*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..exact asta ziceam..
ulterior, da, am inteles..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare...
Am dus-o pe Iulia nitel la soacra-mea si acum zac cu laptopul in brate in pat, scurt pe la voi si apoi bag un Dr. House (Luny, mii de multumiri din partea mea lui Iuli pt site-ul ala de seriale, m-a facut un om fericit, ca vesnic nu apucam sa prind ce vreau, asa barem incet-incet le-oi vedea pe toate...). Da, mai, si soacra-mea cu toate defectele si mai ales ciudateniile ei a ajuns sa astepte cu nerabdare sa se ocupe cateva ore de Iulia sambata si sa insiste sa ma odihnesc si eu nitel; pana la urma asta conteaza mult mai mult decat ca nu avem aceleasi opinii despre ce trebuie sa manance copilul, cat trebuie sa stea pe afara, etc.
Simo, n-am stiut ca nu mai ai lapte, imi pare rau dar important e sa se faca Micu bine, nu ar fi nici primul nici ultimul nealaptat mult timp si tu nu ai absolut niciun motiv sa-ti reprosezi ceva. Oricum, e superb si mie imi parea tare infloritor. Plus ca...am eu asa un feeling strong ca nu e nimic grav cu el.
Stela chiar mi-e dor de tine si Tea, nu v-am mai vazut de la ziua lui Sof&Rebe (si atunci asa putin)
Olga, Ramo, parerea mea e ca in orice spital din Romania se poate petrece ce s-a intamplat la CF2, e numai o chestiune de noroc/ghinion ca a iesit la iveala acolo. Si??? Pe chestia asta se vor aloca mai multi bani sanatatii? Va scadea nesimtirea autoritatilor din domeniu, a unor manageri, a unor doctori sau a altora din personal? Ma indoiesc amarnic...si iar si iar regret ca nu mai sunt tanara si ca am boala asta care imi seaca puterile si avantul ca taaare as mai lua-o din loc ca sa-mi scap copilul de ce-l asteapta pe aici in viitor

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo o mare imbratisare pentru tine si "Cretu" . Sa dea Domnul sa fie bine!

Lianutza mi-a fost dor de voi!

Luny cum mai e Mufilici cu stomacelul?

Bubu si miss U, cum zicea si Irina.

Olga putere multa iti doresc mami! Hai ca trec toate. si Soful mititel si tristut.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, , ma rog in continuare pt puiul tau sa fie bine si pt tine sa ai putere sa rezisti! dar tu stii, ca Dumnezeu e mare si ne da putere exact atunci cand credem ca nu mai putem sa ducem! VA FI BINE !!! si cand zic asta, o cred in adancul sufletului!

irinaaa, ce bine ca te vad! mi-era dor de tine!cum te-ai re-adaptat la munca?

bubu, , o sa fie bine cu Vlad. este inca sub shocul separarii de tine, dar va intelege ca mami merge la munca ca asa trebuie si ca ii iubeste pe amandoi puii pana la luna si inapoi. trebuie sa-i explici ca stef este inca mic si ca are nevoie de ajutorul tau mai mult si ca el este deja baiat mare si descurcaret si sa-l lauzi ca face bine aia si aia si ca uite, ai incredere in el ca face totul bine si ca in lipsa ta poate sa aiba grija de stef, sa-l invete ce stie el, sa se joace cu el, ca e ajtorul tau de incredere....nu stiu, la noi a functionat, cand alex era geloasa si trista ca-l iubim mai mult pe teo si ca stam mai mult cu el. este foarte mandra de rolul ei foarte important in cresterea fratiorului mai mic

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Un site util cu tot felul de filmulete cu sfaturi de la psihologi (inclusiv J. Salome):
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Video-meditatii/204.html

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nico, ralu, aricel ... si mie imi e dor de voi, dar nu stiu de ce inca nu am aflat "secretul" de a avea mai mult timp liber , asa ca.... intru pe aici din joi in pasti; asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi ... alinus, la serviciu...mi-am intrat rapid in mana , mai ales ca imediat din saptamana 2, dupa Pasti adica, am si intrat la foc continuu de serviciu o saptamana, 24/24, pe ceva ce nu mai facusem, dar...invat din mers ; asa ca m-am mai procopsit cu cate ceva pe langa activitatea dinainte de concediul cel lung ...

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Micul, cat e de dulce, am vazut liana, Teo incercata de carcaiasi, si mami ei, ca mi-era dor s-o vad, si vad ca naty e happy cu dr. House si soacra-sa
Muffy e muuult mai bine azi, kya, azi noapte nu a mai facut febra, azi a facut doar un kk mai molut, dar nu apa.. ne luptam cu jdemiile de siropele si greu ii dau smecta aia, care ar fi trebuit 3 plicuri/zi, zic mersi daca reusesc sa-i dau macar unul.. plus ceva ceai de menta, ca nu e lesinat nici dupa ala.. altefl, el e in eterna lui forma de zile mari

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ma bucur ca Simo si Siluan sunt acasa, chiar daca mai au de trecut prin cateva incercari!

Apropo de familia in sens larg, parcul in care mergem este cu copii de 2 ani sau in jurul varstei. Si cand ajungem acolo asa de fericiti sunt cand se gasesc, si asa de suparati ca pleaca... Si langa parculet este o gradina cu pomi, cu flori..exploram tot ce se poate..
Si afara e asa de cald si de bine...sper ca pana dupa-amiaza sa nu ploua..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Luny, Matei a avut enteroviroza asta inainte de Paste si la fel mi-a zis dr ca e boala sezonului...Numai ca fara febra, doar varsaturi si kk moale si i-am dat Biotics.

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

repede repede inainte sa culc bulinuta si sa ma apuc de calcat mormanul maaaaaaaare de rufe ... ancuta si mufy-pufi care din cate am citit e bolnavior, asa ca lui ii dorim sanatate si mamicii lui multa " rabdaaaaaaare gogule, rabdare" la administrat siropele si pastilute; teo care accepta tratamentele fara probleme, acum chiraie, fuge, e un adevarat circ si scandal pana sa i le dau ... dar o inteleg saracuta, de atata vreme...desi recunosc, nu ma mai tin nervii mereu

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput