*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani Matei si Ana!! Sa fiti sanatosi!

Simo, imi pare rau ca treci prin momentele astea...o sa va ajute Dumnezeu si va fi bine. Si, nu stiu cum sa-ti spun, de cate ori a zis Naty ceva asa a fost. Pe langa cunostintele de medicina are si un fler extraordinar. De dimineata am sunat-o tocmai ca sa ma linisteasca, am incredere in opinia ei. Si mi-a zis ca e de la alimentatie. Cuscra, ar trebui sa te ia House in echipa lui!

Liana, sanatate micutei!
Luny, ma bucur ca Muf e ok.
Cristina, imi pare rau ca ti-ai pierdut mama... si ca ai probleme de sanatate... sper ca timpul sa le vindece pe toate...
Si eu am trecut prin momente f dificile cu tata si ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine acum si sper sa nu recidiveze boala...

Eu ma tot intreb ce e cu Lyvy, ca n-a mai venit sa ne zica ce culoare e carutul nr. 2...

Zoze, ai grija de burtica!

Diana_g, o sa fie bine. Si eu am clipe in care ma gandesc la rele, dar ma rog la Dumnezeu sa imi dea numai ganduri frumoase si sa am un bebe sanatos si frumos ca primul. Pe 5 mai ma duc si eu la eco sa vad daca e totul ok. Mi se pare o vesnicie pana atunci...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Chair, ma gandeam de ce nu m-a trecut si pe mine nimeni cu burtica pe prima pagina...vad ca restul fetelor sunt...

Olgutz, hai ca va trece si raul si se va obisnui si Sofi fara tzitzi... fii tare osafiebine

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce tare-i Muff cu pietrele lui!!Chiar imi era dor de el!

Ioana,sanatate puiului! Din cate stiu,Livi e bine,nu aflase inca ce culoare are carutul..
Dar stiu ca Laly are tot o !

SimoAi grija de tine si de Mic!

Pe la 5 ma duc la dr.

Fug!

Edit:hai ca eu ma scuz,eram precisa ca te-am trecut! Imediat editez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

de azi dimineata e filmuletul si inca nu am trecut peste pozele cu ciorba aia, incredibil!nici nu vrea sa doarma, dar macar a mancat cu noi pilaf cu piept de gaina, mare lucru, inainte de nani
faza e ca in parc sunt ghivece cu flori si au peste pamant pietre albe, exact cat bobul de fasole, d-aia e sigur ca-s piuetrele alea, si tot da sa le ia din poza, apoi imi arata ciorba ca e apa unde se arunca pietrele.. de altfel, stie f clar ca acolo e 'papa', aia e una din cartile lui preeferate, cu mancarici, ca sunt poze mari si clare, asa a invatat si legumele.. na, se distreaza si Mufa cum poate, daca nu l-am scos afara azi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!1
Olgu nu pot sa zic ca-s tare stresata cu serviciul, dar pur si simplu vreau o pauza, parca atrag toate energiile negative de pe forumul asta, cat timp am liber, stau pe el, cred ca-mi creaza dependenta
Pur si simplu vreau sa fac si altceva decat sa stau toata ziua la calc.
O sa intru din cand in cand sa vad ce mai faceti, ok?
Simo nu-ti fa mea culpa, nu m-am suparat pe nimeni si nimic, vreau doar o pauza si cochetez demult cu ideea asta. Ne mai auzim

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, DIANA!!!
LA MULTI ANI, ANA!
LA MULTI ANI, MATEI!

mamici, sa va traiasca frumuselele si frumuseii, sa va lumineze viata!

cristina, condoleante. m-am gandit de multe ori la tine, la mama ta, insa nu am indraznit sa intreb....imi pare tare rau pt necazurile tale

simo, , ma rog pt piciulea sa fie bine!

buburuz, hrrrrrrr, call center! stiu pe pielea mea cum era nici in ziua de azi nu mai suport sa vb la telefon!!!

eu sunt cu dosul in sus...din mai multe motive, insa cel mai mare e ca picii mei, care sunt la valeni, au facut amandoi ieri febra si rosu in gat . azi vin acasa, au renuntat sa mai stea si saptamana viitoare, caci nu rezist sa stiu ca ei sunt departe, bolnaviori si eu aici...plus ca mama se si panicheaza. in fine, azi deja erau mai bine, sper sa se repare curand, insa efectiv m-am saturat de bolesnite...dar, sa nu sar calul si sa multumesc lui D-zeu ca nu mi-au facut chestii mai urate. cand citesc problemele voastre, nici nu-mi vine sa ma mai plang de febra si rosu in gat, care vad ca cel putin in perioada asta, sunt la ordinea zilei....

am fugit, am o gramada de treburi de terminat.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, imi pare rau ca David se simte rau, ca a vomat... Sanatate!

luny daaa, bicicleta asta este super! Si Matei este extrem de incantat de ea! Si dupa cum ai vazut, merge deja extrem de bine! Avea dreptate Olga cand zicea ce zicea... :)

Eu am decis sa nu fac niciun tort si rau am facut, am vrut sa cumparam unul, am si cumparat si... nu era bun! Asa ca in curand imi iau revansa! E musai! Macar am avut in ce-i infige lumanarile de 2 ani! Poate fac un tort Monti :).

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nico, sa va bucurati de frumosul Matei!!!!

Noi prin casa, copiii dorm.. n-am chef de nimic pe vremea asta...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Nico, multumesc! Deja e mai bine... Nu vrea supa de morcov, ceai... dar a baut apa cu saruri si sunt multumita. Nu mai insist cu nimic, ii dau doar apa si cand o fi stomacelul pregatit o sa-mi ceara el, nu?

Zoze, multam ca m-ai trecut la gravidute
Ariel, sanatate puilor!

Kitzy, bafta la munca! Si multa incredere ca va fi bine, da?

Luny, l-am vazut si eu pe Matei, ce dulce e!!

Mergi la inceput

Pai cum e vremea la voi? Aici e soare, 22 de grade, e f frumos. Daca e bine David il scot putin mai tarziu sa ia aer.

Mergi la inceput