Piatra Neamt, Perla Moldovei (79)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Cristina, de azi se tot incalzeste, pe la orele 17-18 o sa fie 19-20 de grade zilele urmatoare. Eu zic sa incercam la gradina de vara, maine pe la 17:30-18. Eu am la 17 programare la dentist, dar nu cred ca ma tine mai mult de jumate de ora.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Ema, sper ca ati avut o noapte mai linistita . Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu prea din pacate. Acum tuseste foarte rau. Cica e de la boala asta. Facem aerosoli si luam eurespal.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Adriana mica spune:
Emma, Dudu a suportat cat de cat solutia Calamine (trebuie ceva precautii la aplicarea pe fata, sa nu ajunga in ochi - scrie pe prospect). Mixtura mentolata ustura rau de tot. Noi i-am facut dus doar dupa ce toate bubitele s-au uscat. In plus, i-am dat Claritine 5ml pe zi, timp de 7 zile (la recomandarea pediatrului).
Multa sanatate!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Ancutza_Bro spune:
salut mamici...am scris si eu 3-4 mesaje si apoi am disparut ...cu motiv, parol!
am revenit si sper sa citesc si eu din urma macar capitolul asta
sper ca sunteti la plimbare ...e asa fain afara...noi avem carutul in masina si masina e la tati azi, asa ca plimbarea o facem dupa ora 5...va pup
ps: daca ati sti ce frumos zambesc la toate mamicile din parc...poate poate ati fi voi una din ele
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
allexa06 spune:
Foarte tare Ancutza
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Ancutza_Bro spune:
aeperju nasol cu varsatul asta de vant...dar odata tot trebuia facut...uite sotul meu a facut varsat de vant la 22 de ani...doamne ce am tras cu el...era mai rau ca un copil, a ramas cu multe semne si a avut o forma foarte urata, dormea saracul in fund pe scaun noaptea, in pat nu putea
Laura ce-as fi venit si eu vineri sa va cunosc ...din pacate maine vin nasii Sabinei de la Iasi si vom petrece cu ei tot week-end-ul...poate la urmatoarea ma inscriu si eu
cred ca prima pe care o voi cunoaste o sa fie LoraG, astazi
cosminiq acum am citit ca si sotul tau a facut tarziu...nasol...mai bine sa le faca pe toate in copilarie si scapam...oricum am bagat la cap ce ai scris tu pe-acolo ca acusi ma trezesc si eu cu vreo boala din asta si nu stiu ce sa fac
Allexa pe bune ca asa fac, voi de-acu' o sa stiti si puteti rade de mine prin parc...va dau eu voie
fug sa fac supica de legume
_
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
magdaR spune:
Buna ziua!
Astazi am fost cu Teuta la controlul lunar. Totul e foarte bine, doctora a fost foate multumita. Si pt ca are deja 6 luni, trecem si noi la diversificare. I-am dat deja 1/2 lingutita de suc de mar. I-a placut. A facut o grimasa foarte interesanta: parea un pic surprinsa. Deh, era un gust nou. Maine o sa-i dau 1 lingurita. Eiiii....sa vedeti voi ce fata papacioasa are mama...
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaR Buna ziua! Astazi am fost cu Teuta la controlul lunar. Totul e foarte bine, doctora a fost foate multumita. Si pt ca are deja 6 luni, trecem si noi la diversificare. I-am dat deja 1/2 lingutita de suc de mar. I-a placut. A facut o grimasa foarte interesanta: parea un pic surprinsa. Deh, era un gust nou. Maine o sa-i dau 1 lingurita. Eiiii....sa vedeti voi ce fata papacioasa are mama... Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora http://magdahobbyarts.blogspot.com |
Magda si Sabina mea face 6 luni peste 4 zile, noi am inceput deja diversificarea cu piure de fructe: mar, banana, avocado, para...e innebunita dupa fructe...in schimb legumele sunt cah...si piure si supita...ehhh, mai papam tzitzi cat se mai poate
_
Fulgusorul meu iubit
elena_adina spune:
Salut fetili!
ema- la baietel sa se faca bine.
Anca- mai,stau si ma uit la pozele tale si imi vine sa mor.Eu te cunosc,dar nu stiu de unde.Aaaaa,si inca ceva,m-am uitat la hi5-ul tau,iar la lista ta de prieteni am vazut o tipa care mi-a fost colega de liceu(cred ca ea este).
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
magdaR spune:
Ancuta, eu nu i-am dat gazei mele decat laptic . Am avut suficient, cat sa nu fie nevoie sa suplimentez cu altceva. Inca mai este, dar e varsta potrivita pentru diversificare si incep si eu de acum. Cu suc de mere, pere, portocale. Apoi cu supa de legume, cu piure de legume sau de fructe...si tot asa.
Apropos: peste 3 zile implineste Teuta 6 luni.
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com