Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
gooooooooooooooood...aia cred ca glumea ca face experimete chimice in wc si apoi ii da foc...o si vad..cred ce e din echipa brainianc
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
gabriella1 spune:
Trimis la: - 13/11/2004 : 21:31:08
--------------------------------------------------------------------------------
Din categoria "As putea sa le admir, daca nu le-as dispretui"
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
postat de xxyy
A nu se intelege ca le dispretuiesc/consider inferioare pe femeile care aleg sa fie casnice, pot sa spun chiar ca le admir ca pot sa faca asta, eu n-as putea, ar fi ca si cum cineva m-ar sili sa trec la mahomedanism, sa-mi pun batic in cap, sa n-am aproape nici un drept si sa-mi ascult barbatul.
Sunt barbat, dar ma tratez
quote:
Cu sincera parere de rau pentru ceea ce am citit din perspectiva barbatului care sunt inerent.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Trimis la: - 22/12/2004 : 14:33:29
Din ciclul "dragostea e oarba" (ortografia autorului):
quote:
Si eu ma iubit un tip dar mi-a luat o poza din casa si niste revise fara sa stiu si a contactat o cunostinta din acea revista sa faca el niste treburi secret. Am aflat cu spupoare cand am fost intrebata daca cunosc pe cineva cu numela X si uite ce mi-a spus. Atunci am explodat si am facut o schimbare radicala in viata mea si ne-am despartit (l-am iubit enorm). Nu cred ca ma casatoream cu el dar o lalaeam si nu ajungea nicaeri.
Gabriela
gabriella1 spune:
Categoria "Dush' cu capu"
Postat de danna2002
..eu nu stiam cum sa il fac sa faca dush ca a dormit ..la mine si pe drum cand ne plimbam in toiul noptzii prin buc..i am zis delicat..eu am facut dush...e randul tau cand ajungem acasa ..el nimik..
Dupa un an..ne vedem ..pe terenul lui..si ii spun..mie imi trebuie o lama sa ma epilez si timp sa fac dush asa ca o sa asteptzi ceva...Toate bune si frumoase..facem rost de prosoape...facem rost si de apa calda..de la centrala..:P si ma apuc sa fac dush....eu constiincioasa nu m am uitat inspre unsa ....cand m am deranjat sa ma uit..el..privea...si i am zis ca ar fi cazul sa vina ..nu doar sa se uite...asa ca a stins lumina si...a venit...logic..dupa ceva timp..in care a fol gelul de dush pt mine si dupa ce i se facura frig....s a hotarat sa fol si el gelul de dush...mi am zis SUNT bunaaa.....ca l am convins....oricum mai facuse un dush ca am simtzit mirosul...monolog interior..:daca inainte nu vroia dush de loc acum vrea 2 intr o zi..e bine....<vb stiu eu cui barbatul trebuie motivat sexual ca sa faca ceva>...Bunn cu dushu am terminat ..
Gabriela
mirunam spune:
quote:
Initial creeata de
S-a mai intamplat la cineva?
De vreun an traiesc sentimentul ca simt cum imi creste parul pubian. Intr-o zona anume, destul de bine delimitata, pe o suprafata de 1 - 2 cm patrati.
Medicul zice ca e mai degraba pe fond nervos si, parca, atunci cand ma enervez sau sunt mai agitata simt si mai bine!
E enervant si pt.faptul ca ma duce cu gandul la fel de fel de boli.
Sa nu radeti!
:
Shi-un raspuns, da aci nu-mi dau bine seama care par :
quote:
Originally posted by
Si eu am avut odata, demult, intr-o perioada de stress, senzatia ca am parul din lina - mai ales noaptea prin somn il atingeam si simteam ca e din fir gros, tors, mercerizat!
Am inceput sa-mi fac ginduri, era bizar rau, pina la urma m-am hotarit sa-mi iau alt sampon si a trecut!!! Incearca si tu.
concurenta ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
Originally posted by sora2001
nu imi plac femeile care fac pe inocentele : " vai, eu nu faca asta , eu nu fac aia , eu nu fac sex cu caprele ,etc..." si dupa aceea se-ntreaba de le-o insela barbatii
Gabriela
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam quote: -------------------------------------------------------------------------------- Initial creeata de S-a mai intamplat la cineva? De vreun an traiesc sentimentul ca simt cum imi creste parul pubian. Intr-o zona anume, destul de bine delimitata, pe o suprafata de 1 - 2 cm patrati. Medicul zice ca e mai degraba pe fond nervos si, parca, atunci cand ma enervez sau sunt mai agitata simt si mai bine! E enervant si pt.faptul ca ma duce cu gandul la fel de fel de boli. Sa nu radeti! -------------------------------------------------------------------------------- : Shi-un raspuns, da aci nu-mi dau bine seama care par : quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Si eu am avut odata, demult, intr-o perioada de stress, senzatia ca am parul din lina - mai ales noaptea prin somn il atingeam si simteam ca e din fir gros, tors, mercerizat! Am inceput sa-mi fac ginduri, era bizar rau, pina la urma m-am hotarit sa-mi iau alt sampon si a trecut!!! Incearca si tu. -------------------------------------------------------------------------------- concurenta MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |

acu' ma duc sa-mi caut firu'

Gabriela
ana_ladycat spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou si eu am mancat vreo 30-35 ...e sg lucru pe care il poti face ..te ![]() ![]() ![]() ..azi am gasit niste bomboane de cioco cu crma de cioco fina inauntru facute de cofetaria asta de langa noi...![]() ![]() gata cu eclere...azi vreau bomboaneeeeeeeeeeeeeeeeeee(sunt mari cam cat alea cu visine si tot forma aia dar mult mai bune si fine)Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
Multumesc! Sunt mai ok si chiar cred ca va fi bine!
letzy81 spune:
Ana multumesc!
Nu-i nimic se obisnuieste si domnul!![]()
Scrieti intr-un ritm infernal!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
11+

12+