
nop,ma uit la "nora ptr mama".Il pregatesc pe bb ![]()
Gabriela
douradoudou spune:
Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari:
N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului?
Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou Acu' pentru doamna cu sotu' de la batalionu de aruncatoare de flacari: N'ar fi oare mai eficient decat sa incendieze baia sa isi dea sotul cu spirt pe fund apoi foc dupa folosirea capacului? Pe linga faptul ca metoda este extrem de eficienta distrugand nu doar microbii luati de pe capac ci si pe cei pricopsiti de prin pantaloni, imaginea sotului intrand in camera cu ampenajul in flacari va fi desigur de neuitat. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |

Gabriela

11