*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaGoji spune:
Multumesc Olgutza si Liana! Incep sa-mi revin, cred. Acum 6 luni a plecat mama. Eu m-am ales cu un psoriazis, aparut probabil ca urmare a depresiei si o explozie de carii, acuma incerc sa le descurc, rand pe rand.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Simo27 spune:
Liana
,pe cuvant ca azi am mancat bine.
Cretu a fost tare agitat,saracu cred ca are inca sechele de la spital cand abia adormea si venea o asistenta de il intepa,alta de ii dadea pe gurita medicamente,ba doctori si studenti interesati sa vada cum arata
-zau ca m-am simtit tare nasol,parca eram la zoo,ba tipete pe hol,bebelusi care urlau-cand taceau unii incepeau altii
,si cireasa de pe tort,la etajul 4 se renova totul.noi eram la 2 ,dar nu va zic ce fain se auzea bormasina si altele
.Am stat cu el in brate de m-am cocosit si mai rau........nu va zic ce dureri pot avea de spate.
Sam a suferit enorm dupa mine,ma suna si plangea...intr-o seara l-a adus sotu si am dat o fuga pana jos sa il vad .dragutu a stat lipit de gatul meu muuult
si am plecat sus mai terminata decat eram....acum e disperat si daca ma duc la baie.Sa nu mai zic ca daca cumva Siluan plange,plange si el ca pe bebe il doare buba!
Vai viata mea!
Va mai multumesc inca o data ca EXISTATI in viata noastra

Cate un pupic pt Cristina
-Dumnezeu sa o odihneasca pe mama si pt Olga
si Sofi
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
kitzy spune:
Zoze, Nico, Ramo va multumesc mult pentru felicitari, ne mai auzim pe mess, cred ca voi lua o pauza de forum pt ca m-am saturat de probleme, sfaturi si alte chestii si mai ales acuma ca incep si jobul, timpul liber mi-l voi petrece cu Diana. Va multumesc pt tot!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Nicoleta spune:
Simo, tare greu trebuie sa-ti fi fost si sa-ti fie inca! Ai incredere ca se vor rezolva toate! O imbratisare stransa virtuala si de la mine!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Cristina, multa putere si tie. Nimeni si nimic nu o va aduce inapoi pe mama ta, ea va ramane insa mereu in sufletul vostru! Ai grija de tine si Dumnezeu sa iti dea putere si credinta sa accepti toate pe care ni le trimite El.
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
bitza037 spune:
Cristina..condoleante.....imi pare rau !
ma bucur ca ai revenit si o sa mai scrii
Liana, ma bucur ca ti-au placut pozele.....m-ai facut sa rad ca te feresti de bitu, s-a impacat cu ideea ca seamana numai cu mine.....si la petrecerea Antoniei i s-a tot repetata asta...iar nasu* a zis ca el crede ca am clonat-o![]()
...imi pare rau de Teo ca-i bolnavioara....sa iei Influcid-este un homeopat pentru gripa
gata, plec la
, gargarita doarme de la 9 si am tot stat la calc. cu treaba

Nicoleta spune:

Acum 2 ani pe vremea asta abia ma pregateam de culcare, cu teama in suflet, dar si cu bucurie, stiind ca urma sa ma intalnesc cu cea de-a doua minune din viata mea, Matei! 

Au fost multe clipe grele, dar mult mai multe frumoase in acesti 2 ani! Viata mea, si a celorlalti doi barbati din viata mea, s-a schimbat si s-a intregit, incepem incet sa ne gasim un echilibru din ce in ce mai bun de familie cu 4 membri... Doamne-ajuta sa fim sanatosi si sa avem intelegere si de acum inainte!
Si ca sa nu flamanziti dimineata va pregatesc din seara asta ceva buuun-bunut: traditionalele de acum 

! Gustati cu incredere! Sunt de-ale casei!
bitza037 spune:
ups, am uitat de Simo......Doamne, cred ca ti s-a rupt sufletul de Sam.....micul de el....si mie si de el si de Siluan nu mai zic.....eu ma rog la Bunul Dumnezeu sa treceti cat de repede se poate peste asta si tie sa-ti dea putere sa iei decizia cea mai buna pentru bebe si sa te intareasca 

bitza037 spune:
hai ca se vede ca-s obosita, cum dom le sa plec cand avem sarbatoriti???
LA MULTI ANI MATEI
LA MULTI ANI ANA-TEODORA
NICOLETA SI PIDANA SA VA TRAIASCA COPII SA FIE SANATOSI SI SA LE DEA DUMNEZEU TOT CE-I MAI BUN SI FRUMOS IN VIATA!!!!!

Nicol merci de tratatie, sa dai si dimi o cafea
lianam spune:

LA MULTI ANI MATEI baietel cu ochi frumosi, mare de doooooooi ani
! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc si sa fii mereu ocrotit de dragostea celor dragi! 

Nico sa-ti traiasca cea de-a doua minune si sa-ti faca din viata o permanenta sarbatoare

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”