*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
La multi ani Matei-ochi frumosi, sa cresti mare si voinic! 
La multi ani Ana-Teodora, sa cresti mare! 
Cristina
Condoleante, imi pare nespus de rau....si ma bucur sa te revad!
Ce ma zapaceste vremea asta...acum e innorat si rece...Vld e cu Cata la karate..noi in casa...
Lianaaa
Sanatate multa! pup si frumoasa ranjita 
Simo, o imbratisare calda si pentru tine!! hai, ca s-or limpezi apele curand!!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Lianaaa Sanatate multa! pup si frumoasa ranjita ![]() |
si noi pupam baieti frumosi si mamica lor “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
luny spune:
neata!
Mufuliciul meu scump e bine
, a facut kk normal si ieri si azi, o sa sun pediatra mai tarziu sa vedem cat mai facem tratament si cum introducem mancarica normala, ca mi-a spus ca se va face trecerea treptat, usurel asa... culmea, mi-a si mancat f bine zilele astea! doar cu laptele HN se cam lupta, bea f putin, cam 300 ml/zi,ca nu-i place..
cristina, multa sanatate, imi pare tare rau de pierderea ta..
mai da pe aici, miss u
olga
imi amintesti de perioada intarcatului, care a fost extrem de grea, mai ales ptr mine, psihic..tu zici ca o chinui, dar eu cand ma gandesc in urma, iti dai seama?.. el, falacu', parca a cooperat mult mai bine decat ma asteptam, cu ai mei fiind, insa eu ma simt tare rau fata de el, ca am p-lecat si l-am lasat... daca nu as fi incercat toate variantele posibile, n-as fi facut-o, insa imaginatia imi statuse-n loc, si ma simt tot vinovata..
la voi parca tot e mai bine ca la noi, ca esti acolo si te intelegi cu ea cat de cat, Muf era mic si nu era chip de nicio culoare.. o sa fie bine, ai sa vezi, nu te chinui, nu te invinovati, se poate mult mai rau, vezi eu.. si nu ca asa am vrut, ci ca in momentul ala nu se mai putea altfel..
sunt alaturi de tine
liana
![]()
simo
in fata ta si a puterii tale, esti o super mami!!

kitzy la multi ani micutei tale, sa fie sanatoasa!

LA MULTI ANI ANA SI MATEI! MAMICILOR, SA VA TRAIASCA PUII, SA FIE FERICITI SI SANATOSI!
PS: am vazut Matei de 2 ani cum face roaba, asa si Muf cu ta-su
, si vad ca e de succes mare bicla, super
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
diana_g spune:
buna,randunici.
oricat as incerca nu pot tine pasul cu voi.intre servici,casa si altele nu prea am timp sa intru.si atunci cand ma asez in fata calculatorului,pana reusesc sa citesc din urma,ma ia somnul.nu stiu eu daca e normala starea asta dar ma simt obosita si mi-e somn aproape tot timpul.cat despre raul de dimineata pot spune ca in comparatie cu sarcina trecuta cand le-am avut pana la 5 luni,acum nu ma prea deranjeaza.de multe ori ma cam ingrijorez ca nu le am,mi-e frica sa nu fie un semn raul(sunt paranoica?).
va doresc o duminica placuta.
pupici

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_g buna,randunici. oricat as incerca nu pot tine pasul cu voi.intre servici,casa si altele nu prea am timp sa intru.si atunci cand ma asez in fata calculatorului,pana reusesc sa citesc din urma,ma ia somnul.nu stiu eu daca e normala starea asta dar ma simt obosita si mi-e somn aproape tot timpul.cat despre raul de dimineata pot spune ca in comparatie cu sarcina trecuta cand le-am avut pana la 5 luni,acum nu ma prea deranjeaza.de multe ori ma cam ingrijorez ca nu le am,mi-e frica sa nu fie un semn raul(sunt paranoica?). va doresc o duminica placuta. pupici ![]() ![]() ![]() diana_g http://community.webshots.com/user/diana_gardus <a http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png |
oh, cat te inteleg

e normal sa te gandesti la toate cele, dar sunt sigura ca merge totul excelent, stai linistita si mai intra sa ne dai de veste cand poti!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
La multi ani,Matei mic si drag!!
La multi ani,Ana!!
mamicilor luptatoare!! Sa fiti sanatosi cu totii!!
zozela spune:
Cristina,condoleante! Imi pare rau pentru suferinta prin care trebuie sa treci!
Pe de alta parte,as vrea sa te felicit pentru mutarea la casa! Cred ca e infinit mai bine decat la cutie!
Sa fiti sanatosi cu totii!

Diana,o sa fie bine,o sa vezi!! Bebedoi va fi sanatos si va veti bucura tare mult de el!
As vrea sa mai scriu cate ceva,pentru ca as avea ce,dar sunt tare nelinistita..Ieri am avut dureri mari de spate care se lasau si spre burta,nu stiu exact unde ma durea,cert e ca nu au cedat la nospa im,m-au chinuit toata dupa-amiaza..Simteam ca-mi crapa colul,durea pana jos de tot,parca tot vaginul si fifi
Azi e de garda doctorita mea si o sa-i fac o vizita mai pe seara.O sa intru sa va spun ce-o sa zica.Pana atunci,incerc sa stau intinsa cat pot de mult caci banuiesc ca nici statul meu in fund nu-mi face bine
Sanatate Te(r)odorei si Micului!!

numeioana spune:
Fetelor, sunt foarte ingrijorata.
Aseara am fost cu David la socri si la nasi. A mancat banana, mar, niste saratele, ciocolata, a baut apa. Ieri , la pranz nu a mancat cine stie ce, dar a baut suc de mere cumparat. Tot aseara la nasi s-a impiedicat si s-a lovit cu fruntea de masuta. A plans, dar nu mult, si i-a ramas semn o liniuta rosiatica. Nu se vede decat daca te uiti atent. TYotul a fost ok, am ajuns acasa, a mancat lapte cu cereale... S-a culcat f tarziu... avea chef de jughineala.
Azi de dimineata s-a trezit la 7 si ceva de de-atunci intruna vomita saliva incolora sau galbuie. In plus e si somnoros. Daca nu s-ar fi lovit aseara la frunte as fi zic ca totul se datoreaza mancarii de aseara si faptului ca nu si-a facut somnul. Dar pt ca s-a lovit sunt superingrijorata si nu stiu ce sa fac. Doctorita zice ca e de la aciditatea provocata de sucul de mere... Dar nu pot sa ma linistesc... Acum doarme de o ora...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
De baut nu bea ceai, Debridatul mi l-a varsat... O fi normal sa verse asa din 20 in 20 de minute cate o gura de saliva daca, sa zicem, i-am dat stomacelul peste cap?
Ufff, stau intr-o tensiune de nu ma vad...parca a inceput sa ma doara si burta
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.