Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
pufescu spune:
mycya, o sa fie bine, incearca sa stai calma. Si noua ne-au spus in urma unei analize(pe care nu a mai facut-o nimeni se pare la odisee) ca eu sunt purtatoare a unei mutatii genetice care in combinatie cu aceiasi mutatie la tati ar putea insemna surzenia copilului. Noi intr-un final am decis sa nu mai facem alte analize. O sa ii facem teste lui bubu cand iese si vom vedea atunci ce e de facut.
Sper sa fie bine.Nu ma mai gandisem la asta, iar ma apuca paranoia...
Dar trebuie sa fim calme pt. bebei.
btz_ovi..multe nu stiu despre fibroamele sub placenta..doar ca am si eu unul :(. Mi-a aparut in sarcina, mai exact s-a vazut la a doua eco(el se poate sa fi fost acolo dar sa nu se fi vazut). Initial l-au numit nodul de sarcina si au zis ca va trece...dupa aia a devenit nodul cu aspect fibromatos(adica fibrom). A crescut intr-o veselie, ca doar isi ia tot ce ii trebuie din placenta. Intr-o luna dupa ce mi l-au gasit s-a dublat. Acum la ultima eco vad ca a mai stagnat...are cam 5cm diametru acum. Este intramural, deci teoretic placenta nu a aderat la el si se va putea elimina. Este posibil sa se micsoreze dupa nastere, dar e posibil si sa o ia razna in continuare. Din fericire al meu e pozitionat sus in uter si nu il incurca pe ala micu sa iasa. Sunt ingrijorata, sper sa nu fie probleme si sa aiba bibilu loc sa creasca...si sa pot elimina ok placenta...si sa mai fac un bebe dupa aia. Offf
aelita, as vrea eu ca ajutorul de la bunici si fie controlabil gen cateva ore pe zi. Dar ei cu totii stau in alt oras cam la 200 de km(la 5 minute unii de altii, ceea ce le permite sa faca din cand in cand sedinte de comitet pe tema viitorului nepot). Asa ca orice ajutor inseamna mutat cu noi. Prin urmare am decis sa ne lipsim :). Problema e ca desi le tot zic, ei se pare ca fie nu pricep,fie au memoria scurta fie ma ignora pentru ca zic ca sunt nebuna de la hormoni :) . Eu sunt oricum alergica la datul cu parerea si indicatiile pretioase. Iar mama, care 32 de ani mi-a parut o finta ratioala si logica acum pare ca a luat-o razna :) .Mi-am dat seama ca nu vreau sfaturi si pareri cand mi-a explicat calma ca arsurile pe care le am seara sunt pentru ca lui bebe ii creste parul :). Incerc sa ma calmez pentru ca nu vreau conflicte in familie, dar sincera sa fiu ma vad dandu-i afara in suturi daca incearca sa isi impuna metode de crestere...sau sa dea diverse bunatati la copil(nu am abordat in detaliu problema diversificarii dar viitorul pare sumbru :D ).
Planul(planul nostru :) ) este ca sa vina la noi cat sunt eu in spital, sa ma viziteze acolo si sa il vada pe bubu(mediu controlat, program, pot sa ii dau afara pe motiv ca sunt obosita,etc)iar cand vin acasa sa nu vad picior de bunic bagacios :).O sa imi prelucreze intensiv barbatul dar el sustine ca e imun :). Sotul o sa isi ia concediu de odihna 2 saptamani,speram sa aiba 2 saptamani in plus de concediu ca facem niste cursuri de puericultura, plus ala de paternitate....deci prima luna jumate o sa fie cu mine pe baricade. Sper ca in timpul asta sa ne intram un pic in ritm, sa il cunoastem pe bubu si el pe noi. Dupa aia o sa vad daca ne trebuie sau nu bunici pe langa casa omului...dar macar as sti eu din experienta cum se sterge copilul la fund cand vin pe la noi, m-as obisnui cu alaptatul,etc :). Plan avem, acum sa vedem ce iese :)
25+
Raducu
bamboletta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aelita BAMBO-
![]() 23+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
noi nu am vb de nimic pana acum

Bamboletta
21+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
Fetelor eu o sterg la acupunctura, momentu meu de relaxare totala 
, poate va gasesc la un alt capitol ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
btz_ovi spune:
Pufescule mersi mult pt informatii,sunt de mare ajutor
.Eu am o verisoara care e insarcinata in 16 sapt,si ca si la tine,la a 2a eco i-a descoperit fibromul,care are acum 3cm.Medicul i-a spus ca atat timp cat nu are dureri si sangerari sa nu isi faca griji,insa dansa vrea acum si o a 2a parere.Mersi 
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Vaai Dragaica si sotul meu e la fel, l-am si dat jos ca am inceput acum ceva vreme sa conduc dupa o pauza mare sio el cica imi era copilot, imi tipa , ma speria ca aia ca ailalta masina de parca bietele celelalte masini trebuiau sa mearga pe trotuar..., am luat la o scoala 10 ore de condus mai mult sa invat orasul si regulile care difera un pic de cele din ro, dar cu sot nu am reusit si pace sa ajung la un numitor comun in privinta asta, e isteric si atotstiutor se transforma cand sunt eu la volan, eu care sunt asa de calma ca iti dau frica, am avut cadere nervoasa cu el! Ce as vrea si eu acupunctura dar aici nu ingraznesc cat despre CFR 2 oribil, nu am cuvinte ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu ![]() |
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu
bamboletta spune:
multumesc de urari 
am fost cu tati in oras la plimbare
...am luat masa in oras..numai ce mi-a venit mie pofta de fanta
acum sunt umflata ca un balon gata sa ma sparg...ma doare si buricul ![]()

astazi am avut impresia ca toata lumea se uita la burtica mea
bine aveam si o maleta mai mulata
ce mai eram tare mandra ![]()
tot azi asa cadou de ziua mea a venit si comanda care o facusem pe net pt bebe
2 paturici din bumbac,4 scutece,2 huse pt saltea,prosopel de baie,4 prosopele mici pt papa
imi sunt asa dragi le tot analizez de cand au venit...parca as fi la prima sarcina..asa nerabdatoare sunt ![]()
Mycya-bine ca te-ai mai linistit 
Michele-vezi luni la ecografie ce zice..intreaba inca o data daca e tot fetita..sa-ti arate pasarica
...eu zic ca rosu e universal si la baieti si la fetite...mai ales daca vrei sa mai faci alt bebe..![]()
ma duc sa ma intind...atarna greu bebe strumf ![]()
Bamboletta
21+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu ![]() |
De asta zic ca-s facuti toti de aceeasi mama

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
nela_didea spune:
Micya ma bucur sa aud ca esti mai linistita, in felul acesta vei analiza situatia mai bine impreuna cu sotul tau.
Sunt emotionata ca de maine intru oficial in luna a 6a
si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Doamneeee, ca ati vorbit de AMR
Pupici si o seara faina.
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
racusor2010 spune:
Bianca, offf, acum am citit ...imi pare atat de rau ca treci prin asta ! te imbratisez cu drag! Sper ca macar gandurile noastre bune sa te faca sa te simti mai bine! 

iubita, mergi cu incredere in Dumnezeu si Doamne ajuta sa fie totul in regula! dupa cum spuneau si fetele, poate nici nu se va ajunge la operatie !! si eu sunt de parere ca e bine ca esti in Germania si nu in Romania, ca aici vezi ce se intampla 
incearca sa stai linistita si sa te gandesti la ce e mai bine
veti avea o fetita frumoasa si sanatoasa! 
Bulina
29+ cu
poznas
racusor2010 spune:
Bamboletta. Dragaica LA MULTI ANI!!!
Sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti sarcini la termen cu bebei sanatosi!! 

Bulina
29+ cu
poznas

Andres(22mai2008)