Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
sa dea DD sa fie bine .multumesc mult![]() Bianca 24+![]() |
si eu zic ca fetele..ai rabdare, o sa vezi ca va fi bine...ai incredere si in plus lasa stresul ca nu face bine...stiu ca e greu...dar gandeste-te bine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Micya ma bucur sa aud ca esti mai linistita, in felul acesta vei analiza situatia mai bine impreuna cu sotul tau. ![]() Sunt emotionata ca de maine intru oficial in luna a 6a si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Doamneeee, ca ati vorbit de AMR![]() Pupici si o seara faina. ![]() 22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
pai trebuie sa ma linistesc ca pana nu voi naste nu voi sti exact ce e si nu vreau sa ii fac mai rau bebelinei,ca vb aia stresul face mai rau ca toate

Bianca
24+
bamboletta spune:
uitasem astazi schimbam si semnatura
22 sapt wow ce trece timpul deja a inceput AMR ?
Si al meu sot la fel face ma enerveaza la volan..nu tipa..dar ma intimideaza prin vorbe
i-am zis sa se abtina de la comentarii cand sunt eu la volan
mai ales daca avem si alte persoane in masina a incurcat-o ![]()
Racusor-
a inceput dansez pt tine 
Bamboletta
22+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Bianca, offf, acum am citit ...imi pare atat de rau ca treci prin asta ! te imbratisez cu drag! Sper ca macar gandurile noastre bune sa te faca sa te simti mai bine! ![]() ![]() ![]() iubita, mergi cu incredere in Dumnezeu si Doamne ajuta sa fie totul in regula! dupa cum spuneau si fetele, poate nici nu se va ajunge la operatie !! si eu sunt de parere ca e bine ca esti in Germania si nu in Romania, ca aici vezi ce se intampla ![]() incearca sa stai linistita si sa te gandesti la ce e mai bine veti avea o fetita frumoasa si sanatoasa! ![]() Bulina 29+ cu poznas |
racusor multumesc mult de tot si tie

,acum vad ce mult conteaza cuvintele de incurajare.cum ai spus trebuie sa ma incred in Dumnezeu numai asta imi ramane,el face tot si de el depindem,si poate ca de asta a facut sa fiu si aici in Germania.in tara credca as fi innebunit de frica si de restul,mai ales la cate se intampla,si mai rau ca am mai auzit si azi ca o vecina de a mea a nascut si fiind abia venita din alta tara nu a avut doctorul ei si a fost cum se stie lasata in dureri chinuitoare,nebagata in seama,fata are probleme cu piciorusele din cauza asistentelor care au traso prea tare de ele si cate si mai cate.Bianca
24+
Mycya spune:
eu am noroc cu sofatul.amandoi am luat carnetul in acelasi an si am cam inceput amandoi sa conducem in acelasi timp,mai mult ce stau eu cu gurita pe el
,ba ca baga viteza ba ca nu imi convine ceva![]()
Drgaica si eu ma uit la dansez pentru tine si ca sa fie si mai bine am bagat o prajiturica la cuptor ca sa am mai mult chef de vizionare
Bianca
24+
aschiutza spune:
Mycya
, uneori doctorii de aici au un mare talent sa te bage in sperieti. Eu de cite ori pot iau si sotul cu mine, fie ca el poate intelege mai bine(deh, ca neamt get beget), fie ca pune si el intrebari unde eu ramin muta.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele 
Pufescu, si eu am un fibrom aparut in timpul sarcinii. Am avut dureri din cauza lui, dar pe bebe nu il deranjeaza. La aspirante ne intilnim mai multe fete cu aceasta problema,da o ochiada, poate gasesti ceva informatii. Eu nu ma sperii, cica e o problema f raspindita si sunt o gramada de gravidutze care au nascut bebei sanatosi. De obicei problema cea mai mare e durerea, dar asta e. Mai un concediu de sanatate, mai lasat cu facut curat prin casa. ![]()
------------------
Still looking for pieces of heaven...
Mycya spune:
| citat din mesajul lui aschiutza Mycya , uneori doctorii de aici au un mare talent sa te bage in sperieti. Eu de cite ori pot iau si sotul cu mine, fie ca el poate intelege mai bine(deh, ca neamt get beget), fie ca pune si el intrebari unde eu ramin muta. ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
poi si eu am mers cu sotul,nici el nu vb nemteste dar vb in spaniola doamna doctor si o inteleg perfect,oricum dupa ce eu am ramas muta a inceput el cu intrebarile numai sa nu plec de acolo nelamurita sau sa ma pun pe plans,
cu speriatul asa este,la orice problema mica te sperie,sigur daca eram in tara nici nu stiam de asa ceva si eram calma,bine asta nu inseamna ca era mai bine dar nu ma stresam asa.

Bianca
24+
puiutz_mic spune:
Mycya, draga de tine, imi pare tare rau ca treceti prin asa mare suparare! Ma bucur ca fetele te-au incurajat si te-au mai linistit! Multa putere sa aveti si tu si sotul tau, va doresc numai bine si multa sanatate bebelinei voastre! Ma rog la DD ca totul sa decurga normal pentru fetita si sa nu aiba probleme nici dupa ce vine pe lume!
Vorba ta, daca erai in tara probabil nici nu ti se spunea de problema cu rinichii - mie de exemplu, la morfologia fetala de trim. II, nu mi i-a masurat...mi-a spus doar ca sunt normal pozitionati...
ici multi, sunt alaturi de tine!
Elena
23+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Dragi Georgiene si cele care aveti in familie sarbatoriti astazi, LA MULTI ANI, sa ne traiti cu numele, sa aveti parte numai de bucurii si de multa dragoste si intelegere in familie! 

scuze pentru intarziere cu urarile ![]()
![]()
![]()
Elena
23+ cu un
cuminte

.multumesc mult
si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Doamneeee, ca ati vorbit de AMR