*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleu, mai Zoze, cum nu lasi tu lumea sa-si faca iluzii!! Dar tu iti faci, vad eu... Lasa ca cine rade la urma rade mai bine! Deci...cand afli ca vei avea fetita?

Deci Olgutz, tu vrei tot fetita??

Eu vreau pereche... dupa mine, e total diferit sa cresti o fetita fata de un baiat si trebuie sa le experimentez pe amandoua

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nu merge..as vrea sa-i vad
edit:blondule tot nu merge..se incarca dar nu apare poza

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, hai, stai linistita ca va fi bine Muf. Mie mi-a zis doctorita sa nu ma ingrijorez la 3-4 scaune... sa-l hidratez bine si sa-i dau tratamentul ca isi va reveni... si asa a fost. Sanatate!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Aoleu, mai Zoze, cum nu lasi tu lumea sa-si faca iluzii!! Dar tu iti faci, vad eu... Lasa ca cine rade la urma rade mai bine! Deci...cand afli ca vei avea fetita?

Aoleu,mi-am mai facut un dusman!!Ma mai intreba cineva,cum stau cu pariurile: ei bine..in mine nu are incredere decat Simo de Bv si Simo a lu' Mimu.
Alice,Liana,Butucica,luny parca,Ramo,tu-sunteti in tabara roz! De n-ati da voi gratareee la fataa..o viata-ntreaga!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Aoleu,mi-am mai facut un dusman!!Ma mai intreba cineva,cum stau cu pariurile: ei bine..in mine nu are incredere decat Simo de Bv si Simo a lu' Mimu.
Alice,Liana,Butucica,luny parca,Ramo,tu-sunteti in tabara roz! De n-ati da voi gratareee la fataa..o viata-ntreaga!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

distractie cu "smaltul sarit" Daca va uitati la final cum se arunca in fund, ei, fix asa s-a aruncat dar cu dintii de cada
Nu se vede f bine sau chiar deloc diferenta, pentru ca nu ne-am mai apropiat cu camera de dintii lui dupa ce ii aratase in ziua aia la jumatate din Bucuresti Mi-e si frica sa-i mai spun "arata dintisorii" ca sa nu ma pocneasca, ca mie nu-mi mai cresc altii

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

blondule

Citat:
Si zic si de bashchetii pt copii: noi i-am luat Mihaiului de la un outlet Adidas,modelul asta-au bot din cauciuc,sunt grozavi
f misto baschetii

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naturino, daaa, dar scuuuumpi!!! Vali, daca stiam...la Zara au adidasi/tenisi super super draguti, cu arici. Nu stiu de taloneta, nu stiu ce e aia, nu m-a preocupat subiectul.

Fetelor, mi-e egal ce va sa fie bebe....recunosc ca mi-e mai lesne cu fetitele, dar..sanatosi sa fim cu totii, asta e important.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

distractie cu "smaltul sarit" Daca va uitati la final cum se arunca in fund, ei, fix asa s-a aruncat dar cu dintii de cada

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
pupa mama pe el de razacios accidentat...Andru cand se ridica in picioare nu-l scap din mana ...a avut si el o tentativa de busitura in cada si am zis "gata sunt cu ochii si mainile pe tine"...sau pe gresie,s-a cracit o data de mi s-a facut rau..desi in fata cazii am presulet antialunecare dar s-a gandit el sa depaseasca zona in timp ce eu ma lungeam dupa prosop..

poze

Mergi la inceput