Piatra Neamt, Perla Moldovei (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Salut fetili!

ema- la baietel sa se faca bine.
Anca- mai,stau si ma uit la pozele tale si imi vine sa mor.Eu te cunosc,dar nu stiu de unde.Aaaaa,si inca ceva,m-am uitat la hi5-ul tau,iar la lista ta de prieteni am vazut o tipa care mi-a fost colega de liceu(cred ca ea este).

Poze Razvanel
nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

imi poti spune cine e prietena pe care o stii? si mie mi se pare ca te stiu dar nu stiu sa-ti spun de unde

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaR

Ancuta, eu nu i-am dat gazei mele decat laptic . Am avut suficient, cat sa nu fie nevoie sa suplimentez cu altceva. Inca mai este, dar e varsta potrivita pentru diversificare si incep si eu de acum. Cu suc de mere, pere, portocale. Apoi cu supa de legume, cu piure de legume sau de fructe...si tot asa.
Apropos: peste 3 zile implineste Teuta 6 luni.

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

noi am papat si LP seara in completare la lapticul de la mami, am inceput si noi de vreo saptamana diversificarea, adica piure de fructe, legumele abia le-am bagat de 3 zile...faza e ca se uita la orice duceam la gura, e asa o pofticioasa, cand am inceput sa-i dau mar plangea si deschidea gurita sa-i mai dau haplea mic

eh...incet incet o sa papam de toate

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea, ciocolata calda, ceai... avem di tati

Sa aveti o zi minunata, plina de spor!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Sa inteleg ca azi la hamsii ma intalnesc numai eu cu Cristina si Carmen (am vb cu ea si vine)? No bine, sa nu ziceti ca nu v-am intrebat. O sa va fie pofta si nu va dam .

Ancutza, ai o bomboana de fetitza, dulceee, dulce Sa va traiasca!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Magda- merci de cafea,buna tare!

Anca- fata de care ziceam,e in prietanii de pe prima pagina a hi5-ului tau.Acolo e trecuta Brenda,dar am vazut ca ea nu mai are hi5 si de asta nu sunt sigura daca e ea.Eate vorba de Brandusa Simin?Mie din poza asa mi se pare,iar cum e trecuta acolo Brenda,asa ii ziceam noi in clasa.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Eu am inceput ziua cu o...inghetata
Am multa treaba azi,cel putin asa mi-am propus,o sa vad cu cat ma pot tine de cuvant
Asadar mai tarziu vin la o ciocolata calda, vad ca da Magda.Teutei,ca a inceput diversificarea si sa mearga totul struna
Ancutza_Bro - cred ca i-ai adaugat prea multe alimente noi in alimentatie in doar o saptamana,asta este parerea mea, diversificarea se face la inceput doar cu sucuri de fructe, te-a indrumat cineva sau ai facut singura diversificarea ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, eu vin cu siguranta. Mai stii ceva de cele dou Danute? Ca banuiesc ca Ana nu poate ajunge. Nici Lora nu vine? Alexa tu nu zici nimic?
Mai fetili nu veniti sa ne cunoastem?

Edit: Eu vin la 17:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana mica

Emma, Dudu a suportat cat de cat solutia Calamine (trebuie ceva precautii la aplicarea pe fata, sa nu ajunga in ochi - scrie pe prospect). Mixtura mentolata ustura rau de tot. Noi i-am facut dus doar dupa ce toate bubitele s-au uscat. In plus, i-am dat Claritine 5ml pe zi, timp de 7 zile (la recomandarea pediatrului).

Multa sanatate!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Multumesc! Nu m-a mai lasat sa dau pe bubite cu nimic asa ca l-am alsat in pace. Am chemat un dr acasa ca tusea rau de tot mi-a zis sa-i dau un sfert de pastiluta de clorfeniramin, mucosin si lapte caldut cu miere si s-a putut si el intr-un final odihni dupa 2 zile. si vreaus a zic ca recupereaza nu gluma.

Azi e mai bine speram sa nu mia aiba eruptie si de acum sa inceapa vindecarea.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oh da stiu ca mai bine face acum decat mai tarziu. A avut si sotul rubeola si i-a fost tare greu.

intalneala placuta!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

fetelor - in principiu zic si eu Da !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput