*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ioana, pana reusesti sa-l vada un doctor, da-i sa bea apa, dar cate putina, in reprize multe. Daca bea multa apa deodata, posibil s-o vomite pe toata, iar daca bea cate putin si des ceva ceva tot ramane si-l hidrateaza. Febra nu are? Diaree?

Zozela mami, mai stai si tu culcata, ca tot ii duminica azi.

Diana sunt absolut firesti ingrijorarile tale, eu la amandoua sarcinile le-am avut. O sa fie bine, sunt convinsa! Gandeste si tu pozitiv, chiar daca pare greu, cu putin exercitiu o sa vezi ca o sa-ti fie tot mai usor s-o faci.

Bubu, Luny, Kya, Nico, Bitza, Simo -
Mi-ati lipsit toate!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, si eu zic ca in afara de hidratare, apa cate putin si des, ar trebui vazut de un medic.. vezi cum evolueaza, poate nu-i nimic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

S-a trezit acum, dupa 2 ore, a mancat sticks, a baut apa cu saruri de rehidratare, vroia multa, dar i-am dat o gura, mi-era frica... E vesel, se joaca... ne-a facut ca toate animalele... Parca mi-am revenit.

Randunoiul zice ca a fost deochiat.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,daca si-a dat stomacelul peste cap sa stii ca va varsa mai mereu,chiar daca ii dai putina apa.Noi am trecut prin varsaturi de-astea cu Sma de 2 ori,prima oara am ajuns la spit de copii si mi-au zis sa nu ii dau apa la discretie ca va vomita.sa ii dau cate o lingurita de apa la 30 de minute.asa am facut desi urla efectiv dupa apa...acum 2 sapt iar a avut o repriza urata de varsaturi si nu i-am dat nimic toata noapte sa bea.a plans,dar am facut bine ca de dimineata nu a mai vomat desi a baut ceai...sa stii ca nici lui Sam nu ii place Debridatul.Incearca sa ii dai picaturi de Metoclopramid.Si trebuie multa,multa rabdare...stiu ca e greu,dar in cateva zile va trece!Sanatate va doresc

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cristina, bine ai revenit! Ma bucur sa te revad. O sa citesc din urma daca ai scris ce fac copiii.

Simo, incerc sa-i dau f putina si sper sa nu mai vomite. Pup Micu.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ah,uite ca si-a revenit David!Doamne-ajuta

LA MULTI ANI,MATEIsi ANA!!!

Mamici,sa va bucurati de copilasii vostri

Mergi la inceput

cateva poze si un filmulet, ptr cine are chef sa vada Mufarin:)
http://family.webshots.com/photo/2960045970102928442qmcacw

Mergi la inceput

Am fost si noi la biserica,am reusit de am mers singura cu toti 3,dar mi-a fost de mare ajutor David!De cand am ajuns acasa,Siluan sta in scoica si doarme.Sa dea Bunul Dumnezeu sa se faca bine,numai asta m-am rugat!Asa m-am bucurat ca am reusit sa il impartasesc!

Luny,prea mult m-ai laudat,departe de mine ceea ce zici.Chiar sunt prapastioasa,o fricoasa si o plangacioasa maaare!
Cand sunt copii bolnavi,plang pe la colturi!

Cristina,mie mi-e dor de copilasii tai
Zoze,stai mamico cumintica.Sa intri deseara sa zici ce a zis dr,da?multi
Eu am simtit ca Kitzy s-a suparat ...imi pare rau ca ieri nu i-am urat LA MULTI ANI,DIANEI!dar ma luasem cu altele,mai exact cu plangaceala mea

Mergi la inceput

nu, nu, nu, simo, e asa cum zic, tu esti oricum mult mai calma ca mine din fire.. e normal, toate plangem pe la colturi cand copii patesc cate ceva, fie ca e o banala raceala sau ceva mai complicat, cum am putea sa nu? altfel am fi stane de piatra, dar asta nu are legatura cu structura noastra interioara generala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

cateva poze si un filmulet, ptr cine are chef sa vada Mufarin:)
http://family.webshots.com/photo/2960045970102928442qmcacw

Doamne,ce imi place Muafrinul cum zice la fasole si perisoare ,pietre!Ce scump e

Mergi la inceput