Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, va ofer cafelutza fierbinte si aromata !

Uraaa, este vineri !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
Eu...tot cu usturimile de rigoare, iau tratament homeopat. Am avut si o criza de usturimi si ovare inflamate si am luat remedii homeopate din 2 in 2 ore si am trecut cu bine peste si am revenit la usturimile moderate.

Mah, ma doare si pe mine cand citesc... Chiar sa nu fie un doctor care sa dea de cap problemelor tale?

Insanatosire grabnica lui Andrei.. si voua multa putere!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumim frumos!

Din cate am mai citit si eu si am mai auzit pe la emisiuni, trebuie lasat organismul sa lupte singur. Acum iau homeopate dar astea au efect pe termen lung. Asa ca sper in mult timp , sa ma vindec intr-un final. nu mia vreau sa bag antibiotice in mine fiindca am vazut ca nu ajung la nici un rezultat ba mai mult chiar imi fac rau. vindec poate una si dau in mai multe belele.asa ca icnerc sa am rabdare cu homeopatele si pastile pt imunitate si speram.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am schimbat si eu semnatura si-s mandra tare

Erina, imi pare rau ca nu-ti vin pantofii. Poate reusesti sa descoperi totusi in PN un magazin cu incaltaminte frumoasa. Eventual sa comanzi de pe net ?

carpatina, nu pot sa zic ca sunt patita. Dar nici macar eu nu-mi cumpar ceva fara sa probez ( fie ca-i obiect de imbracaminte, fie incaltaminte ). Nici nu se pune problema sa imi cumpere asa ceva sotul

ceamica, chiar ma gandeam zilele trecute la voi, ca nu ai mai postat deloc. Imi pare rau de pataniile frumosului tau .
Multa, multa sanatate ! Unul dintre motivele pt care fac tot ce pot sa evit sa o duc pe Maria intr-un spital este teama de a nu 'culege' vreun virus

Erina, ai timp sa slabesti, nu te stresa pe tema aceasta ! Acum David are nevoie de laptic hranitor si gustos, nu-i momentul potrivit pt probleme in ceea ce priveste silueta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luy, minunata semnatura!!! Aproape ai ajuns la jumatate!!! De acum inainte asteptam sa ne spui mai multe despre cum e cu burtica.

Bebelusul David a stat vreo 3 ore treaz in dimineata aceasta. Acum doarme pe burtica si eu mai recuperez din treburile ramase restante.

Daria a pelcat cu tati la tara. Sper sa fie linistita pentru ca nu au montat scaunul de masina...

Aseara a fost tare agitata, nu ii convenea nimic si a adormit greu. Nu stiu ce a suparat-o. Poate vroia atentie exclusiva de la tati, poate o durea burtica...

Ema multa sanatate. Sper sa scai prepede si usor. ma gindesc nu o fi un stafilococ ca astia cedeaza greu si dau bataie de cap...

Gata, am profitata ca era deschis laptopul sotului, va doresc o vineri usoara la job sau acasa.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata

e mai buna si pentru noi , vad ameliorari in comportamentul lui Sebastian , va multumim pentru incurajari

Luy , frumoasa semnatura
da, sunt trista de ce s-a intamplat, am mai fost si cand avea rozeola si n-a cules nimic caci de obicei intru imediat-dr lui sebastian e acolo, insa de data aceasta dr mea mi-a stabilit o intalnire cu dr sergiu stoica( neurochirurg f.bun) si mi-a zis ca tb sa trec pe la upu pentru fisa apoi sa-l astept ca vine el! si a trebuit sa-l astept cam juma de ora insa nu puteam sta afara caci nu-l auzeam cand ne striga , iar pe sebastian l-am tinut intre usi ca nu a vrut inauntru nici pana i-a facut fisa. Afara nu-l las neobservat ca n-am reusit sa-l fac sa nu se arunce in fata masinilor . Uneori ma intreb daca nu sunt eu cea- care a cules virusul stand inauntru .
Maria cum se simte?

vorbind de masini mi-am amintit ca sebastian a facut o pasiune pentru masini si cum vede una ma intreaba ce este. Inainte sa se imbolnaveasca s-a plimbat cu autobuzul si a recunoscut 99% din marcile de pe piata. Un adolescent i-a facut un test pe care l-a trecut Sebastian cand i-a raspuns omului ca masina respectiva e mazda
Insa tot dupa piciorul meu se ascunde si plange rau daca am alt program . Trebuie sa ies la numaratoare , nu ma baga in seama dar tb sa ma vada in preajma. Si nu reusesc deloc sa-l bag intr-un parc cu copii - plange si o ia la fuga. Daca este el primul si vin copii e ok , invers doar daca sunt preferatii lui acolo si asta dupa multa munca de convingere.
Saptamana trecuta am reusit sa sesizez un mic pas inainte in socializare. O bunica cu baietelul ei au venit langa sebastian si l-au intrebat de vorba. Bunica i-a spus : el este Dimi , aratand spre nepotelul ei , tu cine esti ?
ma asteptam sa raspund eu , dar am vazut ca baiatul meu vorbeste
a raspuns clar si raspicat : buna, eu sunt Sebastian

multumesc pentru cafelutza Luy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Intre timp m-am mai linistit, ca am inceput sa simt cum ma inghionteste - deci e bine

Waw.. mereu ma emotioneaza povestile astea despre miscarea copilului in burta mamei...
Io zic sa o intrebi pe Maria ce porti acolo.. eu cred povestea SabineiY cum ca astia mici stiu.

Daca stiu ca Tudor...
Eu: - Tudor, ce are mama in burtica, fata sau baiat?
Tudor: - Sau baiat!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Mai era o portie de orez in aparat,

Si uite asa am aflat si eu ca exista masini de gatit orez... Stie careva daca exista si in Europa, ca zau de-mi amintesc sa le fi vazut prin magazine...?

Poate si masinile astea de gatit or fi ca Loredana ceea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Vine Sebastian tipand :mami, mami , pe tom il duce o pisica in spate !
- traducere : era tom in tandreturi cu o pisica

am scapat de stresul cu capul am intrat in altul: s-a virusat !
Febra 40,2 in prima zi, a doua zi 39,6 , in timpul zilei nu scadea mai jos de 38. tuse urata , secretii nazale , etc. Viroza , atat !
sper ca maine e mai bine !

Tare asta cu motanul!

Sanatate multa lui Seb! Sau e Sebastian?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Carpatina, felicitari Ioanei isteata!Azi ma gandeam la tine, aveam si eu o curiozitate, care e prenumele tau

Stiu eu, stiu eu!!! [emoticun agitandu-se cu doua degete ridicate, ca la clasa 1]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Uau...ce mare e Dani! Si ce va invidiez ca puteti sta deja in pulover afara!

. Pozele sunt vechi. Acum stam deja in tricou (Eliza) si bluza cu maneca lunga (Daniel) (azi sunt 27 grade).

Asa, asa, invarte cutitul in rana! Azi la noi cica sunt 9 grade, dar imi ieseau aburi din gura in statia de autobuz...
Oricum, din pozele sunt vechi eu aleg sa deduc ca Dani e si mai mare acum, nicidecum nu mai vreau sa aud ce ai scris tu dupa aia.

Mergi la inceput