Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello delfinariu!

Lia, tinem pumnii!

Am inceput ieri la 13 sa ne sarbatorim si am terminat la 4 am. Dar m-au ajutat toate prietenele care au fost pe aici... n-am spalat un vas, a ramas numai sotul cu un aspirat riguros si spalat pe jos, m-am simtit f bine, nu am avut nicio contractie, facusem ce-i drept no-spa si scobutil preventiv, dar parca am plutit, in afara spatelul si genunchilor a fost chiar f fain, ne-am distrat, maxim am zis

Fata nasilor(6 ani) pune urechea pe burtica): Alina, se aude cum respira bebe a fost atat de simpatica!

Despre clatite nu mai vorbesc, ca mai am o juma' de platou de praji, pe care nu-l iert

Ziua buna burtici si viitoare burtici!

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si de al noi
Lia, asteptam vestile bune cu nerabdare. Ma bucur ca esti bine. Tinem pumnii da fie totul asa cum vrei tu, dupa ce trec astea 30 de zile.
Bumblebee, esti rezistenta, nu gluma... Pana la urma, a plouat, sau ati putut sta si in foisor?
Eu am luat patut de lemn, tocmai pt ca stiam ca, copilul se ajuta de el sa se ridice. Am luat si aparatoare, sper sa nu se loveasca in gratii.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crispro parca esti o papusica, f frumoasa burtica, la fel ca si posesoarea ei

Si la mine se mareste burtica, dovada pozele din album pe care tocmai le-am pus

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

MIHAELA, e super frumoasa burticuta ta, sa creasca mare si sanatoasa bebelina. Mai ai pana il ajungi pe tati bebelinei (din ce vad in pozele anterioare)

Cristina 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michellela burticutza ta care creste vazand cu ochiiiti sta asa bine.
azi am sa fac si eu cateva pozici ca de sapt 25sa vedem cum am timp.acum plec la o plimbarica ca nu mai pot sta in casa pe o vreme asa frumoasa.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput