*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Simo, mi-e si frica sa iti spun... inainte de a fi de acord cu operatia sa ceri si alta parere, a altui medic! Din alt oras, macar telefonic! Uite ce zice Naty, poate gasesti un medic dispus sa te asculte intai telefonic.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Olga, nu e de ajuns deci ca povestesc asemenea... chestii? vrei sa ma fac de ras si cu poze?? Cu intarcatul, uf, stiu cum este, Matei numai la mine in brate vroia sa stea, sa adoarma... Inca imi dau lacrimile cand imi amintesc... Tu sa te gandesti si la bb2, sa poti sa fii sanatoasa si in forma si pentru el, cum ai fost pentru Sophie, si sa-l alaptezi si pe el...
apasat fetita care tanjeste dupa momentul ei cu mami si pe mami care simte intens lipsa asta...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Ma duc la nani, maine TREBUIE sa iau haosul de coarne!
bitza037 spune:
Simo, bine ca ai dat un semn!!1...Doamne cat de frumos este micu...mi se pare ca seamana cu Sam...oricum ai trei baieti frumosi foc......
in ceea ce priveste operatia si eu zic sa mai ceri pareri, si sa vb cu Naty....
Olgu
Bubule, se simte lipsa ta
[orange][/orange
...hai fa rost de parola sa mai bagi cate un ochi pe aici
mihutza11 spune:
Zozelicule ptii ce soacra de aur ai!
sa fie intr-un ceas bun!
si eu fac parte din tabara blue
..
si pupaceala nu depinde de sex, asa zic si eu.. ci de personalitatea fiecaruia.. a mea e o dragastoasa de numa
.. mereu vine sa ma pupe, sa ma dragaleasca.. la tati mai rar, asta ca mai mereu e plecat.. asa ca Ioana la noi nu se verifica ce ai zis tu..
Mimo ce distractie la voi!
Luny multa sanatate lui Muff!
Simo 
ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste.. Doamne ajuta sa treceti peste asta cat mai repde!
vai ce frumos e Siluan a doua poza, nu fie de deochi!.. parca rade! un dulcel!
Bubule ca mi-am adus aminte iar.. tot nu ne-ai spus ce lucrezi..
Olgu succes mami cu intzarcatul! 
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ramo_cata spune:
simo te
si sunt alaturi de tine cu sufletul...sper ca bunul D-zeu sa -l apere pe Siluan de operatie si ce-i mai rau...sper din toata inima sa se rezolve...uite Naty ti-a dat un sfat bun..urmeaza-l cu incredere,in romania e bine sa afli mult mai multe pareri...Nu te mai gandi la laptic si alte lucruri,important e sa fie bine ,sa fiti sanatosi amandoi
si doamne ajuta si te rog sa ma scuzi ca am indraznit sa-ti dau sms...dar imi doream atat de mult sa aflu vesti bune ,in special
ma rog pentru voi,Puiutul mic e un scump
bubu chiar asa ...ce lucrezi?![]()
si sper sa poti intra mai des pt ca si mie imi lipsesti...
naty un
si pt tine ..am vazut si eu ,si socrela din pacate stirea despre CFR2..acum chiar ca nu se mai opereaza
..acolo a fost internata ultima oara
sistem romanescd e 2lei...si ce declaratii a dat dl dr ..cica e ceva normal
sa se mai infecteze cate un pacient...
ma duc la nani,andru a adormit la ora 24,iar o criza "cu booo -uss "..l-am lasat cu becul aprins pana a inceput sa se frece la ochisori...m-am dus si eu pe la ora 24 si ceva sa-mi fac baie...m-am epi,am calcat pt maine pt botez sia cum am intrat s avad ce faceti...
LA MULTI ANI ,DIANA!!!

maine nu stiu daca mai am timp
si va doresc o zi frumoasa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
lianam spune:
Buna dimineata! Nu sunt la curent cam cu nimic, nu am timp deloc sa mai intru sa citesc, mai ales sa recuperez; imi pare rau
! Am aflat insa de Micu scumpic al lui Simo si ma rog pentru ei
; Simo, asa cum ti-am zis sunt alaturi de tine cu orice pot si ai nevoie
... sper ca alti bolnaviori nu mai sunt printre puiuti; nici noi nu stam bine la capitolul asta; de vreo 2 luni ne luptam cu bolesnite; in principal si cel mai important Teo, ca la mine....nu se mai pune, sunt tabacita, obisnuita, trece
; dar la ea mititica e deja suparator! in fine, nu e un subiect placut asa ca nu va mai incarc si eu
; trec toate mai incet, mai repede.....in rest...nu prea am noutati; de vreo 2 saptamani doamnele de la gradi mi-o tot lauda ca e surprinzator de cuminte, ascultatoare, papa singura, face nani;
; le-am zis ca nu comentez sa nu stric vraja
....cam atat despre noi, in maaaare
; va
-am si...tot sper sa am mai mult timp ![]()
aaa, si daca tot sunt matinala si nu "imi ia careva caimacul"
sa dau si o biscuita, o cafeluta, capucino, ceai ... care ce doreste ce pofteste
...

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Nicoleta spune:
Liana, cat ma bucur sa te vad! Sanatate mula micutei, dar si tie, ca este musai sa fii in forma, si cu casa, si cu serviciu, si cu dulcica ta cea energica! 
Va doresc o zi buna, cu soare (cum nu e la noi inca...) si fara bolesnite!
luny spune:
neatza!
sunt terminata de oboseala, am ajuns la 2 acasa si nu m-a lasat Muful sa dorm, atata m-a pupat, si adormea numai tanandu-ma de gat, bot in bot, de nu mai respiram, eaiurea sa-i respir in gura, ma chirceam intr-o parte sa expir

Am citit ca au venit simo si Siluan
, si eu intrebam retoric daca e ceva secret, dar te rog nu te supara ca nu are legatura cu tine.. toate fetele eram ingrijorate, ne rugam la DD pt voi, intrebam mereu, si vesti, ioc! mie mi s-a parut ca unele dintre noi stiau mai multe si ne lasau.. in aer, 'ca o sa spuna Simo cand o fi'.. mi s-a parut aiurea.. tocmai ptr ca si eu simt ca suntem ca o familie, si nu intelegeam rationamentul, daca stim toate ca cineva are problemute, cat de mici/mari or fi, vrem sa fim acolo ptr respectiva cu un gand bun macar, stiind si despre ce e vorba...
in fine, poate mi s-a parut mie, asa e cand e 'scris' si nu 'face to face', se poate interpreta pe langa, dar stim asta deja, ca s-a mai intamplat si cu alte ocazii, nu e suparare, zic ca fapt divers, ca sa intelegi tu, Simo draga!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
luny, eu m-am exprimat asemenator cu ce scrii tu acolo ca ti s-a parut aiurea, insa am considerat ca este cazul sa o las pe Simo sa spuna ce si cum, cand si mai ales daca va dori ea. In plus, au tot dat celelalte fete vesti despre starea Micului si cred ca asta vroia sa stie toata lumea. Cat despre ce are Micu, ai citit probabil ca nu se stie inca.