Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
michelle1981 spune:
nela felicitari pentru luna 6, Doamne ajuta in continuare!
puiutz azi tot nu prea a miscat, abia am simtit, insa incerc sa nu ma ingrijorez. Luni am eco si o sa intreb dr. daca e ok asa sau nu.
Legat de hipotiroidie avand in vedere ca analizele nu se deconteaza, le putem face fiecare din noi.. La Synevo am vazut ca ajung cam 99 lei, insa nu stiu cum se interpreteaza..
Ma gandesc daca ar putea sa ne ajute acum, cand suntem cu sarcina intr-un stadiu destul de avansat.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu 
Poze
nela_didea spune:
Mycya, Matusa, Michelle va multumesc din suflet pentru urari. La fel va doresc si voua, sa ducem cu bine la bun sfarsit sarcinile si sa ne vedem delfinasii sanatosi in brate.
Mirela...yami yami tocmai am venit din vizita de la mama mea ,care ce crezi ca facea? Bineinteles...clatite. Si am papat 3 cu dulceata de visine si finetti.
Delfinasului mei i-au placut(cred) ca s-a foit mult in seara asta.
Racusor sa-ti fie de bine pizza.
Si mie-mi place,chiar zilel trecute am papat aproape una intreaga (s-a mirat sotul cum de am reusit)
Mycya pup burticuta ta cu delfinasa cuminte
Va pup si va urez o noapte linistita cu vise placute
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Trebuie sa aflu ceva inainte de culcare. Mirela,poftele tale de clatite prevestesc ceva cumva?
Doamne ajuta, iti tin pumnii.
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
nela
multumim pentru pupici si noi va poopam si sa dea Doamne Doamne sa ne vedem delfinasii sanatosi
Racusor sa iti fie de bine
si mie imi era pofta in seara asta dar de pizza facuta in casa,sunt satula de la restaurant numai cand stiu ca sotu face zilnic cate 80 si ceva poate mai multe.oricum bebelina mea nu se da dea dura dupa pizza ca de knd sunt
am papat de 2 ori si alea vegetale.
am fost la plimbare si sa papam o inghetata si nu mai pot de oboseala si de durere de spate,ma pun si eu la nani.nbuna burticutze dragi
Bianca
24+
Lia73 spune:
neata fetele
va pup 
ce burtici maricele aveti
ce-a trecut timpul...........
SARCINA USOARA SI NASTERE A TERMEN VA DORESC 
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
AMR 30 zile ![]()
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
racusor2010 spune:
Buna dimineata
Lia 
ma bucur sa te vad pe la noi
bafta multa!! sa fie asa cum iti doresti! 

sper ca ati dormit bine...mai este inca o zi de weekend 

ma duc sa fac de papa...salata de vinete cu ardei copti...si mai tarziu clatitute 

sa va fie de bine
ca vad ca ati papat de ieri ![]()

Bulina
29+ cu
poznas
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Lia bine ai revenit, sa auzim cat mai repede vestea cea mare.
Atazi schimbam semnatura am ajuns in saptamana 27.![]()
saptamana 27
Ducu
adrianaBuc spune:
Lia,
ce ma bucur ca ai trecut pe la noi! Cum esti? Vad un AMR la tine acolo; reiei lupta pentru bebe? Iti doresc bafta multa si sa fie bine pana la capat.
Terminati cu clatitele, ca eu sunt disperata dupa ele. Dar pentru ca sunt cat un elefant nu prea imi mai permit sa mananc. Incep sa resimt toate kg in plus, ma misc mai greu, ma ridic mai greu. UF!
O zi frumoasa sa aveti.
29+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
nela, matusa felicitari pentru inca o saptamana ! 
sarcina usoara in continuare! 
Bulina
29+ cu
poznas