Piatra Neamt, Perla Moldovei (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura25 spune:
Mihaela, cu romerganul sunt de acord ca e 'cu cantec', de asta am si accetuat sa citeasca f, atent prospectul si sa vada daca e de dat sau nu. Eu le-am dat la ai mei cate 2 seri (la inceput, cand erau valurile de eruptie) si nu au fost probleme, au dormit mai bine. Dar stiu ca in general, mai ales daca nu ai mai dat copilului, se da sub supraveghere medicala. Aeriusul eu stiu ca e pt alergii respiratorii, nu stiu daca are efect si la prurit.
La faza cu baia, stiam si eu ca tine si nu i-am spalat pe ai mei cat au fost cu varicela, dar apoi mi-a zis pediatra si am citit si mai multe articole medicale pe net ca de fapt e foarte ok sa ii speli, ca le atenueaza mancarimile si disconfortul, doar sa fii atenta cand ii scoti, sa nu ii freci cu prosopul, ci sa ii tamponezi usor, sa ii lasi sa se usuce in prosop. Baia nu le afecteaza bubele.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
aeperju spune:
Multumesc Laura. Il dau cu pudra. mereu imi zice ca-l ustura putza si da jos pantalonii si punem pudra din 5 in 5 minute (inclusiv noaptea )
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Buna ziua. Am citit de Andrei Emma va pup si sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste varsat de vant.Edi nu a facut inca, dar ma ingrozesc cand citesc ce povestiti voi POZE [purple]Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Ei, nu te speria. E normal sa-l manance bubitele ca asta inseamna varsat de vant doar ca imi pare rau ca se scarpina si mai rupe capul la unele si stiu ca ramane semn. Acum numai bine si tuseste de mama focului. Toate au tabarat pe capul lui. facem niste aerosoli cu ACC si speram sa treaca fara alte tratamente. (pt varsat luam si remedii homeopate)
aeperju spune:
Mihaela, stiu ca romerganul e uracios (Laura doar mi-a dat un sfat). Iar baie stiu ca nu avem voie sa facem fiindca inmoaie bubitele dar dus merge rapid si apoi tamponat cu prosopul. Alcoolul mentolat nu prea e bun ca ustura mai degraba pudra mentolata. Am luat si eu de la farmacie o mixtura antialergica dar il ustura asa ca vom continua cu pudra si cu violetul de gentiana. (antialergic e bun aerius dar noi luam remedii homeopate)/
aeperju spune:
citat din mesajul lui magdaR Buna ziua! EMA, nu trebuie sa fii suparata de situatia cu Andrei. Trebuie sa treaca si prin asta. Tu trebuie sa te inarmezi cu multa, multa rabdare. Cat priveste mancarimile puiului tau, asa cum zicea si Cosminiq, pudra mentolata sau alcoolul mentolat sunt cele mai bune. Trebuie sa ai mare grija , ca macar bubitele de pe fata sa nu se rupa. In rest, mixtura alba ajuta bubitele sa se usuce usor. lui Andrei si tie, putere si rabdare iti doresc. Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora http://magdahobbyarts.blogspot.com |
multam frumos. nu sunt speriata doar ca mi-e tare mila de el. pe obrazul drept a rupt o buba ca a tot scarpinat-o, am vazut-o abia cand il dadeam cu pudra. Putza iarais e varza si in cap tot da cu manutele.
Laura25 spune:
Buna dimineata!
O cafea, un ceai, un suc de fructe poftiti fiecare dupa preferinte!
Ema, sper ca ati avut o noapte mai linistita .
Cum ramane cu intalneala? Nu vrea nimeni o hamsie vineri?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
eeeei, daca dai un suc de fructe, acum vin! Da' vezi sa fie dublu, ca eu nu ma multumesc asa usor!
Ema, multa sanatate lui Andrei si rabdare sa stea in casa!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina si 22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdaR spune:
Buna dimineata!
Eu un ceai as vrea, ca nu am avut timp azi sa mai fac.
O zi frumoasa sa aveti!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
cosminiq spune:
citat din mesajul lui aeperju Mihaela, stiu ca romerganul e uracios (Laura doar mi-a dat un sfat). Iar baie stiu ca nu avem voie sa facem fiindca inmoaie bubitele dar dus merge rapid si apoi tamponat cu prosopul. Alcoolul mentolat nu prea e bun ca ustura mai degraba pudra mentolata. Am luat si eu de la farmacie o mixtura antialergica dar il ustura asa ca vom continua cu pudra si cu violetul de gentiana. (antialergic e bun aerius dar noi luam remedii homeopate)/ Emma si Andrei (21.09.2007) |
OK!Multa sanatate
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
ellinia spune:
Neatza!
De cand va pandesc eu la o intalnire da' nu vreti deloc sa va lasati convinse! Vin si eu, de abia astept! Azi am o zi mai nasoala, dar, daca scap cu bine ne vedem maine. Unde anume? La Gradina cum o fi dupa amiaza? Ma gandesc sa nu fie frig. Spuneti o ora si o locatie.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral