Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burticute! sa aveti o duminica insorita si linistita, sa papati bine de dimineata si apoi sa iesiti la o plimbarica sa va mai dezmortiti, ca imediat nu ne mai putem misca asa cum vrem...

azi schimbam semnatura, 28 fix! Doamne ajuta!

28 fix
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna dimineata delfinasi si burticutze
eu va poftesc ca deobicei la un laptic cu cereale,as papa si eu nu zic o salatica de vinete si ardei coptidar nu are frigiderul ce poftesc eu la ora asta.
racusorspor la facut si la mancat
matusa felicitari pentru noua saptamana
si noi schimbam azi saptamana,incepe sa imi fie teama de acum,trece asa repede timpulca parca ma vad pe drum spre spital
Adriana chiar ieri ma plangeam ca deja simt ca ma misc greu, hainele cum incep sa ma deranjeze ca nu mai sunt lejera in ele,obrajii mei s-au rotunjit,parca ma vad o gogoasa peste cateva saptamaniumflata,mica de statura,si cu o burtica in fata

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la gasca noastra1

A mai trecut o saptaman si de luni gata sunt acasa am terminat cu serviciu pentru anul acesta-ne concentram pt bb sa se nasca la timp si sanatos!

am gasit dulap pt camera copiilor (ce frumos suna "camera copiilor")-am mai facut unele adaptari pt ca e greu cu spatiu de administrat cand il ai limitat (dar lasa ca ne mutam noi la casa)!

Nu stiu daca v-am spus miercuri am fost la control si dl doctor mi-a vazut dosarul de la prima sarcina de cand am fost internata in maternitate la brasov si s-a suparat pe mine ca nu m-am dus sa imi prelungeasca concediu medical din 12 aprilie-asa ca de luni intram intr-o noua era!

Pt bb am terminat cu cumparaturile importante - intre timp am mai achizitionat niste hainute de la o fata de pe net de unde am mai cumparat si pt vladut in trecut si mi-au placut ff mult ca sunt de calitate!

O sa citesc din urma ca nu prea am avut timp sa intru in ultimul timp.

Mycya eu spun ca cel mai important este sa stai linistita si fi sigura ca bb va fi bine.

Ce mai stiti de ramo!

Va pup si va doresc o zi linistita si sa reveniti cu vesti bune!

PS Mu va mai stresati pt greutatea bb-ilor in burtica fiecare creste in ritmul lui (la fel va fi si cand se vor naste), cat desre analize si valorile lor, lasat-ii pe medici sa le interpretreze stiu ei mai bine in functie de profilul pacientului pe care il au in fata!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Am trei stelute!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Ieri am facut si eu maioneza din lapte si ulei si a iesit super (am pus la salata de vinete)! Musafirii s-au lins pe degete
Azi a inceput sa loveasca mai puternic bebelina, probabil are zile is zile, cine stie .. oricum nu are rost sa ma stresez cu asta, presupun ca e cu totul normal.

matusa, rodyka, mycya felicitari pentru noua saptamana!
mycya sper ca esti mai linistita.. Stau si ma gandesc ce noroc ai ca ai parte de medicii aia. La mine abia daca mi-a zis ca a vizualizat rinichii (eu nu tin minte sa imi fi spus asta oricum)..
Lia tinem pumnii sa ne dai cat mai repede vestea!!
anca ce bine ca ai avansat cu cumparaturile! Noi nu am luat inca nimic (pe mine ma termina superstitiile), insa vom sparge gheata cu caruciorul saptamana viitoare Felicitari pentru 3 stelute!!

Referitor la patut, stiu ca parerile sunt impartite intre cel de lemn si cel pliant. Pana acum am fost convinsa ca vreau pliant, insa acum sunt in dubii.. Noi stam la 2 camere si bb va sta cu noi in camera o perioada, deci nu va avea camera lui. Nu as vrea transformabil pt ca nu ii vad rostul.. cand va avea camera lui vom face mobilierul cap-coada inclusiv cu pat, deci eu il consider provizoriu..
Pe de alta parte as vrea sa doarma in patutul lui pana la 3 ani.. si daca cel pliant nu face fata sa luam din prima de lemn, care e mai rezistent. Of, grea decizie! Stiu ca nu e graba, ca in primele luni poate dormi si intr-un cosulet.. sper sa ma hotarasc sa nu fiu nevoita sa il culc pe un scaun

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michelle intradevar sunt linistita intr-un fel ca sunt aici si stiu ca la nastere se vor ocupa de rinichii lui daca e o problema si sigur daca eram acasa nici nu stiam de problema asta si era mai rau.oricum voi fi nelinistita pana la nastere cand se va vedea bine ceea ce are.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata delfinariu!

Ieri am facut si eu maioneza din lapte si ulei si a iesit super (am pus la salata de vinete)! Musafirii s-au lins pe degete
Azi a inceput sa loveasca mai puternic bebelina, probabil are zile is zile, cine stie .. oricum nu are rost sa ma stresez cu asta, presupun ca e cu totul normal.

matusa, rodyka, mycya felicitari pentru noua saptamana!
mycya sper ca esti mai linistita.. Stau si ma gandesc ce noroc ai ca ai parte de medicii aia. La mine abia daca mi-a zis ca a vizualizat rinichii (eu nu tin minte sa imi fi spus asta oricum)..
Lia tinem pumnii sa ne dai cat mai repede vestea!!
anca ce bine ca ai avansat cu cumparaturile! Noi nu am luat inca nimic (pe mine ma termina superstitiile), insa vom sparge gheata cu caruciorul saptamana viitoare Felicitari pentru 3 stelute!!

Referitor la patut, stiu ca parerile sunt impartite intre cel de lemn si cel pliant. Pana acum am fost convinsa ca vreau pliant, insa acum sunt in dubii.. Noi stam la 2 camere si bb va sta cu noi in camera o perioada, deci nu va avea camera lui. Nu as vrea transformabil pt ca nu ii vad rostul.. cand va avea camera lui vom face mobilierul cap-coada inclusiv cu pat, deci eu il consider provizoriu..
Pe de alta parte as vrea sa doarma in patutul lui pana la 3 ani.. si daca cel pliant nu face fata sa luam din prima de lemn, care e mai rezistent. Of, grea decizie! Stiu ca nu e graba, ca in primele luni poate dormi si intr-un cosulet.. sper sa ma hotarasc sa nu fiu nevoita sa il culc pe un scaun

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Multumesc pt felicitari!

Referitor la patut la vlad ama vut din lemn de 60/120 cm par iti pot spune ca nu a dormit pana la 3 ani in el deoarece a crescut si il auzeam noaptea cad se intorcea de pe o parte pe alta si se lovea de marginile lui asa ca l-am trecut relativ repede in pat mare (la inceput a fost o canapea care se deschidea acum 2 ani i-am facut unul pt copii mari de 120/200 cm - pe vlad nu l-am pus in dormitor cu noi am dormit eu separata cu el-a fost mai usor sa ma mut eu decat sa il mut pe el-nu am vrut sa il invat cu mine in pat si nici in camera!

Acum pt fetita am luat unul pliabil deoarece imi va fi mai usor asa avand in vedere ca voi fi eu cu ea in camera lui vlad pt inceput pana o invat sa doarma noaptea cap coada, in caz ca nu imi iese ma voi muta cu ea in sufragerie si il voi lasa pe vlad in camera lui ca doar incepe scoal in toamna!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

multumesc fetele
mai am o luna si incepem iar proiectul bebe
sper ca pana nasteti voi sa intru sa va dau vestea cea mare
va pup

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

AMR 30 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinasi si aspirante pe termen scurt!
Michelle preturile sunt relativ la fel, acum depinde daca ai o boxa ceva sa-l depozitezi dupa ce nu il mai folosesti pana gasesti un bebe sa il dai!
Eu sunt pro patuturi din lemn datorita stabilitatii mai ales ca bebeii de pe la 7 luni incep sa se ridice tinandu-se de marginea patutului (sora mea cea mica asa a mers pana a putut sa mearga singura,), cat despre lovit acum sunt www.marlip.com/frontpage/concepts/sw_babymade/baby/" target="_blank">aceste
huse de pus in patut si bebe nu se mai loveste deloc!
Asta ca sa ai mai multe argumente!!
Va doresc o duminica frumoasa fetelor si mult soare, noi ne-am plimbat toata ziua ieri la 9 pm am cazut lata, deja dormeam!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neatza, delfinariu! Am o pofta de clatite, acum ca v-am citit, asa ca azi imi fac si eu. Am fost aseara la o nunta, am mancat ca o sparta... si mancare... si praji... Toate au fost super. Am pus si 2 poze cu mine de aseara (cu o rochie imprumutata, evident - ca ale mele haine m-au lasat de mult)

AELITA, da, a fost buna maioneza - am gustat-o doar dupa ce am pus-o in salata de boeuf - asa ca, saru'mana de reteta!

Pupici, burtici, sa aveti o duminica minunata!

Cristina 28+ cu

Mergi la inceput