Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Michelle, ce ma bucur ca ai simtit-o pe bebelina astazi mai bine!!! si ca nu esti suparata pe mine

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Fetele, vad ca in afara de Crissy nu a comentat nimeni despre HIPOTIROIDIE SI CE PROBLEME POATE CAUZA

Eu am gasit articolul asta despre HIPOTIROIDIE SI SARCINA

Si www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/hipotiroidia-in-timpul-sarcinii-poate-afecta-creierul-bebelusului~ni4k1j" target="_blank">acest articol - e chiar mai explicit

Eu o sa-l sun pe medicul meu sa-i propun sa fac si analizele pentru tiroida.

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

puiutzsi voua va doresc multa multa sanatate.
cu morfologia sa stii ca e mai bine asa ca multe probleme apar numai pe parcursul sarcinii si pana la nastere se rezolva de la sine,dar faptul ca stim ne face sa ne stresam,sa ne consumam si sa facem mai rau la copii prin nelinistea noastra,si cum se stie mai multe probleme de sanatate apar din cauza stresului.
ne rugam la Dumnezeu sa ne fie bine la toate si sa avem numai bebei sanatosi

Bianca 24+

Mergi la inceput

Va pup de noapte buna, ma duc la tv sa stau intinsa ca saracul stomacul meu e super ingramadit, desi nu am mancat mult

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

puiutzsi voua va doresc multa multa sanatate.
cu morfologia sa stii ca e mai bine asa ca multe probleme apar numai pe parcursul sarcinii si pana la nastere se rezolva de la sine,dar faptul ca stim ne face sa ne stresam,sa ne consumam si sa facem mai rau la copii prin nelinistea noastra,si cum se stie mai multe probleme de sanatate apar din cauza stresului.
ne rugam la Dumnezeu sa ne fie bine la toate si sa avem numai bebei sanatosi

Bianca 24+

da, Mycya, si eu ma rog ca toti bebelusii din burtici sa se nasca cu bine si la termen! Si sa fie sanatosi si mamicile lor la fel!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBOLETA,DRAGAICA-La multi ani,scumpele !!

CRISPO

Citat:
help!!! Am facut si eu maioneza dupa reteta ta - cu blenderul... Maioneza e mult mai alba si mult mai cremoasa decat cea facuta cu lingura de lemn. Crezi ca e ok? Asa trebuie sa iasa? Multu
da,cred eu nu mai fac cu lingura de 14 ani si nu mai stiu,dar daca ti-e buna la gust,aia e !!! poti completa apoi cu mustar,sare ,sare de lamaie ,usturoi sau ce iti mai place.
si daca vrei mai groasa ,sa nu cada pe lingura,mai pui ulei si mai freci cu blenderul un pic.

PUFESCU nici nu ai de ce sa te enervezi de pareri de genul " arsurile sunt din cauza ca ii creste parul lui bebe" ,chestii de genul asta trebuie sa te amuze,draga mea !
si eu auzeam ,cum ca "nu e adevarat ca misca,cpopilul misca la 4 luni jumate fix !" eu radeam de imi sarea burta.amuza-te,scumpa,de astea,nu ai de ce sa te enervezi !
Le spui clar ca prima luna vrei sa fii singura cu bebe si cu barbatul,ca ei mai rau te-ar obosi,le spui in fatza MA OBOSITI MAI RAU SI NU REZIST EU TREBUIE SA MA REFAC SI CU VOI NU POT !!! Am sa va chem eu cand am sa pot sa primesc persoane in casa.Daca se supara,asta e.
iar tu ,cand vin,incearca sa nu te enervezi ca nu faci decat rau .le spui ferm si cu asta basta.sa se supere ei,nu tu.

BAMBOLETA aaa,iubi,credeam ca sunt eu cu capul si nu mai stiu ce am vorbit noi doua zic doaaamne,in ce stadiu oi fi vorbit cu Bamboletutza si eu nu mai stiu ????
Nu stiu de ce nu imi amintesc de problema lui Denis de Asiza,,adica nu in sarcina...

se uita lumea si la burta dar la cat esti de frumoasa cu burta !

PUIUT-
Citat:
Fetele, vad ca in afara de Crissy nu a comentat nimeni despre HIPOTIROIDIE SI CE PROBLEME POATE CAUZA
nu stiu despre hipotiroidie.
nu stiu daca sunt si alte simtome inainte sau iese ceva la analizele obligatorii,incat sa isi dea seama medicul daca e nevoie si de altceva..

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata delfinariu

aseara am adormit la ora 9 jumate (bine, cu greu am rezistat pana atunci )

pe la 3 jumate noaptea mancam laptic cu biscuiti ca ma apucase foamea, apoi mi s-a facut frig...dar macar dupa laptic cald am adormit din nou...pana acum

Mycya am vazut ca te-ai mai linistit...ma bucur draga mea

ma duc sa mai aranjez caietelul pentru bebe sunt restanta la capitolul poze cu burtica...deh, sa vedem daca fiu'miu o sa aiba chef sa se uite pe asa ceva poate nora-mea cand o aparea peste 20-30 de ani

va

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

m-am uitat si eu acum pe masuratorile de la eco de 28 sapt 5 zile:

BPD (Biparietal Diameter ): 7.49 cm
FL (Femur Length ): 5.54 cm
AC (Abdominal Circumference): 23.56 cm
HC (Head Circumference): 27.04 cm
EFW (Estimated Fetal Weight ): 1260 gr +/- 180 gr

HC/AC - 1.15

placenta - grosime 28 mm, grad 0 de maturare

arterele uterine: IR dr 0.47; IR st: 0.34

cam asta in mare....

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

Ati vazut ca s-a incheiat odiseea de martie -aprilie? UPS

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Plooua in Bacau de rupe... desi avem foisor la curte, nici nu poate fi vorba de gratar azi... asa ca toti invitatii raman sa vina acasa... aproape 30 de suflete. Ii impartim in 2 transe si sper sa ne descurcam!

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput