*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

pai, bine mai cuscra tocmai pe mine ma uitasei din pariu ca-i roz???

Doamne ce bucurie, ma bucur din suflet pentru voi, iar pe soacra-ta sa o pui la acatist sa-i dea DD sanatate sa va ajute in continuare, mai rar asa soacre

gata, am plecat cu gargarita la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

puiul meu mic inca nu s-a trezit....ciorba e aproape gata..astept sa se trezeasca si sa-l scot afara

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

venit, are enteroviroza si mi-a spus ca e epidemie!! au venit muuulti copii cu asa ceva zilele astea, asa ca aveti grija!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu mi-am luat medical ptr ca am incredere in mama, si cum am zis, daca e urgenta, in 10 min ajung in casa! starea lui insa e buna, daca face febra, siropel.. fara supozitor insa.. ii daU DEBRIDAT, Sumetrolim, smecta, regim, lapte fara lactoza si cam atat..
clau. ziceai de invoit.. la noi nu prea se face, si mai ales noaptea.. dar de data asta, daca e nevoie, ma teleportez acasa, intelege noua mea sefa, e ok!..
zoze, fericito, palat nenica, asa simt si eu!!:)) felicitari, soacrata rulzzzz!! si dap, io-s loza
mimo sa-ti traiasca Dudellul, care l-a fascinat pe Muf si radea cot la cot cu el,caci am vazut de vreo 5 ori filmuletul, timp in care mama i-a balotat orez fiert cu branza de vaci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

venit, are enteroviroza si mi-a spus ca e epidemie!! au venit muuulti copii cu asa ceva zilele astea, asa ca aveti grija!

sanatate si sa-si revina cat mai repede

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

luny,aveti grija cu enteroviroza! Asa mi-a zis si mie dr.din urgenta,ca-i epidemie La noi,enterolul a fost inima vindecarii!
Da mai,palat-Dan zice ca-si ia role

Olga,voi fi cuminte,cuminte! Chiar nu vreau sa fac vreo nefacuta! Eu o sa dau ordinele,altii se vor executa
Uf,afectiune,daca e sa fie,cred ca vine la fel,nu conteaza sexul.Mihai e un pupacios si jumatate,un pisicos lipicios si dulce,fara sa fie cu nasul dupa fusta mea mereu..

cleme,evident ca mi-s dragi si mie fetitele,dar cad ma gandesc asa..la viata unei femei,la toate greutatile prin care trece,si aici ma refer la menstruatie,sensibilitatea net superioara barbatului,durerile nasterii,a ingrijirii copilasului bolnavior,la toata povara pe care o poarta o femeie-nediscriminata,atunci imi doresc sa mai am un baiat.Si tare m-as bucura pentru Mihai si mi-as dori sa-i invat sa se iubesca neconditionat,sa se sprijine mereu,sa fie puternici si luptatori..Bat campii?!

Aoleu,am uitat-o pe bitza-pai mai,nu eram sigura daca te-ai hotarat in ce tabara intriStiu ca te facusem sa te indoiesti

Uitasem sa-i amintesc Ioanei despre burta balonata.Eu am pus o poza de la 10 saptamani,unde se vede un ditai burtoiul.Zici ca-s in 5 luni.Eu la Mihai,aveam burta marimea aia pe la 20 sapt. Sanii ma dor si acum,atunci cand ii eliberez din tzatzarnic,dar ale mele sunt si barosane

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, sanatate!

Zoze, eu cred ca vei avea baiat! Dar sa stii ca asa am pariat si la Sovi!

Vrea sa vada cineva proba de casa cu fundu-n sus? sa vina pe la noi... ACUM! :) (maine dimineata va rasari iar... luna in casa noastra!).

Va pup, incoerenta este de la dieta! :D

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zoze,, Olgutz, mersi, m-am linistit cu balonarea. Eu n-am fost deloc la prima sarcina si ma cam speriasem.
Olgule, mi-a venit comanda cam in 5-6 zile lucratoare. Ce vroiam sa mai zic... din cate am observat baietii sunt mult mai pupaciosi/atasati de mame decat fetitele. Cred ca ti-ar prinde bine unul. Eu imi doresc o fetita bruneta, cu parul des si drept, cu breton. Am una asa la gradi si daca n-o admir intruna toata ziulica. Poate-poate!
Luny, sanatate! Deci am scapat usor noi.

Simo n-a dat niciun semn?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.safernet.ro/

Ia uitati ce am gasit!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va multumesc din inima pt toate rugaciunile zise si gandurile indreptate catre noi!Faceti parte din inima mea,din familia mea!!!

Suntem acasa ,pe semnatura...fara diagnostic,ca asa-i la noi!Si luni ar tb sa ma interneze iar ca sa mai ne termine putin..
nu mai stiu cine zicea ca ce secret mare este cu boala lui Siluan..ei bine,nici unul-e icterul nenorocit care dupa perfuzii si antibiotice si altele nu se da plecat.E un icter dinainte de ficat,asa mi s-a zis...ei bine,daca acum 2 zile erau posibile 10 boli,ieri erau numai 3 si azi -minune e doar una,dar nici aia nu e clar..la eco a iesit ca are colicistul mic si din cauza asta bilirubina e alarmant de mare si la iesire si la intrare...si dr asa m-a speriat ca a zis ca sigur tb operat de fiere ,DESI tb sa faca inainte un CT sau RSM,eu nu mai vreau sa il pun la radiatii ca a mai facut in spital o radiografie cu bariu pt varsaturi,si normal ca nu are nimic baiatul...SI SUNT SIGURA ca nici faza asta cu colicistul nu e asa de grava,dar pana luni-marti nu imi ramane decat sa sper si sa ne rugam...sunt tare incoerenta,obosita,SFARSITA!Mi-au terminat baiatul -e ff sensibil si a suferit enorm ,dragutu era iubit de toate asistentele care ii ziceau CRETU!
Nu ma mai simt in stare sa va mai zic prin ce am trecut...nu mai vreau sa imi aduc aminte.....si macar daca nu ar tb sa mai trec prin asa ceva ca nu ma mai simt in stare sa il vad suferind!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput