*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 6
raluca2107 spune:
Ramo, la mine s-au potrivit eu port 36 si mi-am luat 36 fara probleme . Si la Briana (34) si la Sabin (23) s-au potrivit. Nu stiu daca merge on-line ,ca eu am mers de fiecare data la magazin.
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca2107 Ramo, la mine s-au potrivit eu port 36 si mi-am luat 36 fara probleme . Si la Briana (34) si la Sabin (23) s-au potrivit. Nu stiu daca merge on-line ,ca eu am mers de fiecare data la magazin. Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
clauclau spune:
Hello, si eu la una mica pana se scoala pitica.
Ce bine ca a iesit soarele, la pranz nu am stat afara decat vreo 15 minute pana l-am luat pe RAzvi de la scoala, era uratel, statea sa ploua si batea vantul. Sper sa scoatem acum parleala.
Vali, ce dragut , mamicutza si taticutzou!
Si eu calcam la greu pana sa incep serviciul, acum calca mamaie si bunica.
Ioana, asa o sa fie , tu faci fetita si Olgutza, baietel. Am zis!
Luny, cum mai e Mufilici?
Nici-o veste inca de la Simo? Offff, da Doamne sa fie bine cu micutul Siluan.
VALENTINA C spune:
Raluca, am fost la Deichman si nu aveau 23, iar la 22 nu gaseau perechea.
Mimooooooo, eu stau in Berceni si am copil de tzatza...Pana ajung in Afi mor de cateva ori!!!!!! Mai p'acilea prin zona...Cred ca dau o fuga in Mall Vitan..
Si da, tot la Germanica m-am gandit si eu,ca abia m-am invatat cu Google translate si cu comandatul online, dar are piciorusul lat si mi-e ca nu-i vor fi buni...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
zozela spune:
Sa va zic si eu ca aseara am fost invitati la soacra-mea la cina si ca era sa-mi stea supa ABC in gat,atunci cand ne-a spus ca facem schimb de locuinte?!Adicatelea,noi ne mutam la 3 camere,in vreo 77mp,iar ei se muta la noi,in 44mp Daca soacra mea nu-i cea mai buna din lume,atunci a cui e?? Cine ar fi visat la asa ceva? Ne gandeam cum sa facem sa terminam parterul casei,sa ne mutam claie peste gramada acolo..si ea ne-o cocea! Vara asta am de lucru!
Off..cu greturile si sexul copilului,chiar n-as vrea s-o dezamagesc pe Ioana,dar eu nu cred deloc in profetiile astea.Mie mi-a fost tare rau si la Mihai,pana pe la 16 saptamani-greata ingrozitoare,ameteli puternice rau,dureri de cap,iar acum mi-a fost la fel de rau,cu diferenta ca de data asta am si vomitat la greu.Dar-totul s-a sfarsit la fix 13 sapt.incheiate! In nici 2 saptamani,o sa va spun ca-i baietel
Nicio sarcina nu seamana cu cealalta,la aceeasi femeie,vorbesc.Nu am auzit mamici care sa spuna ca au avut sarcini identice,ca simptome si trairi..Ei sa fie sanatosi,ca noi o sa-i iubim la nebunie,indiferent de sex.Oricum puii isi iau zborul,iar la sfarsit, noi ramanem ca la inceput-in 2!!
Si nu pot sa nu zic de replica Ralucai,la constatarile soacrei-absolut demential,raspunsul!!You rock!!
Si zic si de bashchetii pt copii: noi i-am luat Mihaiului de la un outlet Adidas,modelul www.nextdirect.com/ro/en/shot/G35/2570/2?pid=705502&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f7%2fgatt2%2f3%2fcat%2f171%2f6%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dro%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes&lang=en&country=ro&curr=eur" target="_blank">asta-au bot din cauciuc,sunt grozavi
Raluca2107,pai Olgai ii este cum ti-a fost tie la Briana,daca e s-o luam dupa simptome,e tot fetita!(ceea ce ar fi dragut,ca stiu eu ca si-ar dori)
lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
luny spune:
clau
ne-am trezit de 30 min, papa morcov fiert, si asteptam pe taia sa ne duca la policlinica.. acum nu are febra si a mai facut un kk apos inainte de nani.. pare ok, insa mi-e firca la noapte.. nici nu stiu cum e cu medicalul, o fi cazul sa-mi iau, cum s-o proceda?.. oricum sta mama cu el la noapte, dar eu nu o sa fiu in stare de nimic la munca..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Vali, Raluca....si mie mi-a zis o data sa nu intru cu carutul......Raluca, din cauza faptului ca raftul cu incaltaminte este pe cularul de trecere si se blocheaza ,vanzatoarea trebuie sa se strecoare pur si simplu pe langa carut..asta este motivul...dar eu m-am invata minte si am duc dimineata cand nu este mai nimeni
clauclau spune:
Luny, dar nu ai putea sa te invoiesti sau sa-ti iei 2 zile din concediu? Ia incearca sa suni, poate merge. Succes la doctor, sa fie bine cu Mufilici.
Zoze, asa da soacra! Bravo voua, sa fie intr-un ceas bun si sa mearga ca pe roate mutarea.
VALENTINA C spune:
citat din mesajul lui zozela Sa va zic si eu ca aseara am fost invitati la soacra-mea la cina si ca era sa-mi stea supa ABC in gat,atunci cand ne-a spus ca facem schimb de locuinte?!Adicatelea,noi ne mutam la 3 camere,in vreo 77mp,iar ei se muta la noi,in 44mp Daca soacra mea nu-i cea mai buna din lume,atunci a cui e?? Cine ar fi visat la asa ceva? Ne gandeam cum sa facem sa terminam parterul casei,sa ne mutam claie peste gramada acolo..si ea ne-o cocea! Vara asta am de lucru! lui Mihai si cu !! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
Doamne, ce socri!!!!!!Super!!!!!!
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui zozela Sa va zic si eu ca aseara am fost invitati la soacra-mea la cina si ca era sa-mi stea supa ABC in gat,atunci cand ne-a spus ca facem schimb de locuinte?!Adicatelea,noi ne mutam la 3 camere,in vreo 77mp,iar ei se muta la noi,in 44mp Daca soacra mea nu-i cea mai buna din lume,atunci a cui e?? Cine ar fi visat la asa ceva? Ne gandeam cum sa facem sa terminam parterul casei,sa ne mutam claie peste gramada acolo..si ea ne-o cocea! Vara asta am de lucru! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze