*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_27 spune:
Mmmmmmm, aici http://good-times.webshots.com/photo/2859303710104281140YRPPAb esti rapitoare.
Noi am fost deja o tura buna afara, acu doarme si iesim iar. Voi cum le dati pranzul? Inainte sau dupa somn? Eu as vrea inainte dar inca nu-mi iese ca de multe ori adoarme pe la 12, sau mai repede...
Acu fierbe ciorba de fasole, noroc pe voi ca uitasem de fasole complet, parca nici nu exista ca aliment.
Pe Flowers o vad la Bazar, deci exista , in rest, nu mai stiu.
He he, vazut putulica mica din burtica de Oliv, ce dor imi eeeeeee sa fiu graviiiiii. Si Davidelu jucaus in scaunul de masa, hai ca deja a trecut o zi si poate pune piciorul jos, cum sunteti azi?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ginye55 spune:
Anca eu ii dau inainte de somn sa manance. Are masa pe la 1-1.30 si pe la 2-2.30 doarme.
Olivia felicitari pt putzulica! Un pt Davidutz.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
babyzapi spune:
Anca eu ii dau fructe la 10 si apoi la 12 ii dau pranzul si imediat il pun in tzarc si adoarme. Se mai trezeste pe la 2 apoi. Mersi, si mie imi place poza aia tare mult, parca sunt brazilianca
manumanu spune:
Olivia, imi pare rau de piciorusul Davidutului! Imi imaginez ce greu trebuie sa fie acum, cand el vrea atata sa se miste!
Iza, arati superb! Ce vopsea folosesti si ce nuanta?
Anca, noi am reusit, treptat, sa eliminam prin diverse activitati somnul de la 11-12, le dam sa pape la 12.45-13, dupa care la nani (adorm imediat) vreo 2 ore, uneori chiar 3! Dar programul asta l-am format in timp, este mai usor cand putem iesi afara cu ei inainte de masa (ma rog, mai mult bunicii) si mai greu cand stau in casa pe vreme urata, pe la 11.30-12 caaaascaaaa... dar le distragem atentia si reusim.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
manumanu spune:
Eli, ce bine ca poti manca portocale! cand eram gravi, erau singurele fructe pe care le puteam manca in ultima luna! Culmea, celelalte (mere, pere) imi provocau arsuri, portocalele nu.
Bravegirl, offf, pup scumpa pe vanatai!
ANCA, m-am uitat la poze.... ce scumpa e Zibe (mi-a placut palarioara, de unde ai luat-o?) Sa stii ca n-am renuntat la ideea de a veni la TgM si de a ne cunoaste... poate la vara, prin iunie... iti dau eu de veste!
manu
anca_27 spune:
He he, Manumanu, cu drag, sa se smotoceasca cozonacii.
La fel si eu, sunt zile cand reusesc sa-i lungesc activitatile, si iesitul afara ajuta mult, dar sunt zile cand nu mai am cu cine si pica. Ieri mi-a facut-o. S-a trezit de dimi, la 7 fara, noaptea tot cu treziri, si pe la 10 a picat. S-a trezit la 12 si mi-am zis ca sigur mai fura un somn. A picat din nou la 6 jumate dupa-masa... insa nu s-a mai trezit. Decat la 9 jumate. Stateam si ma uitam la ea, s-o trezesc, sa n-o trezesc, soatza facea misto de mine `da, trezeste-o si fa doua ture cu ea prin casa. lasa copilu sa doarma, cand nu doarme de ce nu doarme, cand doarme de ce doarme` Si la 9 era necooperanta, doar tz si iar somn, si n-spe mii de treziri de foame si de somn prea mult deja. Azi am lungit-o pana la 12 jumate afara, si la 1 fara doar a picat pana la 3. Daca adoarme la 8 jumate-9 diseara, e totusi o ora rezonabila, fata de 6 jumate.
A, palarioara, e ceva fte subtire, bumbac, de la un magazin de cartier, vreo 10 ron a fost. Insa mi-a placut ca i-o pot lega sub barbie daca ea insista sa si-o traga jos. O mai tine si cu alea legate sus si mai are ceva `aripi` ce-o protejeaza de soare/vant. Pt 10 ron, stie multe.
Lauramiron, ce mai lucrati? N-ai mai scris demult... Nici Malinas. Azi ma gandeam la tine cu gustarile prin parcuri. Sara fuge dupa lumea pe care o vede ca rontaie ceva si pana s-ajung eu, primeste. Tre sa stau de paza.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Olivia26 spune:
Anca, facem galerie sa fie cu ochisori luna asta
Azi l-am tinut mai mult pe afara, am fost pe malul marii dar intr-o padurice la umbra Mai nasol e ca tb sa fim mereu in miscare, cum oprim carutul, incepe sa planga. Eh, inca un pic si mai avem doar 19 zile
Isa, cat esti de fainaaaaa, te prinde super si culoarea.
Eli, si eu cred ca tb sa pregatesti hainutele roz
Manumanu, ce mai fac gemeneii nostri vorbareti?
si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
Olivia, ce sa facem, ne jucam toata ziua, iesim din ce in ce mai mult... am pus poze noi la semnatura sa-i vedeti. Sunt tot mai veseli si mai vorbareti si mai "alergatori" (acum si-au facut un joc nou: alearga prin casa din directii diferite, se ciocnesc intentionat si raaaaad...in hohote!). Mai zic noutati: "unde-i deanta" (geanta, sau mingea, sau... diverse) , "mama, abughe" (asta e un fel de mama (sau tata), hai un pic), "Dadu, hai!", "apte" sau "apate" (lapte), "nu ma nea" sau "nu ma da" (nu mai vreau, nu mai da), unu-doi (cand vor ceva, d. ex biscuiti, arata spre pachet si zic unu-doi sau una-una), "baghe" (cand le dau bluza sau hainuta si intind mana),"acati" (acasa), "baie, apa" si sufleca manecile...
manu
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 De Flowers si Brianna mai stiti ceva? Ne-au sedus si ne-au abandonat Noroc cu Alexia ca l-a tinut pe jar E semn bun daca inca imi mai arde de gagicareala Am pus cateva poze de azi cu un om chinuit si una de la eco. si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Vinovata!
Chiar daca n-am mai intrat la cozonacei tot ne-am gandit la voi si acum cand mi-am aruncat un ochi aici ce vesti imi dai despre grasan....?Pupam dulce piciorusul sa treaca .Care va sa zica e baiat mare, merge si la gradi, sigur are multe gagici acolo. Dar am vazut si-o mami cu burtica acolo jos la semnatura?Felicitari!Cate luni ai? Sti ce este :baietel sau fetita? Felicitari si celorlalte opt gravidute!
Edit: M-am lamurit din postarile anterioare. Felicitari pentru golanel 2.
Mami de Brianna si Julia
Olivia26 spune:
Flooooory, ce dor mi-era de tine Ce mai faci, ce fac fetele? Sa stii ca nu v-am uitat
Manu, cate stiu ei scumpeii, chiar sunt vorbareti. Am admirat pozele, ce mandri sunt ei in triciclete, ce ochisori are Radu si ce dulce e Anastasia cum zice "Aoleu" in filmulet, niste comori Aaa si imi place mult si poza cu voi, fetele.
Cat despre noi, nu stiu cum se poate el deplasa cu gipsul ca e asa greu, deocamdata ne e si frica sa-l lasam sa incerce si e asa nervos din cauza asta, of of.
16+ si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!