*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, sunt alaturi de tine, cu sufletul! Sincer, sper sa scapati mai repede de toata situatia asta! Uf, mi se rupe sufletul cand citesc, cand aflu vesti de la tine... nu stiu cum sa te ajut! Doamne-ajuta sa fie bine, sa gaseasca o solutie si sa fie cea mai buna! Iar tie multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico

Luni ne vin alte analize,de la alte laboratoare ca dr crede ca in timpul sarcinii am contactat un virus care a afectat copilul...si din cauza asta,nu s-a dezvoltat fierea.In fine,sunt asa de multe de zis dar nu sunt deloc coerenta si sincer,ma doare gura de cate ori am zis ce are baiatul!Ca am ajuns sa nu mai vreau sa raspund la telefon

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, ce bine ca am dat de mesajul tau! Te imbratisez cu drag si, daca icetrul era problema, instinctul meu iti spune ca NU si NU si NU e NIMIC de operat. Daca vrei, uite te pun in legatura cu colega mea a carei fetita a avut icter pana la 6 (SASE) luni. Era disperata, a cauta-o si investigat-o si i s-a explicat ca sunt cazuri rare datorate hormonilor transmisi prin alaptare (si asta nu are nicio treaba cu colecistul). A avut trabdare si a trecut, copilul nu are absolut nimic acum. Hai, curaj si rabdare si gandul numai la Bunul Dumnezeu care va va scoate din asta.
Rasfoind din ultimele pagini...uff, Iulia era invitata duminica la un party, parca mi-e si frica sa o mai duc cu enterovirozele de care spuneti-ca tare-s si eu arsa la capitolul asta...
Si venind vorba despre pariuri, eu zic asa: Ioana-fetita (conform motto-ului ei "Mergi in directia visurilor tale"); Zoze-baiat (acelasi motiv); Olga-baiat mamos si lipicios (ca prea e diferita sarcina de prima!)
Cand eram mica/tanara gandeam exact ca Zoze: ca as vrea sa am baieti (doi!) pt cat de fantastic de...mai usoara le-ar fi viata. Si totusi cand am ramas gravida mi-am dorit cu ardoare o fetita iar daca as mai fi putut face copii numai fete mi-as dori. Pur si simplu nu ma simt in stare sa cresc un baiat, n-as sti cum sa comunic cu el cand creste, cum sa-i imprim spiritul de barbat adevarat si puternic...O fata? Cel putin imi pot propune sa incerc sa o educ invatand-o si din reusitele dar si din greselile mele-dar avand, sa zic asa, acelasi limbaj. Da, ii va fi mai greu in viata, dar barem e greul pe care si eu il cunosc. Culmea e ca si la spital TOTDEAUNA am preferat (si am comunicat mai bine cu) pacientele femei. Sunt deseori pisaloage, dar sunt infinit mai curajoase, mai responsabile si mai demne in fata suferintei...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2983349890102426993IHLojf
3 poze cu bebe in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, greu...voi scrieti muuuult , abia recuperez, ca nu pot pana nu citesc tot

Simo, ma gandesc la voi si la puiut sa se faca bine odata Si te cred ca esti terminata...cine n-ar fi...va tin pumnii

Azi am iesit cu fetele si copiii din dotare , adica cu sora-mea si prietena mea, plus toti piticii, ne-am dus prin mall, ne-am luat cate o bluza...maine ma duc sa-mi iau mai multe, ca nu aveam azi bani la mine ...am papat la chinezesc...si am fost si singura acasa, Cata inca n-a venit...baita, culcat, pupaceli si alte alea...
Vlad sufera enorm dupa mine e irascibil, plange din orice, viseaza urat la pranz si imi zice Mari ca plange dupa mine in somn Acasa cand vin daca ma supara si ridic putin tonul imediat il apuca plansu'...mi-a zis ca-l iubesc mai mult pe Stef si ca nu ma joc cu el asa mult M-a bufnit si pe mine plansul Cand de fapt mai mult cu el stau, dar lipsa mea de-acasa il afecteaza si de-aia face asa...Stef isi vede de ale lui, deseneaza non stop si eu stau si ma joc cu Vlad diferite chestii...dar daca il refuz...
La 10 seara i s-a pus pata ca vrea nu stiu ce sa faca, eu pregateam baia...i-am explicat ca maine, ca acum facem baie...aa, gata, boceala ca nu ma joc cu el...frate, sensibilos mai e...

Mimo, eu am luat pampers chilotei din Cora, nr.5 are si Stef si din aia normali ii pun la somn, seara, ca parca absorb mai bine toata noaptea.

Olguta, am citit ca i-ai dus mamei sa calce, va mai face si mancare..foarte bine ca va poate ajuta...
Eu alalteri cand am venit am gasit toate rufele calcate de Mari si apoi m-am apucat si am facut eu curat...se cunoaste orice ajutor...

Zoze, ce frumos din partea soacrei cu asa oferta Bravo, e de treaba

Vreau sa zic ca si eu am inceput sa o vad mai altfel pe soacra-mea, mi se destainuie, povestim mult...are si ea momente sau le are pe ale ei, unele chestii...dar nu le mai bag in seama si incerc sa nu ma mai stresez degeaba...cand ea chiar e de super in alte privinte. Fiecare cu defectele lui
Maine ii duc pe amandoi la ea, sa-i duca afara, sa stea la pranz la ea, sa-i culce, ii iau seara.
Dimineata ma duc sa-mi fac unghiile, apoi shopping, apoi nani la pranz , sa recuperez nitel...

Ma duc sa bag un film, ca mi-e dor ...
Aseara era sa adorm inaintea copiilor, ei nefacuti baie
Asteptam sa termine Vlad aerosolii si aparatul ala bazaia asa linistitor si am atipit pe canapea 20 de minute...la 10 jumate m-am ridicat buimaca si i-am dus la baie, la 11 eram deja in pat...noroc ca a venit Cata fix la 11, i-a invelit si eu am adormit instant...doar l-am vazut la fata
Am un chef de vorbaaaa, cu toate ca mi se inchid ochii in gura...

Pupiiiici

Mergi la inceput

Naty,am ramas fara picatura de lapte si m-am si imbolnavit .Dr a zis ca de la stres,si de la faptul ca m-am consumat excesiv
Marti dupa ce am toate analizele si vom merge la alt dr ecograf sa vedem ce zice si el,imi permit sa te sun!
Icterul e una din problema care tb rezolva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce haios e Dudu cu spuma lui , ce se distreaza
Eu nu prea ma mai distrez cand fac amandoi asa si gasesc baia inundata

Clau, ca tu ziceai...nu am acces la internet la serviciu...dar fac eu rost de o parola pe naspa si poate am Insa nu as avea timp absolut deloc....la mine e totul contorizat, nu am cum...

Sii, am aplicat la un post nou, mare branza nu am facut, ca tot pe ture e si ala...insa poate scap de alt stres din postul actual...sa vad cum o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

CUSCRA DRAGA,MULTA MULTA PUTERE...TREBUIE SA FIE BINE..SUNT DOAR INCERCARI.Sunt cu gandul bun continuu catre voi..
O pup pa Naty ca nu mai stiam nik de ele.
Imbratisez toata lumea si ma bag la Lost pana adorm.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,o imbratisare mare si pentru tine..Se vor aseza ele lucrurile..sunt curioasa in ce domeniu lucrezi tu..esti econimist?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bau! Nu am stare, am culcat Soful fara tzitzi A plans, m-a pus sa o tin strans in strans in brate...rational stiu ca e calea de urmat, sufleteste mi-e mila RAU de ea, mititica. Nu vreau sa o culce altcineva, sa o intarc prin exilare, dupa ce ca ii iau ceva drag, sa o privez si de prezenta mea....eh!

Simo, ma bucur sa va vad acasa! Va tin pumnii sa gasiti acei medici luminati, care sa va lase sa va bucurati de bebeluseala, sa nu mai chinuie bietul sufletel. Nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul tau...multa multa putere si medici cu mintea si sufletul luminat! Sa nu iti para rau dupa laptic, asa a fost sa fie, important este sa fii sanatoasa si puternica, da? Noi suntem alaturi de voi!

Naty, asa simt si eu, exact ce spui tu! Imi pare tare rau ca ti s-a amanat plecarea, probabil ca nu era vremea acum...De spital, ce sa zic??!? Ma apuca groaza cand vad ce se intampla si cu CF2...iti tin pumnii pentru vremuri mai bune!!!

Bulina, va acomodati incet incet, ai sa vezi. Ai stat patru ani cu Vlad, e de inteles, mititelul!

Nico, dada, poze, sa imi treaca deprimarea

Nu mai pot sa stau, mi-e frig de mor! SI Dudelul tot nu a fost vazut Va pup, NB!

Mergi la inceput