*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 3
manumanu spune:
CORINA, sa treaca raul cat mai repede! Cat m-am chinuit si eu acum 2 ani pe vremea asta... Dar tie, ce greu trebuie sa iti fie, cu Arianna...
BEBECRIS, unde estiiii?
LORYD, la multi ani tie si fetitei!!
ANCA, in bagajul de cala pot fi puse toate obiectele de care ai zis. La cel de mana trebuie atentie, nu ai voie cu sticle cu lichide mai mari de 100 ml (nici apa, chiar sigilata) si nici cu obiecte ascutite (trusa manichiura, briceag, cutter etc.). cand am timp, va povestesc ce-am patit noi la Barcelona acum 3 ani.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
cherieactiv spune:
noah,buna seara gagici
mama ce de vesti...nu-mi vine sa cred,nu am intrat nici macar sa citesc cam de multa vreme,me busy rau..vreme faina,iesiri si plimbari cu asta micu...
fluturasha, eli...fetelor felicitari mai!e minunaaaaaaaat!asa mult ma bucur...sa va fie de bine sarcina si bebeii sanatosi si frumosi..
ma anca...m-am dus sa caut in cap trecut patania lui z,of ma,nasol ,acu si cu caca moale,pfff...hai ca trece ,pupam gurita si limbuta lui z(adica fiu-miu,chit ca-i cam devreme cu chestii de astea )...ba fata,ce-i ma cu soatza de va ciondaniti, auzi,la dormitor cu voi...imposibil sa nu va relaxati !si cat mai des,ei fi happy tu si toti din juru tau...zic io,con permesso...
ramo, io am o solutie mai....imediata...nu te duce!trimite un pupic si o atentie ,tzais..(si mie imi place fasolea batuta rece,o intind pe paine);auzi,am inteles io bine?ii dai sarei antibiotic pt raceala??hai ma ramo...nu i-am dat nici macar cand a facut bronsita...
-------------------------------------------------------------
gagici a venit primavara mult asteptata,ciresi infloriti,muscate,begonii,gradini cu lalele si narcise...dementa,e asa de frumos,ma opresc la fiecare casa si stau cu ale minute intregi sa ne uitam la flori...
no bun,l-am culcat, merg sa ma uit la "forest gump",io inca nu l-am vazut,ma astept la un film simpatic..:))
nightyyyy !
anca_27 spune:
Am scris aseara o tona, s-a blocat calcu si de nervi am inchis. Sa vad ce-mi mai aduc aminte.
Manumanu, mersic.
Cherie, mai mare a fost sperietura, ma uit in urma si vad cam cum ma agit si disper in momente de criza si nu stiu daca e de bine. Uite, Arianna a avut acelasi bubu si nimeni n-a fugit cu ea la spital.
Cu florile, te inteleg, asa ma opresc si eu si visez, si mirosim impreuna cu z.
Cat despre ciondaneli, da, dupa `colorat` mai intens ca sa vedem si noi doua liniute luna viitoare, s-au linistit apele.
Brave, mai e putin, tin pumnii sa treaca greturile, cu Arianna cate luni te-au tinut?
Ramo, cum spuse Cherie, trimisa atentie si gata. Economie.
Iza, te-ai spilcuit? Mi-ai facut pofta, tre sa tai si eu din varfuri iar. Asta e dezavantajul parului scurt, trebuie intretinut si taiat mai des ca se vede. Cand era lung, prins in coada si luna viitoare la coafor. Dar tot scurt imi place mai mult.
Mai cochetezi cu ideea de implanturi?
Loryd, azi chef de chef , sa folositi sanatosi bucatarioara, vad ca are succes deplin.
Pe mine ma bate gandul sa ma intorc la munca din septembrie. Daddy e acasa inca o luna, mai sta el cu ea, si incet sa o duc la camin cateva ore pe zi, sa se obisnuiasca. Apoi, din octombrie, vedem, tot daddy se poate sacrifica sa-si faca orarul cum e mai bine pt z, la mine nu se poate.
Mirtha, ai dus-o pe Eva? Davidelu cum e, Oliv? Si ce cozonacei mai aveam deja la cresa/camin? Nicole de Alra cred c-a deschis drumul, demult deja. Ce mai stiti de ele, sunt ok?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
eliza_cri spune:
neata fetele
deh greata incerc sa invat s atraiesc cu ea imi fac curaj hai ca mai sunt x saptamani si scp si de ea...apoi nu amurit nimeni din asta nu o sa mor nici eu...da tare rau e ...am si uitat pe la cat a miscat dimitrie merg sa ma uit pe hartoage
6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
BraveGirl spune:
Buna, Anca, stai sa vezi cum am gasit-o ieri pe Arianna dupa ce a fost sub directa 'supraveghere' a socrilor: julita pe arcada, ochi si obraz. Arata horror...mi-e asa mila de ea. Pana se marita sper sa-i treaca...acum serios, sper sa nu-i ramana semn . La Arianna a tinut "fericirea" pana la 18 sapt. Acum sper sa scap mai repede.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 12+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
cherieactiv spune:
si la noi e cu vanataie pe arcada si jos sub ochi...ne jucam mai focos pe canapea si am comis-o...io am luat-o mai in gluma,o saptamana l-am strigat karate kid
gravidutelor, of,ce mai mancati acum?mere acre,cartofi fierti etc?nasol cu greata,mai un pic si trece of...ce curaj pe voi fetelor pfuai...
anca,ma si io cochetez cu ideea de gradi din septembrie...cateva ore dimineata e ok...am ramas singura pe afara,ale n-are cu cine se juca, toti copii sunt la gradi impreuna...
Olivia26 spune:
Oooof noi ne-am lecuit de gradi
I-or fi placand copiii, o fi frumos la gradi daaaar deocamdata nu e de noi si nici prea curand, dupa o sapt si ceva are deja toate bolile pamantului otita, nas infundat, gat rosu, tuse si cireasa de pe tort...de azi piciorul in gips pt 3 sapt Ieri cand l-a adus tati de la gradi, cand sa-l puna jos a inceput sa planga si nu putea calca cu piciorul stang, nu era umflat, nu vanat nu nimic doar ca nu putea calca cu el...am mers ieri la pediatra si nu si-a putut da seama ce are asa ca azi am fost la ortoped, nu e grav dar totusi, din cate se pare cand s-a dat pe tobogan la gradi a venit in calcai si si-a fisurat tibia, e numai o fisura mica mica abia s-a vazut, nu s-a miscat/strambat nimic pe acolo si dr ne-a spus ori repaus 3 sapt ori gips si se poate deplasa dar bineinteles cum repausul era imposibil de realizat...iata-ne cu gips pana la genunchi.
Azi am fost si la eco si avem 100% tot golan Of, nici macar nu ma pot bucura ca totul e bine cu bebe cand il vad pe davidut asa bolnavior si chinuit cu gipsul ala, nu stiu cum rezista cu el 3 sapt dar macar il stiu langa mine, puiul lu' mama. Multumesc lui D-zeu ca nu a fost mai rau.
Sanatate multa multa la toata gasca
16+ cu
si de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
dandusa spune:
Eli,Fluturasha,
felicitari pt sarcina,sa ajungeti cu bine la termen!
Bertha,
operatiunea alaptatul,este in stand by.au fost vreo 2 sapt de supt haotic ziua si f putin noaptea.eram zen,iti imagineziacum cateva zile i-au spart doi canini si se mai lupta cu nr 3.este f agitat.asa cum pove si Oti,se arunca pe spate,tipa,loveste...este incredibil de nervos.clar ca dintii il derajzeaza.si mai nou se aoleste,daca se loveste face au-au-auuuuuu-auuuuuuu.daca il doare dintele,se zgarma cu degetul acolo si zice au-au-auuuuu-auuuuu.ma terminaaaa,mi-e milaaa de elll de morrrcand il doare insuportabil,plange si la o bucatica de biscu pe care o rontaie.se opreste din mestecat si-i dau lacrimile siroaie.ma duce la bucatarie si-mi arata tubul de gel sa-l dau.concluzia...,n-am sanse prea curand.apoi,mai este si treaba de care pove Ocean,trebuie sa fii pregatita.ori eu nu sant!ma apuca palavrageala cand sant f obosita si inainte de CM,altfel...ma topesc cand il vad cum cere 'mami,tata'
mami de Crinuta si Raducu
Otiliav spune:
Olivia, felicitari pentru putica, o sa fie super pentru David si voi iesiti bine la cheltuieli .
Of, urata perioada cu ghipsul mai ales ca el alerga bine mersi. Si la baie trebuie protejat ghipsul. Ana invatase sa se taraie asa cu el si sa topaie intr-un picior.
Si Elisa a primt loc la gradinita, l-am acceptat dar ma gandesc serios la o permisie cateva luni pentru ca ar trebui sa merg cu ea pentru acomodare fix in perioada in care nasc, dupa care as vrea sa o mai tin putin acasa pana face bb primele vaccinuri. Oricum ar fi o sa fie dificil ca Ana incepe scoala langa casa iar gradinita unde a primit loc Elisa este langa serviciul meu si e musai sa merg si cu bb dupamine in masina. Ca niciodata, pare mai usor sa le am acasa
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra
dandusa spune:
Olivia,
dumnezeuleeee,ce chin.uf,ce mila mi-e de Davidutuuu scump.bine ca nu-i mai grav,dar cum naiba doar de la dat pe topogan?!si cu restul bolilor...,of...imi pare asa asa rau!
felicitari pt puiul mic,sa fie sanatos si sa ajungeti cu bine la termen!
mami de Crinuta si Raducu