*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Matei

Sa cresti mare si sa fii sanatos si bucuros!

Nico, sa iti traiasca Ochi-Albastri, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va multumim frumos pentru urari!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Liana, saru'mana ! Amigdalita??!? Cred ca e ce iti lipsea...imi pare rau ca nu va ocolesc bolile, la Teo e oarecum de asteptat, din pacate. Dar voi sunteti niste luptatoare si o sa treceti cu bine peste toate .

Cristina, dintii se rezolva cu niste bani, sufletelul e mai greu de reparat...imi pare tare tare rau, picii sunt bine? Cum au trecut peste asta, ca banuiesc ca nu au fost indiferenti starii tale ? Cand ai timp si chef sa ne pui poze, cred ca asa au crescut .

Kitzy, esti stresata ca incepi munca, nu lua decizii d-astea, cu abandonul forumul, etc. Scrii cand ai chef si timp, nu e cu norma. Sa ai zile usoare si acomodare rapida!

Simo, nici nu vreau sa ma pun in pielea ta , e normal sa o iei razna! Cat chin pe voi...sa se termine mai repede istoria asta, sa va puteti bucura linistiti unii de altii. Of!

Gudinde, o zi ca in povesti !

Va , azi ar trebui sa fac curat Pe seara deci ar trebui sa apar mai zambitoare

Mergi la inceput

La multi ani Ana-Teodora!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Nico, Lange Armstrong in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

La multi ani, ANA SI MATEI!
Nico sa ne traiasca si sa fie sanatosi copiii nostri, si noi pe langa ei. Sa aiba mult noroc si fericire in viata si o aniversare minunata astazi!

Cafea, capucino, ceai si bombocino (:-$ am furat reteta de la Gecko). Ceai de menta pt fimea si cine mai doreste.
Si desigur tortul si prajiturile.

Revenim cu supliment, ma pregatesc sa o duc la biserica, Doamne-ajuta sa si reusesc!

Mergi la inceput

Ana-Teodora

Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si voioasa!!

Mergi la inceput

Dana, sa ne traiasca, sa fie sanatosi si fericiti (redundant ma ma exprim, insa pentru mine sanatatea si fericirea sunt foarte importante!). Si noi vrem sa mergem la biserica, daca reusim cu S-Bahn-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multi ani Ana si Matei!

Olgutza o sa pun poze, numa sa le primesc, ca aparatul meu e stricat si mi-a facut cineva poze la ziua Dariei. Ai dreptate, i-a afectat si pe copii, Vladut a fost foarte agitat, o agresa pe Daria mult, iar cand nu facea asta, incerca sa ma distreze pe mine. Cu mult calm si intelegere am trecut de faza asta si-s bucuroasa, ca uneori mai clacam si urlam la el, ceea ce numa bine nu-i facea. Daria e constipata de atunci, eu cred ca din cauza ca am tot lipsit de langa ea in acea perioada. Acum sunt in relatii bune unul cu altul, se joaca mult impreuna, Vladut e foarte protector cu ea cand sunt alti copii/adulti in zona, imi traduce ce zice Daria si eu nu inteleg , ieri plangea Daria si vine Vladut si ma intreaba ce-o patit Daria? I-am zis ca nu stiu de ce plange, chiar nu stiam. El se duce la ea, ii da suzeta si o intreaba ingrijorat si empatic: ce-i? te dor dintisorii? Dupa care se intoarce la mine si-mi spune cu repros cumva si cu o fata de parca o descoperit America
"O dor dintisorii pe Daria, de aia plange!" Toata ziua fug amandoi prin casa ca jocul "de-a prinselea" a la mare moda la noi in ultima vreme,is ca un uragan amandoi., ba unu-i tigru, altu leu, ba dragoni, eu is pe rand mama-tigru, mama dragon, mama tiranozaurus, chiar si mama vaca am fost.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La multi si fericiti ani Matei si Ana Teodora!!!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput