*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Si noi la apel. Viroza Iuliei s-a transformat in adenobronsita acuta. Ia antibiotic si o gramada de alte siropuri. S-a plictisit... de joi e in casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, da-le incolo de homeopate. Au suferit fetele mele la dinti dar la masele s-a lasat sigur cu febra si dureri crunte, nu-i de gluma.
Bertha, pai ce sa faci decat sa ignori suspinele si sa devii mai nesimtitoare. Nici mie nu mi-a fost usor dar am fost hotarata ca nu am de ales, unu ca Elisa nu manca bine si nu lua in greutate, doi ca bb din burta incepea sa creasca si faza cu alaptatul in tandem nu mi-a suras. Oricat am descrie noi experienta noastra fiecare va avea alt traseu. Dar deocamdata tu mai ai vreo 6 luni in plan asa ca spor la treaba.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fluturasha, pfai, de-atatea zile in casa , sanatate Iuliei ... sa-ti zic ce-am facut noi azi antiplictiseala si antimaraiala. A luat galetuta si lopatica si s-a postat maraind langa usa, am intins patura, am pus in mijloc `nisip alb` - o punga de gris - si ne-am jucat cu nisip.
Apoi, a sunat o vecina sa vada cum suntem si s-a oferit sa facem schimb de jucarii, si fetita ei era consemnata la domiciliu, cumva sa le distram, separat. Ea a venit cu-o hinta de asta de apartament, cu craci de aia mari de a ocupat jumate camera , noi am dat la schimb masa de activitati de care-o vazusem interesata pe micuta ei zilele trecute.
Si-asa, cumva, a mai trecut ziua...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Anca, da-le incolo de homeopate. Au suferit fetele mele la dinti dar la masele s-a lasat sigur cu febra si dureri crunte, nu-i de gluma.

Oti, eu chiar cred in homeopatie, am exemple vii in jurul meu si nu doar febra, ci altele mai nasoale. Cumva cred ca dna n-o stie indeajuns pe z, decat de ieri, sa-i dea ceva sa i se potriveasca si/sau suferinta/durerea au fost prea mari. Si mai sper sa fie doar de la dinti.
Ce mai fac bubulinele nou si interesant?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bertha, draga de ea, la fel as fi cedat si eu cu siguranta

Anca, multa sanatate Zibelinei. si pe noi ne chinuie caninii, am vreo 3 vanatai urate pe mine, Th musca cum prinde o bucata de piele cand il chinuie dintii. 2 au spart gingia, cei de jos tot umflati, macar am scapat fara febra, doar cu cateva vanatai(eu)

Fluturasha, multa sanatate Iuliei, greu de stat in casa cu ei in perioada asta.

Noi ne-am distrat azi , pe aici e sarbatoare si tot asa o fi cateva zile de acum incolo. s-a dat th pe calusei, ne-am plimbarit,a admirat centrul impodobit, a fost pe viata lui azi toata ziua. a picat rupt acum vreo jum ora in timp ce bea lapte cu paiul.

Mergi la inceput

Neata, poftiti la mare cu biscuitit digestivi!

Anca, gata a trecut febra? Ideea cu schimbul de jucarii e foarte buna mai ales daca-s jucarii de calitate care rezista la cateva generatii.
Multa sanatate Sarei si Iuliei
Bertha, sunt mai bine ca inainte de sarcina. M-am usurat de ceva bani din buzunar in cele 6 sedinte dar si de multe dureri la spate si gat. Ieri mi-a facut iar cateva manevre la gat cric-crac langa ureche de am zis ca mi-l rupe . Si ma doare rau de tot cand imi preseaza muschii lombari sa-si revina si sa se dreneze toxinele pe acolo. Dar nah, ce sa facem, mergem inainte.
Oceanico si ceva fete a vrajit Thomas? Suna a carnaval ce povestesti, normal ca-i incantat.
Mirtha, Daniela, Criss, Lauramiron iar v-ati dat la fund?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

am pus niste poze de ieri
http://community.webshots.com/user/bebeThomas2
vrajeste vrajeste ca-i mare bagator de seama, cum vede multime cum se apuca de explicatii in gura mare, gesticuleaza etc. daca nu-i bagat in seama tipa mai tare sa fie auzit.
ma enerveaza ca nu reusesc sa-i fac poze ca lumea, nici el nu sta locului si aparatul meu pana focalizeaza calumea th dispare din peisaj.

Otilia ma bucur ca sedintele de masaj ti-au prins bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Neata,

Fetelor, Sarei i-au dat 3 masele in 5 zile...nu plange,nu face temperatura doar ca doarme f mult...noaptea 12-13 ore si ziua cam 4.Avem 4 masele si 6 dinti.O fi eruptia asta accelerata si de uleiul de peste?Il ia fara sa comenteze, baga singura seringa in gurita si eu imping, inghite, iar o baga si tot asa.
Pup puiutii bolnaviori si cu dureri de dintisori, sa le treaca repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Neata,

Fetelor, Sarei i-au dat 3 masele in 5 zile...nu plange,nu face temperatura doar ca doarme f mult...noaptea 12-13 ore si ziua cam 4.Avem 4 masele si 6 dinti.O fi eruptia asta accelerata si de uleiul de peste?Il ia fara sa comenteze, baga singura seringa in gurita si eu imping, inghite, iar o baga si tot asa.
Pup puiutii bolnaviori si cu dureri de dintisori, sa le treaca repede!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Ramo, cred ca da, este accelerata. In cazul Elisei e o explozie de dinti si masele dupa ce am inceput de la jumatatea lui ianuarie sa-i dau ulei. Aici se gaseste ulei cam la orice magazin alimentar si farmacie/magazin naturist si am observat ca are vitamina A,D,E standard in compozitie. Plus ca uleiul ajuta la dezvoltarea creierasului. In fine, in tara asta toti iau zilnic ulei de peste, e in cultura lor, se trezesc dimineata si baga o lingura, o pilula, fiecare ce poate, si fara intrerupere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mama imi spunea sa iau si eu...ihhh, o fi el cu aroma de lamaie, dar tot gust de peste are.Mie imi place pestele, dar parca ulei n-as lua...o sa-mi iau inima-n dinti si o sa incerc sa vad cum e..daca-i place copilului...o fi bunut.
Pupam burticutele!

Mergi la inceput