*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Oli, si mie imi era dor de tine.

Noi suntem bine, de fapt fetele sunt un pic mucioase. Pe Brianna am reusit s-o intarc, inainte de Paste, relativ usor (mult mai usor decat imi imaginam), are 8 dintisori si 4 maselute (acum o luna avea doar 6 dinti ), vorbeste mult si pe limba ei dar si pe a nostra, este mancacioasa, nu bea lapte din biberon, nu face la olita. Am depus si eu dosarul pentru cresa, sper ca pana la toamna sa reusesc s-o inscriu.
Il pupam dulce pe David sa treaca piciorusul, cred ca-i este foarte greu la cat este el de energic.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele inca o zi gretoasa, dar......am reusit sa imi fac programare la prof. Pelinescu la 24 de sapt pt mf de trim II..o fi tarziu....deh auzi la mine am emotii
iza imi place rau de tot cum arata parul tau are acea culoare de coniac fte mumos....iar dragul de rapha il si vad cu ursul
oti ai dreptate, trebuie sa fiu foarte precauta...cand am vb cu ea la tel si i-am zis ca vine un bb am simtit asa in vocea ei cum o durea...mia- zis felicitari pentru curaj..daca aasi fi avut si eu mai mult curaj...off ....ce sa fac eu zau de nu imi vine greu sa vb cu ea acum ....va pupam pe toate

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Olivia, felicitari pentru eco cu putzulica, am vazut poza, parca parca deja seamana cu David.l-am vazut si pe David cel frumos , ghipsat la picior. m-am ingrozit cand am citit ce a patit dragul de el, mai sunt 18 zile, sper sa treaca repede si sa fie in regula piciorutul si sa plece toti virusii de la el. tie multa putere iti doresc!

Mamiseli ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata, ce bine ca gagicuta Mirunica s-a obisnuit cu gradi. pupam genunchii plini de vanatai!

Anca, am vazut frumusete de Zibe la joaca in nisip cu prietenica. Pe tobogan la fel patim si noi, uneori isi ridica picioarele pe cele care au si serpentina, alteori i le ridic eu. avem o pereche de adidasi cu care se poate da linistit, nu franeaza dar nu tot timpul ii are in picioare cand mergem in parc.

babyzapi tot nu s-a lasat Raphael de gagicarit? arati super dupa sedinta de make-up

Am vazut gemeni frumosi de Manu, vorbareti, nu gluma, trebuie sa fie mortali cand "lucreaza" in 2

La noi continua paradisul, mananca Thomas de rupe, cred ca face plinul pentru toata perioada de la inceputurile diversificarii pana acum, nu pot crede cand vad ca mananca tooot. cu mici exceptii nu mai are treziri noaptea, ba chiar ma trezesc eu inaintea lui ceea ce in perioada alaptarii s-a intamplat o data sau de 2 ori. suntem mai veseli amandoi, el nu se mai mataie atat, cum facea inainte dandu-mi tarcolae toata ziua iar eu sunt mai calma, mai putin stresata, mai odihnita.
Anca, la noi s-a schimbat programul mesei de cand cu intarcatul. inainte de nani mancam de amiaza, acum se culca pe la 12,30-1, inainte se culca prea devreme , pe la 11-11,30 deci pranzul il lua cand se trezea. tin pumnii ca urmatorul test facut sa fie pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Am vazut poze cu David si ghetuta lui de piatra. E mai spre glezna fisura nu? Ca Ana a avut gipsul peste genunchi nu cumva sa miste piciorul din genunchi. Am uitat sa-ti zic ca fetita vecinei si-a rupt piciorul sarind la trambulina cu fratele ei mai mare si a fost prea mare diferenta intre greutatile lor. Dupa ce scapati de gips poate o luati incetisor iar cu gradi, iti mai creste si tie burtica si e indicat sa te menajezi, si bb din burtica are nevoie de mami odihnita.
Iza, esti mereu aranjata, machiata, gata de poze reusite .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Manumanu 2 ingerasi frumosi si felicitari ca sunt asa vorbareti. Sunt vospita cu L'oreal Preferance nuanta M3 Toscane : http://www.lorealparis.ro/colorarea-parului/culori/recital-preference/m3-toscane.aspx. Cand m-am vopsit se vedea mai inchis decat pe cutie, iar acum in urma spalarilor s-a mai dus din culoare (mai ales ca am fost blonda inainte).
Olivia mersi. Sa treaca zilele cat mai repede pana scapa davlove e gips. Ma bucur sa te vad optimista.
Eli bine ca ai reusit sa-ti faci programare la pelinescu. Nu este tarziu la 24 de sapt.
Ocean sa o tina tot asa Thomas cu mancarea .
Oti nu ma machiez zilnic, dar daca sunt nemachiata NU fac poze sau ma ascund dupa ochelari de soare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ati fugit toate? E greva?

