Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Ma chinui cu un post de cateva zile... |
Dar a meritat, partea cu fetele adica, ca despre starea ta...brrr! Bine ca a trecut, desi suna rau de tot!
Dar de fete ai povestit minunat! Sa-ti traiasca!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika OFFFF! Sunt tare indoita. Ah, daaa, joi e botezul lui Alex, la Oradea. |
Daca joi e botezul, e musai sa va duceti, nu? Sau amanati? Eu va urez drum bun si sanatate.
Asteptam minunatiile de poze!Edit: vad ca s-a hotarat plecarea. Drum bun si sa va distrati bine in tara!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Scriu rapid ca dorm copiii dar am de strins, spalat vase etc...

Piciulika drum bun spre tara. Tinem pumnii sa fie bine.Frumoasa alegerea costumasului bej pentru Alex si a combinatiei pentru tine!!!
SabinaY. fantastica Erika. Ti-am spus ca va fi in curind sefa lor!
Si da...copii japonezi sunt foarte-foarte inteligenti.
Gabriela am admirat fetitele. ce bine ii sta Sofiei in rochita iar Sara emana atita caldura!!!
Bravo Eliza pentru frig-brrrr si Ioana pentru atita calitati si dragalasenie!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
si ca veni vorba despre botez si toalete noi avem mari probleme cu hainutele. In oraselul nostru nu prea te poti inoi, oferta e limitata (nu credeam ca imi va lipsi Bucurestiul).
Astazi am incercat sa gasim o rochita pentru Daria. Ce mi-a placut la marimea 98 cea mai mare pe care o aveau nu i se potrivea palarioara si nu ar mai fi avut farmec.
Pentru mine am luat o pereche de pantaloni-negri (nu musai pentru botez) si am fost socata sa vad ca la marimea 44 se razgiau buzunarele asa ca am cumparat 46

.
Abia astept sa pot calatori din nou cu amindoi copiii sa facem ceva cumparaturi de prin alte parti. Acum ne bazam pe tati care cu toata bunavointa nu prea se pricepe. L-am rugat sa ii cumpere Dariei o geaca de vint si pentru ca nu se putea hotati i-a luat 2, una prea rosu-portocaliu (si eu o imbrac numai intr-o anumita gama de culori roz-mov, culori pastelate...) si una mai frumoasa dar marimea 110.
Acum ne-am riscat din nou asa ca in seara aceasta il asteptam amindoua cu pantofiorii noi. Cica ar fi roz ambele perechi
(sper ca macar ai mei sa fie ciclamen).
Mai sper sa fie frumosi si sa gasim rochite care sa mearga la ei.
Maria, a fost nunta. Cum a fost si unde sunt pozele cu tine nasa. tare mi-au placut cele de cind ati nasit ultima data. Aveaui rochia ceea neagra pencil.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
luy spune:
Piciulika, multa sanatate si drum bun, fara peripetii !
tare ursuletzii, de la mare la mic !
Foarte frumos costumasul
. Deh, e printz, asa ca trebuia ceva pe masura. Ma inscriu si eu pe lista celor care asteapta pozele cu nerabdare. Cat stati in tara ?
Gabriela, sunt minunate mamarutzele tale 
. Pozele in care dorm una langa alta sunt emotionante. Si Sara cea cocheta pregatita de plimbare la mall ... m-a dat pe spate
. Nu, nu-l vad bine deloc pe tati cu 3 fete-cochete acasa 
Trimitem multi pupici Ioanei
. Sper ca la urmatoarea intalnire noua sa vorbeasca in romana, ca noi nu suntem biligvi
. Ce bine ca a mai scos si duamna capul din barlog, ca tare i-am simtit lipsa.
Urmatoarea intalnire cu BB va fi pe 28 mai, la echo morfologica de trim II. Probabil atunci o sa va pot satisface si curiozitatea
. Intre timp m-am mai linistit, ca am inceput sa simt cum ma inghionteste - deci e bine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
luy spune:
Sabina, multa inspiratie iti doresc ! 
Este grozava Erika, hahaha, ea e sefa !
. SabinaY, cum te descurci singurica ? Sau te mai ajuta ( ocazional ) mama sotului ? Pupam fetele frumoase 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
luy spune:
Erina, chiar ca ai curaj sa-l pui pe tati sa-ti cumpere pantofi ![]()
Inteleg ca nu gasesti la PN, dar mi se pare asa riscant sa-ti ia sotul... Macar ii poate schimba daca nu-ti plac/nu-ti vin ?
Sunt convinsa ca o sa te descurci pana la urma minunat cu tinuta de botez 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
carpatina spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Ieri era sa-mi dau duhul.Am mancat la pranz niste somon gol.Dupa vreo ora mi s-a facut asa rau,greata... |
Iote mah ca si pe la Japonica se strica somonul... so stricaciunea nu e made in Europa
Sanatate maxima!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Intre timp m-am mai linistit, ca am inceput sa simt cum ma inghionteste - deci e bine ![]() |
Waw.. mereu ma emotioneaza povestile astea despre miscarea copilului in burta mamei...

Io zic sa o intrebi pe Maria ce porti acolo.. eu cred povestea SabineiY cum ca astia mici stiu.

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Mai era o portie de orez in aparat, |
Si uite asa am aflat si eu ca exista masini de gatit orez... Stie careva daca exista si in Europa, ca zau de-mi amintesc sa le fi vazut prin magazine...?
=====================