*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (402)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vali, pai intreaba-le si tu pe fete de unde au luat, daca merge cineva sa iti spuna apoi amanunte (pret, firma) si sa se uite acolo si daca au si numarul lui Matei... si te duci la sigur, nu mai bati magazinele! Nu-i asa fetelor ca vreti sa o ajutati pe Vali?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Deci, caut adidasi cu talpa dreapta, taloneta si arici.. Unde gasesc ?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valen primul imbold a fost sa raspund "in Germania" la intrebarea cu adidasii Eu m-as duce tinta la Humanic in Mall Afi.Imposibil sa nu fie. Sau (dar eu n-am fost niciodata) la Ortopedica in Unirii. Si mai e magazinul ala procopsit pe Victoriei , nu-i mai tin minte numele , Olga stie...HELP, ala cu ghetutele scumpe Sa te astepti sa decontezi la greu Sau la Intersport, tot in Afi , dar nu stiu daca au masuri atat de mici. La Geox in Unirii...cam asta stiu. Raspunsul doi este DA vei primii alocatia sigur sigur.
Tonic inca o data multumiri
Pun filme imediat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Vali, foarte multe modele de incaltari (adidasi sau pantofi) gasesti la Deichman. La noi au magazin in Mall si in galeriile de la Real. Eu sunt foarte multumita de magazin. Si pe Briana o incalt tot de pe acolo. Si mie mi se pare o tampenie sa nu te lasa la raionul de pantofi cu carutul atata timp cat tu vrei adidasi pentru copil. Mare ti-e gradina....
Stela, zaharul se fierbe in apa desigur, minim 10 minute mi-a zis mie dr, sa moara toti carcaisii. Spor la treaba, sa descalcesti rapid tampeniile alesilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo nu am facut poze m-am tuns normal nimic iesit din comun
cleme cati dobitoci exista in tara asta

ariel nici o veste din pacate
vali

Citat:
Deci, caut adidasi cu talpa dreapta, taloneta si arici.. Unde gasesc ?
deci cand am fost in luna februarie la Bucuresti i-am luat lui Andru o pereche de adidasi ,Firma adidas,cu talpa dreapta,taloneta si arici ,la doar 100 ron din Decathlon,militari..cu alocatia nu stiu ce sa-ti zic,,probabil primesti dar nu pe o luna intreaga...

edit:despre calcat..calc doar hainutele lui Andru,am un fixDA..ale noastre ,doar la nevoie ,lenjerii ,NU...cu ordinea prin casa ..eu..nu-mi place dezordinea...incerc sa ma ibosnuiesc pt ca restul familiei e un pic mai dezordonata si am cam obosit sa starng dupa fiecare...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Olgutza, sa stii ca si la mine sarcinile au fost total diferite. La Briana ma taram efectiv de pe-o zi pe alta si as fi dormit non stop, iar la Sabin am fost super activa pana in ultima zi si aveam insomnii. Asa ca poate se albastreste si la tine caruciorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

frate,eu nu credeam pana de curand ca pot exista cretini si incompetenti in institutii inalte..unde nu ntra oricine,
mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Stela, cu toate scuzele de rigoare:

Pt viitor, daca vrei sa mergi la tinta intr-un loc unde sa gasesti numai cretini, apoi directia ministere s-o tii

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sa va mai zic ca soacra-mea ne calca si sosetele??!! Off Doamne, da-i sanatate!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Sa va mai zic ca soacra-mea ne calca si sosetele??!! Off Doamne, da-i sanatate!!!!

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

inseamna ca esti o fericita..sa-ti traiasca..soacra mea nu calca nimic..daca are nevoie de ceva calcat ma roaga pe mine

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Vali, uita-te pe site:
http://www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?category=0123157100000576

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

la deichmann corespund numerele cu nr romanesti?sper ca m-am facut inteleasa... se poate comanda si online?

poze

Mergi la inceput