*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 13
zozela spune:
La multi ani,Diana mica si frumoasa!!
kitzy!! Sa fie sanatoasa,mica printesa,si la fel de gingasa si oachesa,mereu!!
zozela spune:
Simo
sa fie bine,micul cretz!
M-au topit pozicile! E asa de frumooos!!
Abia astept sa mai tin si eu un mic la piept

Yeees!! S-a marit si gasca mea albastra!! Nu mai e asa dezechilibrata balanta,acum![]()
Sef-a cu inalta functie,de la Bucuresti-te
apasat,apasat!!
Acelasi model de
primesti si de la sef-a de la Buzau.M-a rugat ispre sa-ti transmit
craca si ma intorc la treaba! Avem o decedata careia trebuie sa-i fac foaia sa o trimitem la morga
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Sef-a cu inalta functie,de la Bucuresti-te apasat,apasat!! primesti si de la sef-a de la Buzau.M-a rugat ispre sa-ti transmit![]() |
si pe le chef de buzau
? vezi ca nu uit ca tre' sa mergi unde tre' sa mergi pe 5 mai
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
clauclau spune:
Simo, cat de frumos este cretzul mic, m-au topit pozicile din spital, sa dea Domnul sa fie totul bine si ma rog in continuare pentru voi.

Luny, ma bucur ca e mai bine Mufilici, m-am gandit la voi.

Liana, m-am bucurat sa citesc de voi, ai absentat o vreme si chiar ma gandeam ce mai faceti. Sa mai pui niste poze cu scumpicica, mi-e dor de ea.
Si multa sanatate va doresc ca e cea mai importanta.

Dupa ce se scoala Bacca ducem copiii la mamaie iar noi mergem la restaurant.
Iar maine vrem sa mergem la un film, doar noi doi.
Aaaa, aseara ne-am intalnit la oite (
) cu Giani si Andreiu', s-au jucat frumos copiii, m-am bucurat tare mult sa-i vad, Andrei e asa de dulce si mi s-a parut un cumintel.
Gata, am fugit, trebuie sa vad cu ce ma imbrac diseara
.
O sambata minunata sa aveti.

lianam spune:
clau distractie si relaxare cat mai placuta! si eu as vrea sa mai vad poze cu frumuseii tai si cu puiutii crengutei
... daca mai "arunci" un ochi inainte de plecare si ai timp, poate pui link sa salvez si sa ma delectez si eu in pauze
;asta e valabil pentru toate randunelele dragutelele care vor sa "aiba grija de relaxarea mea vizuala"
... daca tot am putintel timp azi sa citesc, tare as vrea sa salvez link-uri cu poze sa le vad cand am vreme ![]()
VALENTINA C spune:
Liana, uite aici:
http://entertainment.webshots.com/photo/2494566350103382524cVsuEe
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Liana, uite aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2494566350103382524cVsuEe Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
multumeeesc....ce-au crescut frumuseii tai de cand nu i-am mai vazuuut
... si ce seamana intre ei 
luny spune:
am dormit si eu 2 ore, ce bine! si tocmai a terminat iubul o inghetata de cioco, abia astept sa vad cum a iesit, dar abia maine
Liana, pozele noastre, pe fb le poti vedea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello
ce urat s-a facut afara .....noi am fost de la 1.30 pana pe la 5, a alergat Antonia si s-a jucat cu niste fetite mai mari.......am ras ca ele ieseau din parc , probabil sa plece, si gargarita se ducea dupa ele le lua de mana si le aducea inapoi, le punea pe banca si le aseza sa doarma.....erau maricele peste 7 ani......
, acum Antonia ar fi trebuit sa doarma ca ea a vrut sa intram in casa, dar dupa ce a mancat laptele a apucat-o pupaceala, rasul, vorbitul.....cred ca o culc mai devreme in seara asta
Liana si eu ma bucur ca ai scris, imi pare rau de micutza ca se tin bolesnitele de ea....ma gandesc cu groaza la raceli, ca si eu as vrea sa o dau in toaman la gradi....dar sa vad.....
uite si link-ul nostru cu poze, sunt de sambata trecuta de la petrecerea Antoniei, userul si parola ti le dau prin Pm
http://gallery.me.com/nvmarian#100059&view=grid&bgcolor=black&sel=274
Luny, mai pune si pentru mine link-ul cu filme de care zicea Naty,
Muffy