*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 8
zozela spune:
Ce culoare are aapaa!!!
Suupeer!! Mai,Mihai nu face sarituri in cada,ci scufundari
Face ce face si-si mai baga fata la apa
Imi pare rau pentru dintosii lui!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
eu i-am luat lui Andru in www.nextdirect.com/ro/en/shot/G35/2570/1?pid=707628&curr=eur&returnurl=/shop/gatt2/7/gatt2/3/cat/171/6%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dro%26lang%3den&bct=%26quot Shop%20By%20Product%26quot %26nbsp %26gt %26nbsp Older%20Boys%26nbsp %26gt %26nbsp Younger%20Boys%26nbsp %26gt %26nbsp Shoes&lang=en&country=ro&curr=eur" target="_blank">"genul asta" doar ca au arici in loc de siret si nu au dunga de sus ci doar cele 3 dungi..si sunt albastre..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mimonix spune:
Fata Zoze, multumim pt pupaturi
Vezi fa talica cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate, traiasca soacra ta
Ia sa vezi ce minune brunetica o sa faci tu acolo 
si ce de alergaturi o sa mai fie in aia 77 de mp

Valen n-am stiut ca pleci cu intreaga trupa
Gasesti si la Mall Vitan, uite la Zara de exemplu daca zice Olga ca au
F prost stau la articole pt copii astia in Mall Vitan, au 3 magazine super scumpe (Z,Mother Care si nu mai stiu ce) si in rest...zara, fox astea. Incearca in schimb pe la toate alea de sport, ca-s multe (Nike, Adidas,etc) poate au si masuri mici 
Ramo poti sa-l pazesti maicaaa....daca asa i-a fost lui scris sa aiba dintii zimtati , asa ii are
Si nu stiu altii cum sunt, dar asta de vreo doua luni e intr-o continua catarare/alergatura/ etc... si din cauza mersului pe varfuri cade numai pe burta si destul de des da si cu fata de asfalt...si nu mai termina odata cu baletul ala 
Nu ma mai plang, ca cine stie ce mai pateste 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ramo poti sa-l pazesti maicaaa....daca asa i-a fost lui scris sa aiba dintii zimtati , asa ii are Si nu stiu altii cum sunt, dar asta de vreo doua luni e intr-o continua catarare/alergatura/ etc... si din cauza mersului pe varfuri cade numai pe burta si destul de des da si cu fata de asfalt...si nu mai termina odata cu baletul ala ![]() Nu ma mai plang, ca cine stie ce mai pateste ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
sa treaca dintushiiRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
cleme spune:
Mimo
f tare dintosul. Lasa ca stii vb aia "pana se insoara ii trece"
. Fii-mea face salturi in cada, isi pune picioarele pe margine si se arunca
. Sper totusi sa nu se ia de mana cu Dudel la cat dinti.
Zoze ce misto e soacra-ta
. Te face sa te gandesti ca mai exista si oameni pe lumea asta. Si ce-as rade sa vii cu carutul roz![]()
ramo_cata spune:
eu am pus sa fac o ciorbita de gaina pentru maine..maine are botez nasa mea si nu o sa mai am timp..la 11 mergem la biserica unde o sa-l iau si pe Andru apoi venim acasa,sa-l hranesc ,adorm si seara la restaurant...sper sa se descurce soacra mea cu el ,e nasol ca e si noapte si tre'sa-l culce..eii sper sa fie bine...
poze
Olgutzika spune:
Nu pot sa vad Dudeluu'
, ca mi-a reinstalat ieri Windows-u' si cica nu am Macromedia Flash Player instalat. Si pentru asta, trebuie sa il rog pe colegul de la IT
- adica pe Radu, care se duce sa alimenteze masina de serviciu. Deci il vaz acasa.
Zoze, inca o data, super super tare soacra ta!!!! Doamne Ajuta, sa fie intr-un ceas bun. Si nu uita: caaat mai atenta si mai cumintica, pliz pliz pliz.
Ioana, da, eu nu stiu cum sa ma port cu un baietel. Cat sunt mici, nu am probleme, dar mai incolo? Ca eu sunt mamoasa si pupacioasa si mi-e ca il cresc delicat ca o fetita
Desi Sof e asa de baietoasa si de independenta si crede ca are asa putina nevoie de mine...Da, fetita as vrea, dar va spun pe 11.05, cand ma duc la Iosup. Sper! Si eu sunt fff balonata, a fost unul din primele semne. Sanii nu ma dor, probabil unde am inca lapte...
Nu mai stiu...am dat comanda la Next ( ce mi-a facut, Ioana
In cat ti-a venit comanda? ) si o sa plecam pana in Baneasa, vreau sa cumpar ceva cadouri pentru botezul de maine. Vreo idee?
zozela spune:
| citat din mesajul lui mimonix Ia sa vezi ce minune brunetica o sa faci tu acolo ![]() si ce de alergaturi o sa mai fie in aia 77 de mp ![]() |
Da,da,dadadadadaaa-brunetel sa fie!!
Iar 77 mp,oh,pentru mine inseamna un palat

Clemeee si tu brutus?!

Ei,fie ce-o fi..Roz sau albastru,sa fie sanatos,nu conteaza! Nu tin mortis sa fie baiat,doar ca asa simt..
Mai,ma distrati asa de tare cu pataniile puilor..Nu stiu de ce,dar eu nu ma agit cand si-o fura.Si-a spart si-un dinte,a cazut si-n cap,si-n mutrita..astept sa vad cand or veni mainile-n gips,arcadele cusute..de-astea..Nu Kya?!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Ioana, da, eu nu stiu cum sa ma port cu un baietel. Cat sunt mici, nu am probleme, dar mai incolo? Ca eu sunt mamoasa si pupacioasa si mi-e ca il cresc delicat ca o fetita |

poze
cleme spune:
Zoze mie mi-au placut mereu fetitele
. Acum vezi ce-ti doresti, ca eu am vrut baiat si am fost la fel de convinsa ca tine ca Diana e baiat pana la 3D. Daaaarrrr desi am fata, Diana se comporta ca un baiat: e atrasa de masini, mingii, sa escaladeze, papusile nu prezinta nici-un interes pt ea.