Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Dimineata buna, dragi burtici si viitoare burtici!

N-am mai dat nici un semn pe DC, insa am citit cat am putut si am vazut ca si cu bune si cu griji, delfinariul s-a tot marit si se face din ce in ce mai rotund, mai voios si mai frumos.
Am pus niste poze pe cont, daca vreti sa vedeti cat si cum sunt .

Mycya, ma bucur ca ai inceput sa te linistesti si ca fetele au fost alaturi de tine cu incurajari si argumente de ce nu merita sa te stersezi. Nu cred ca este o problema esentiale odata ce celelalte masuratori sunt in regula si poate fi doar o mica chestiune mecanica usor rezolvabila sau poate nici atat. Si cred ca vei afla vesti imbucuratoare la urmatoarea ecgrafie

Apropos de botez catolic, pentru Carmen, eu sunt catolica si copiii mei asemenea. In principiu nu-ti trebuie mare lucru pentru botez. Nasii cumpara o lumanare mica si tu trebuie sa te asiguri sa ai o hainuta alba noua pe care o imbraca in momentul in care este botezat. Daca o sa te uit pe pozele mele de pe contul comun, exista doua de la botezul lui Petru, una cu botezul propriu-zis (se toarna putina apa pe cap) si una din momentul in care i se pune hainuta alba (eu pe el nu l-am imbracat in alb, a avut doar o camasa alba pe dedesubt, dar preotii din Bucuresti iti ofera un fel de hainuta subtire care se trage pe cap, pe care o vezi in poza). Si iti mai trebuie o cruce pe care o sfinteste si ii ramane toata viata. Insa ar trebui sa vorbesti cu preotul care oficiaza slujba, poate in alte parti sunt alte cutume.

Noi suntem bine, inca suntem in dileme cu numele, am trecut prin varicela (numai Petru, restul ne-am pricopsit cu ea in copilarii), a venit primavara chiar daca o lecuta cam instabila si nehotarata si copiii sunt foarte fericiti in curte de dimineata pana seara. Se inteleg foarte bine, ceea ce ma incurajeaza in privinta celui de-al treilea care probabil ca o sa creeze putina gelozie la inceput, cel putin pentru Petru. Dar o are pe sora-sa si se aliaza .

6 kg in plus si, in rest, nu ma plang de nimic.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

bumblebee, petrecere fumoasa si nu te obosi prea tare, mai ales ca acum s-a complicat putin situatia cu ploaia!

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata burtici cu delfinasi
va invit la un laptic cu cereale,si o omleta micutza din oua de tara.
Racusor m-am linistit chiar daca in sufletu meu tot ma gandesc,trebuie petru fetitza ca ieri am suparato si am avut pentru prima oara mai multe contractii.
Bumblee imi pare rau ca nu a tinut vremea cu voi,dar cine stie poate mai tarziu vine soarele si o sa fie mai frumos decat te asteptai.distractie placuta

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!
Deveghe multumesc merg sa ma mai uit desi am mai vazut, deci nasii cumpara doar lumanare iar eu restul, e bine, o sa iau o hainuta alba asa nu bag pe nimeni la costuri exagerate, ca vreau sa imi boteze sora mea si nu vreau sa ii fac gaura in buget ca abia a intrat in campul muncii si are si masterul pe cap!
Bumblee lasa ca poate dupa amiaza vine soarele si iesiti in curte cu schimbul 2!
In rest aici e vreme frumoasa, vrem sa mergem putin la plimbare cu masina mea (ca e cabrio :-), ) incerc sa il conving si pe sot sa se ridice din pat, si sunt absolut hotarata asupra caruciorului va ramane inglesina pe maro deschis cu maro inchis modelul zippy free are multe accesorii si e prevazut cu umbrela, si nu ma deranjeaza manerul , rotile, nimic de fapt imi place mult!
Ma duc sa-i pregatesc sotului un mic dejun copios poate asa il conving sa ne plimbam cu masinuta mea ca el e in dubii!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!
Un week-end frumos si linistit va doresc!
Bumblebee, distractie placuta oriunde veti tine petrecerea...poate se opreste ploaia si apare soarele.

Paula, 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Fetele, vad ca in afara de Crissy nu a comentat nimeni despre HIPOTIROIDIE SI CE PROBLEME POATE CAUZA

Eu am gasit articolul asta despre HIPOTIROIDIE SI SARCINA

Si www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/hipotiroidia-in-timpul-sarcinii-poate-afecta-creierul-bebelusului~ni4k1j" target="_blank">acest articol - e chiar mai explicit

Eu o sa-l sun pe medicul meu sa-i propun sa fac si analizele pentru tiroida.

Elena 23+ cu un cuminte

puiutz, eu una nu stiu nimic...nici medicii nu mi-au zis nimic legat de treaba asta...o s-o intreb pe dr la urmatoarea eco...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Plooua in Bacau de rupe... desi avem foisor la curte, nici nu poate fi vorba de gratar azi... asa ca toti invitatii raman sa vina acasa... aproape 30 de suflete. Ii impartim in 2 transe si sper sa ne descurcam!

Alina 25+ cu
gargarita

uauuu..distractie faina..lasa, paote se opreste si ploaia... daca nu, oricum va fi bine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

hey

bumbleeblee petrecere frumoasa!! Poate totusi se opreste si ploaia...

eu am fost la pilates de dimineata si azi am facut cu altcineva...mi-a placut foarte mult

apoi am papat capsuni si struguri si un iaurtel cu fructe...

dimineata am avut un mic dejun foarte copios cu ou fiert, branzica, crenvusti, legume si suc de portocale...

asa ca urmatoarea masa copioasa lasam pe mai tarziu

va o zi minunata...

noi nu stim ce o sa facem in continuare azi, mai vedem....

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa aveti o sambata frumoasa, burticute, sa cresteti mari si sanatoase si sa se rezolve toate problemele pe care unele dintre noi le avem...
aici este o zi superba si, in marele meu avant de a face modificari in camera printesitei (delfinasul ptr inceput va sta cu noi in camera), am obosit, asa ca acum iau o binemeritata pauza de gustarica... si cum mi-au cazut ochii pe metrul de croitorie (lenjeriile prefer sa mi le fac eu cu material cumparat), mi-am masurat... talia . wow! 1 metru!!! adica 100 cm, nici mai mult, nici mai putin... si inca imi vine sa rad. pana la urma, mi-am intrecut sotul, el are abia 92

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La noi ieri a nins, dar rau de tot. Azi e soare si cald si vantul acceptabil. Elisa numai in gradina ar sta. Mi-a facut si mie sotul o poza afara, e imens burtoiul. Eu sunt cam obosita, am fost pe jos pana la magazine si inapoi, dupa care agitatie cu mancare, 6 persoane la masa fiecare a vrut altceva . Eu am dat iama putin in vinetele cu maioneza dar am fost cuminte ca lafelul principal am mancat urzici cu mamaliguta si ou. Si pepene desert cu Elisa, Ana si prietena ei au vrut capsuni. Mai am in plan o prajitura pe seara, Harisi. Si o plimbare prin cartier cu trotinete.

Puiut, eu am facut analizele pentru tiroida la inceputul sarcinii. Dar moticul a fost ca alaptam, adica un caz special pentru ca altfel nu mi le facea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput