*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 8
oceanborn spune:
Fetelor, al meu copil zice parca din ce in ce mai putine cuvinte mai pe intelesul nostru. vorbeste tot in limba lui .in urma cu ceva vreme tot incerca sa ne imite , acum nici nu-l intereseaza. mai sunt puturosi de astia?
Ramo2007 spune:
Sara spune mama, tata, kk, moimoi (de la bunibuni, cum ii spunem mamei mele) si mai nou se striga singura saia sau iaia...in rest gongane pe limba ei si ne mai imita cateodata, dar rar.
anca_27 spune:
Ramo, pt adulti sunt capsule umplute cu ulei de peste, le inghiti si gata, nu simti nimic gretos.
Eu m-am oprit din ulei de peste. Asta e, nu sunt consecventa, uit azi, uit maine, si trec 2 sapt.
Ocean, cred c-a fost in delir pe caluti.
Oti, ce bine, te mai dezmortesti, spatele, il mai simti?
Noi... am ajuns azi noapte la 12 cu 39.4 la pediatrie, totul ok, doar febra, n-am mai reusit acasa s-o scad cu nimic. Norocul nostru - daca poate fi numit noroc - am dat peste cel mai cautat medic pediatru din oras, si de undeva se stie si cu soatza asa ca am intrebat ce-am vrut si ne-a si explicat de toate. Azi de dimineata am fost pt analize, hemo, urocultura, eco abdominal.
Dandusule, atata m-am gandit la tine azi noapte si de dimineata, cu recoltatul urinei, cum sa fac, cum sa fac, nu m-ai visat? Stiu ca explicai odata pe-ndelete, dar cine sa mai caute pagini in spate la 4 dimineata cu z cu 39...
Asa ca pe la 8, am luat-o pe z din somn, am dus-o la baie, ne-am hilizit in oglinda si-am pus-o in picioruse in cada in apa calduta. Azi noapte la 1 cautam de nebuni la toate farmaciile non-stop chestii de alea ce colecteaza urina la fetite si se prind pe pasarica, nimic nicaieri, asa c-am luat doar un recipient de ala steril.
Na, si cu picoarele in vana, liopa-liopa, paharelul pregatit, i-a venit si lui z ca la tot omul in apa, pishuleanul. Am tinut paharelul si gata urocultura. Si cat m-am mai framantat toata noaptea...
Acu e mai bine, n-a mai facut febra, a, si nu v-am zis combinatia minune ce i-a scazut-o si pe care-o stiu toate mamicile in afara de mine, paracetamol in fundulet si sfert de algocalmin pe gurita. Chimic-chimic, dar scade febra puternica automat.
Bineinteles ca varianta c-ar fi de la dinti s-a dus, e ceva viral/bacterian sau infectie urinara. Maine avem o parte din analize, pe vineri toate si mergem vineri seara ca e iar de garda medicul sa ne explice ce si cum.
Sper sa nu mai faca febra c-am imbatranit cu ea in brate vazand cum sare de 38.5 la 39.4 intr-o clipita, antitermice, comprese, sosete, impachetari, otet in casa si ea nimic. Ce frustranta e neputiinta de-a nu-i putea ajuta cu nimic si faptul ca nu stii de unde, si copilul ti se inmoaie in brate, of.
Mergem in continuare si cu homeopatia, am inceput cu picaturi din extract de coacaz negru ce merge bine pe tot ce tine de respirator si merisor ce merge pe digestiv. Se fac cure de 1-3 luni cu 1-2 luni pauza intre. Daca sunteti interesate gasiti mai multe info www.plantextrakt.ro/" target="_blank">aici.
Dar de Bebecris nu mai stiti nimic?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
miki01 spune:
Bertha, tare mult m-a induiosat tzusca mica si papacioasa de tzitzi! Nu poti face decat ceea ce simti ca sa o faci fericita!
Anca, imi pare rau ca iar v-ati chinuit cu febra. Cam mare sa fie de la dintzoci, dar cine stie, maselele astea sunt cam rele.
Otilia, ma bucur ca esti bine. Burtica creste, creste? Mai faci eco pana la 32 w?
Oceanborn, am vazut o frumusete cu ochi albastri ce seamana leit cu mami a lui! Ce d-ra draguta a agatat el acolo !!
Ramo, vreau si eu sa-i dau ulei de peste lui Andrei, dar nu stiu ce fel. Tu ce fel ai luat? Am inteles ca sunt multe pe piata, usor nenaturale unele.
Ramo2007 spune:
Am luat ulei de peste de la Lysi cu aroma de lamaie.Costa 37 Ron,sticluta de 240 ml.
miki01 spune:
Ramo, saru'mana ! L-am gasit si eu pe net cu referinte bune. Incerc sa-i dau simplu sa vad daca-l accepta L-ai luat de pe piticul vesel? Sau de la mag naturiste?
Ramo2007 spune:
Miki, l-a luat mama de la un Plafar.Parerea mea e sa-i dai cu aroma...si asa e destul de scarbos.Nu stiu cat timp sa-i dau...nu i-as mai da vigantoletet in perioada asta, cu toate ca dr mi-a spus sa le dau in paralel...de fapt eu i-am spus ca-i dau ulei de peste si ca intrerup vigantoletele...
miki01 spune:
Ramo, noua ne-a spus sa intrerupem vigantolul la 1 an si jumatate si reluam din septembrie cu vigantolete (de care-i dai Sarei? pastile sau exista tot lichid?), incepem cu uleiul de peste fara sa le suprapunem . Am citit si eu ca este cam inlocuitor avand in vedere vit. D continuta.
Ramo2007 spune:
Sara are inca fontanela f mare, un pic mai mica decat buricul degetului mare si din cauza asta am inceput cu uleiul de peste.Luam Vigantolete pastile de 1000, a luat chisr si de 1500, dar am scazut eu din propria initiativa.
In perioada in care mergem la mare, dr. a spus sa nu-i mai dau Vigantolete, deci ma gandesc ca atunci va face pauza si de ulei de peste...si cu 10 zile inainte va lua Ca 10 zile...ea oricum ia in fiecare luna 10 zile Ca.