*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 14
gbutucica spune:
halllordei,
io tot mai zapacita si mai uimita
, dar am intrat sa va salut scurt

, sa-i spun Simonetei
si
si daca e doar icter nu cred ca trebuie operat ( Andrei a facut DAca iti amintesti , si eram disperata, A avut Birilubina 24 , iar maxim e 25 ................) sunt deacord cu explicatia NAtaliey( pe care o salut)
cu dereglarile hormonale, bla , bla bla, dar tu stii pina la urma ce e mai bine de facut pt puiul mic
.
ANCA sanatate Mufarinului 

sanatate si celorlalti
NU in ultimul rand LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE GEORGE PT IERI SI LA MULTI ANI CELOR NEFELICITATI(E) DE _A LUNGUL TIMPULUI IN CARE N_AM MAI DAT PE ACI!!!!
pupaceala maxima pt fiecare, am avut surpriza sa ma mai intalnesc cu Clau si Co ( REBE care e o scumpa si RAzvan de care ma intreaba Andrei de el), In alta zi Cu Simo si DUDEL , ( SIMO , CARE gargauni pe creerasi ca Cica Andrei e mai altfel ( emoticon care face zuzuzuzu sau
, Mie mi s-a parut DUDEL foarte bine si inca si mai dezvoltat ca ANdrei)
va [pupacesc de va zapacesc si daca mai am vreme , dispozitie si motiv
mai intru
nu stiu ce am facut ca nu pot sa colorez mesajul , darrr va descurcati voi
luny spune:
Bitzulina, asta e http://www.vplay.ro/serials/
Giani
lume noua!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ba da, ba daaaaaa, cum sa nu va iubesc, maaaiii???

Daaar...ce pot face doi oameni in love cand copilasii nu sunt acasa? 
Mdaaa....leneveala totala! nu-mi vine sa cred ca am stat in pat juma de zi uitandu-ma la filme...
Acum m-am ridicat si am pus sa fac mancare, ca intr-o ora vin copilasii acasa.
M-am ofticat azi enorm...ca au aia la Zara niste pantaloni care-mi plac...si rochite...si nu imi vine nimic
am un fund cat china
M ma strange, L imi e mare 
Mi-am luat un sacouas si niste pantofiori dlaguti, cu toc micut...si atat...apoi de suparare am mancat la libanese si am bagat si o inchetata mare 
Nico, ce ziceai de cura aia??? cat de curand tin iar...mama ei de cura 
Si sa stiti ca nu-i secret unde lucrez...unele din voi stiti, ca ne-am confesat pe la intalniri ![]()
Este f.f. greu...lucrez intr-un call center, acolo unde suna toti aiuritii si nu numai...nu vorbesc urat de clienti, ca de la ei cica luam banii
Iar la noul post as scapa de ei la telefon
, un stres mai putin...este f. complicat, sincer, multe programe, extrem de multe informatii, un fel de mafalda
Dar...cum le stiam inainte, o sa le stiu iar...ca n-am ce face...salariul este mic :(...ce sa mai zic...numai nemultumiri am ![]()
Fug la ciorba mea...
Simo27 spune:
Ce ati patit de nu mai dati pe aici???
Eu cu o migrena ingrozitoare,cu o zi grea -varsaturi multe si dese....
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
CristinaGoji spune:
Seara buna randunici! Demult n-am mai dat pe-aici...Am intrat sa va multumesc de urari pentru ziua Dariei!
Ma bucur ca nu ne-ati uitat si imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des...insa dupa moartea mamei parca nici chef n-am mai avut de scris, nici cuvinte nu mai aveam sa vorbesc.
Intre timp ne-am mutat la casa, n-am avut nici internet o perioada, cu timpul iara stau destul de rau. Am vazut ca au aparut gravidute noi printre randunici! 
Felicitari Zoze, Olgutza, Raluca, Clabuc, Lyvvy, Diana, Gecko, Remaliss!!! Nu stiu cum fac sa mai intru, dar sper s-o fac curand. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Olgutzika spune:

Diana

Sa fii sanatoasa si bucuroasa! Sa va traiasca minunea, Kitzy, sa fiti fericiti!
Olgutzika spune:
Cristina, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Noi am venit de la botez, a fost si emotionant si distractiv, dar intim si linistit, asa cum imi place mie. Numai ca am adus acasa un copil obosit rau, caruia i-am refuzat-o si pe tzitzi...a plans de mi s-a rupt sufletul, asa am senzatia ca o chinui, si stiu ca se va resemna, pana la urma...si ma oftic, ca am senzatia ca o infrang cumva, of
Nu asa am vrut sa fie, dar pe cuvant daca gasesc o cale mai putin chinuitoare pentru noi toti. Incerc sa fiu obiectiva si echilibrata si e nasol de greu...
In fine, ne-am simtit foarte bine, si noi si Sof, iar luna mai va fi o luna plina de petreceri. Imi trece raul si va fi minunat! Saru'mana tuturor ca sunteti alaturi de noi, parca imi mai usurez din greutatea de pe inima cand va spun ce simt 
!
Am mai avut o surpriza frumoasa astazi, m-a felicitat si Elara pentru sarcina
. Dar cum am fost azi in galagie, nu am vazut decat acum seara apelul si mesajul ei, maine o sun!
Cam asta am facut noi astazi. Un gand bun pentru fiecare dintre voi
!
Nicoleta spune:
La multi ani, Diana de Kitzy! Mami, sa-ti traiasca frumoasa!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Am mai avut o surpriza frumoasa astazi, m-a felicitat si Elara pentru sarcina |
wowwwwww ... da' stiu ca sunt in urma raaaaaaaaaaau
... FELICITARI OLGUTU DRAGA MEA! Sa fii sanatoasa si tu si bebelinul, sa ai o sarcina cat mai usoara si frumoasa si sa te bucuri din plin de fiecare minutel din cele 9 luni 

Printre febra, tratamente, bazaieli, fugareli, musafiri, rufe
am reusit sa vad poze cu buburuza frumusica taaaare
si eleganta la aniversarea ei! si pe mami de buburuza tare radioasa si aratoasa
.... am vazut si poze cu mufarin pufarin
; sa nu-l recunoooosc ce ditamai baiatu' frumos
... simo
am vazut si Micu - cretulinu' frumos raaaaaaaau
... o sa fie bineeee
ai sa vezi
; cum se mai simte bebelu mic si scumpic?cristina condoleante pentru pierderea mamicii tale
ma duc sa-mi oblojesc amigdalele si sa mai dobor vreo cateva rufe pana nu ma doaboara ele
edit ca: rusiniiicaaa, rusiniiicaaa
lui nico ; matei-ochi-frumosi e alta copie fidela de mami “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Nicoleta spune:
Liana, tu esti o draguta, ca de obicei! 
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.