Hai sa bem repede o cafeluta, ca in juma' de ora decolam spre parc.

Olivia, pupam golanasul greu incercat. Hai ca trece! Felicitari pt al doilea golanas, mama, o sa fi rasfatata casei. (i-am dat si sotului sa citeasca povestea intarcatului si asa s-a induiosat, parca retraia momentele noastre).

Babyzapi, cuscra, esti o "bunaciune", cum zice un coleg de-al meu. Ah, ce m-ai enervat, pt ca duminica m-am vopsit si eu exact cu aceeasi culoare si mi-a iesit culoare mea naturala, dar putin mai lucioasa. Vroiam si eu culoarea de pe cutie, dar pe par saten inchis...in fine, macar nu mai am fire albe.

Ocean, parca-i basm ce spui tu acolo, farufurie goala si nopti dormite, bravo, va felicit si ma bucur mult ca asa bine va intelegeti.

Flowers, bine ai revenit! Exact la timp ai aparut, tocmai ne pregateam sa-l consololam noi pe Davidut.

Otilia, cum te mai simti?

Am fugit la plimbare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Mersi Bertha . Acum ai plecat si tu la plimbare deci am ramas singurica. Ai iesit cu amandoi afara sau Darius e la gradi? De vopsea...nici mie nu mi-a iesit culoarea de e cutie care imi place maxim, desi eram blonda si ar fi trebuit sa prinda exactct, dar mi-e placut totusi rezultatul. Saptamana viitoare ma fac din nou si sun curioasa cum va iesi acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, gata, am revenit! Am fost numai cu Ioana afara, Darius e la gradinita.
Eu nu ma asteptam sa-mi iese exact culoarea de pe cutie, pt ca am parul destul de inchis, dar, totusi, speram intr-o nuanta mai deschisa. M-am consolat spunandu-mi ca pt prima vopsire e bine ceva apropiat de natural, sa nu ma sperii cand ma uit in oglinda.

Acum 2 nopti, s-a trezit galusca pe la 1, s-a ridicat in picioare in patut si se uita la mine f calma. Am pus-o langa mine si am zis c-o pacalesc si scap fara sa-i dau . N-a protestat, s-a intors pe burta, cu caputul in partea opusa mie. Dupa cateva minute, am auzit niste zgomote, asemanatoare suspinelor inabusite. Am luat-o in brate...avea fata scaldata in lacrimi si plangea infundat, ca un om mare care sufera si nu vrea sa arate asta. M-am simtit mizerabil, am pus-o la san si a adormit. Ce ma fac eu cu vitelusa asta?!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Bertha offff mititica de ea, imi imaginez ca te-a induiosat maxim sa o vezi asa. E greu sa-i refuzi cand ii vezi ca nu insista asupra unui lucru si sufera in tacere asa . Pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bertha, ce induiosator, vitelusa mica... o pup toata.

Oliv, cum mai sunteti?

Noi am tras iar zilele astea, nici n-am mai vrut sa scriu ca deja mie mi-e greu sa tot zic. A inceput ieri dimineata cu febra, a tinut-o asa toata ziua, tot in jur de 38, am ajuns aseara la un homeopat, si-am mers doar pe homeopate. Dar febra nu si nu in jos. Azi noapte eram huhurezi ca z avea 38.6, el sa-i dau nurofen/panadol, eu nu, avem homeopate, trebuie sa treaca. Intradevar, a coborat sub 38 dar azi toata ziua n-a mai coborat de la 38.1. Am innebunit-o pe homeopata , ca nu-i scade si nu-i scade, pana la urma, femeia mi-a zis sa merg la pediatrie daca nici dupa doza urmatoare nu scade. N-a scazut, o sun iar `eu nu merg la spital, pot sa-i dau panadol?` A dat aprobare, dat panadol si-a adormit draga de z pe mine, dupa ce urcase deja la 39.2. Doarme si-acu, a transpirat abundent, i-am pus si comprese, si sosete, si baie, n-a scazut cu nimic. Parca-mi zambea panadolu` de pe raft si-mi spunea `eu sunt leacul`. Sa-l ia mamonu.
Acu am ajuns sa mananc calumea, am renascut si ma pregatesc iar cu armata de granule si-n ultima instanta ... mister p. Sper sa nu fie nevoie. Rosu in gat n-are, la plamani ok, n-are nimic decat febra. Si sparg 2 masele si-un dinte. Of, sensibiloasa mamii cata nebunie cu dintii astia. Eu eram convinsa ca am copil nesensibilos si rezistent si sanatos, la cat e de navalnica altfel nu pare sa aiba un asemenea prag la durere...
V-am innebunit iar?

Noapte linistita!(adica va doresc voua ce-mi doresc si mie...)

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput