*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Fluturasa

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hop si eu,

Olivia, pupicei piticului, mi-e tare mila de el, saracutul!

Nu putem lipsi de la nunta, e dir general al sotului meu...merg toti colegii, asa ca n-avem ce face.
Cherie, n-ai inteles bine...nu i-am dat antibiotic, Panadol, Nurofen si Oscilococcinum...atat.
Azi am plecat la 12 la parintii mei, am venit la 16 si de atunci Sara doarme.
Eu mi-am pus de vreo 2 ore o masca pe par (ulei de masline, ulei de ricin, galbenus de ou si miere)...sper sa ma pot spala sa nu fie nevoie sa bag foarfeca...e prima data cand fac masca asta.Imi tot fac de 2 saptamani doar cu ulei de ricin si de masline....vreau sa creasca mai repede, vreau plete in vant

Aaa..azi i-am dat Sarei ulei de peste cu aroma de lamaie, i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Olivia nu te descuraja cu gradi. Si Miruna la o saptamana dupa ce am dus-o a racit si am ajuns la antibiotic. Cand am zis ca i-a trecut, a facut febra 40 care nu ceda nici la impachetari cu cearceaf ud, nici la medicamente antitermice, sambata noaptea noi eram la urgenta. A mai tinut episodul asta 3 saptamani cu alte doua ture de antibiotic si cand credeam ca nu se mai termina, puf, a disparut. De atunci a mai avut 2 reprize de muci si atat. Acomodarea la gradi nu inseamna numai acomodarea copilului cu alte persoane si alt program ci si acomodarea sistemului lor imunitar cu toti virusii si toate bacteriile cu care vin in contact in colectivitate. Imi pare rau ce citesc de piciorus, dar gipsul nu e deloc grav in sensul ca Davidutul sigur se va invata foarte repede cu el, probabil tu esti cea care vei fi mai sensibila la acest subiect. Miruna a avut gips de la o luna la 5 luni (cu pauze evident) si n-a fost un capat de lume.

Felicitari Fluturasha pentru bebe in burtica. Sarcina usoara si la termen!
Eli tare rau imi pare cand aud cat iti e de rau. Pupici multi.

Noi suntem bine, Mirunel evolueaza pe zi ce trece, nu incetam sa ne minunam de ea. E o rasfatata, o capoasa, o independenta, o desteapta si e puiul mamei pui. Cazaturi grave la activ nu avem, slava domnului, in schimb are genunchii numai vanatai de la cate trantea ia atunci cand nu e atenta pe unde merge. Pupam toti cozonaceii si cozonacitele, am fugit la somn (pe bune).

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of, dragul de Davidel, cum dadura toate peste el. Ui` ca facui si poezioara. Io zic c-o sa-l vezi escaladand asa, cu piciorul in gips, nu-l opreste pe el asta, eu nu pot sa-l uit cum escalada el valiza. Si... soacra cu 2 nurori deocamdata deci.

Si eu am o pasarica cu toboganurile, lui z ii plac la nebunie, insa o infraneaza papucii. Na, ca-mi venii idea, o s-o dau desculta. O pun de sus, prinde viteza, si la un moment dat partea din spate a papucilor pune frana si se opreste aproape de final. N-ar fi bai ca se opreste ci ca i se stramba piciorusele, se chircesc, indoaie. Sau pun scotch pe partea din spate a papucilor. Alte idei?

Cherie, si noi ne cam dam singure prin parcuri. De vreo sapt am gasit o mamica vecina cu fetita cu 2 luni mai mica decat z, sunt mortale cand se intalnesc. http://family.webshots.com/photo/2586725270100702717yMkBAy Iote-le, azi.

Eu mor dupa margelele astea http://issuu.com/lolafactory/docs/lolaclub?mode=embed&documentId=080813202943-4f8807bc55ff4de8b739bb2823a697f0&layout=grey Ma tot uit de vreo sapt la ele si ma indragostesc si mai tare. Margelele-mi lipsesc acu. Dar ziceti si voi, nu sunt totale?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Azi nu a avut deloc voie sa puna piciorul in pamant, a fost greu tare dar de maine o sa poata. El oricum incearca sa faca tot felul de scheme ca si cum nici n-ar avea vreo jena si cum nu-l lasam, da-i urlete

Oti, ai dreptate cu baia nici nu ma gandisem initial...si cate n-or mai fi vad ca deja le descoperim, na ce sa facem ne adaptam.

Dandu, faza cu toboganul e doar o presupunere a ortopedului ca de la gradi au zis ca nu stiu sa se fi accidentat in vreun fel, de obicei ne pove in detaliu cam ce face, ce si cat papa, cat doarme...dar cum tati l-a luat direct in brate si l-a pus in scaunul de masina abia cand au ajuns acasa ne-am dat seama...acum cine stie cum s-a intamplat de fapt, nici nu mai conteaza, bine ca se rezolva, e o fisura mica ca o liniuta micuta pe os si e nevoie de repaus sa se refaca total. Oricum se putea intampla oricand si oriunde, recent am aflat ca fetita unui coleg de-al sotului are fisura de craniu de la o cazatura pe gresie acasa cu ei amandoi langa ea. Bafta in continuare cu alaptatul si mai ales multa putere, stiu cum e acum sa spui de oboseala ca vrei sa-l intarci dupa care, imediat ce se mai calmeaza un pic spiritele, sa fii convinsa ca o sa-l alaptezi cat o sa vrea el Abia astept s-o iau de la capat, mi-e asa dooooor

Mamiseli, da imi amintesc de Mirunel cate ati mai tras si voi atunci dar uite ca a trecut si totul e bine. Cu gradi deocamdata nu mai am putere sa-l dau, nu bolile sunt problema, e prea mare stresul ca daca se intampla ceva, ma refer la accidente, mai ales acum cand chiar s-a intamplat. Probabil a fost doar ghinion dar prin cate am trecut numai azi, uf...imi tb o perioada buna sa trag aer adanc in piept ca sa pot gandi limpede si sa scap de teama. Mi-e ciuda ca el era asa de fericit numai cand ajungea acolo si vedea copiii si chiar si acasa era mai bine dispus dar in fiecare zi ne zicea educatoarea ca nu mai au niciun copil care sa alerge atat peste tot probabil si pt ca totul era nou si avea ce descoperi. Ma bucur mult ca Mirunelul e bine si a trecut perioada de inceput, de-acum cred ca se simte ca acasa, pupici multi si bafta cu serviciul.

Anca, ce dragut ca z are prietena, sunt scumpele foc cum se joaca ele amandoua.

Cherie, Corina, pupam bubutele sa treaca

Ramo, arata mai bine parul dupa masca?

Isa, chiar asa, noutati?

De Flowers si Brianna mai stiti ceva? Ne-au sedus si ne-au abandonat
Noroc cu Alexia ca l-a tinut pe jar
E semn bun daca inca imi mai arde de gagicareala

Am pus cateva poze de azi cu un om chinuit si una de la eco.

si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Loryd, eu ii dau fasole fara probleme si ii si plac. Super cadoul, indata nu mai tb nici sa gatesti, cu curatenia am vazut ca deja ai ajutor de nadejde, e o dulcica Lory.

Fluturasha, sanatate multa Iuliei

Ma duc si eu la somn ca bantui singura pe aici...deja a avut 6 treziri pana acum.

si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

loryd cu scuzele de rigoare iti urez si eu LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si iubita
oli felicitari pentru carucior ...imi pare rau pentru scumpul de david ...sincer de asta imi este si mie frica de gradi si toate cele..pupam s atreaca bubile
bravegirl pupam ochisori obrajiori sa treaca fuga fuga sa fie fetita frumoasa frumoasa
dandusa din ce povestesti tu il regasec pe dimitrie si el e mai nervos mai plangacios..exact auuu auuu...stim cum este..uff mama lor de masele
...vb lui ion lasa tata ca si cand o sa le scoti o sa plangi atunci de bani si alte cele...deh incercam sa ne pastram pozitivi ..
Mirthule pe und eumblii.....dar aleinad.g ??? tradare vrem poznele si noi

sa va zic de burtica ca e inebunita dupa portocale...bine ca le mananc si pe alea...eu zic ca e fata ca am visat ca mi-a dat ion o zambila roz..ia s avedeti voi de nu o fi asa

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Olivia, felicitari pentru putzulica! Tare fericita trebuie sa fii, mamico draga!!
Imi pare rau pt puiul mic de Davidut, am vazut piciorusul prins in gips si ce cuminte si ganditor statea el in scaun.

Eli, sa fie asa cu simti, cred ca asta iti si doresti!

Anca, am vazut si scumpetea ta de Z la nisip. Doamne, ce ochi are!!

Bravegirl, pupici multi sa treaca toate vanataile. Si noi suntem plini pe picioruse, la fata ne-am lovit mai rar. Cand te duci la eco de trim I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

I-am cumparat lui Raphael un ursulet destul de maricel si foarte pufos. L-a vazut ieri la Cora si nu se mai dezlipea de el, iar odata ajunsi acasa....ursuletul a devenit noua lui iubita, nu l-a mai interesat tigrul
Olivia Doamne mititelul, parca il si vad cu ghipsul, chinuit. Dar era inalt toboganul incat sa fi prins viteza mai mare pana jos? Multa sanatate lui Davlove si sa plece repede tot crocobaurii de virusi de la el. Felicitari pt golanasul din burtica
Anca am fost de mi-am tuns varfurile, arata mai bine parul acum, iar ieri am fost si la o sedinta de make-up, uite poza :

http://good-times.webshots.com/photo/2859303710104281140YRPPAb

Iar cu implanturile...nu am renuntat, pe 7 mai o sa il sun pe dr sa ma programeze. Abia astept.
Loryd foarte frumoasa bucatarioara pe care a primit-o Lory cadou.
Cherie gagicutza ocupata, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eli sa dea DD sa fie fetita de data asta! Poate chiar ecu semnificatie visul tau.
Olivia Domane cum sta Davlove in prima poza cu manutza in falca asa, parca ingandurat ca nu se mai poate juca in voie din cauza gipsului. Offf! E tare greu cand sunt asa mici sa-i vezi accidentati. Un pupic dulce pt golanas frumos.
Anca super ca si-a gasit Z prietena de joaca si tu de palavragit . Frumoasa foc Zibelina si ce-i mai place sa stea la poze. Al meu vine mereu sa-mi ia aparatul, abia daca a puc sa fac o poza maxim 2.

Mergi la inceput