Piatra Neamt, Perla Moldovei (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cu Dana, mami lui Ian, negociez eu acum pe mess, inca nu stie daca vine, dar ar vrea. Pe cealalta Dana si pe Ana ar trebui sa le cautamla telefon, cred.

Ema, ma bucur ca e mai bine, in cateva zile se opreste si eruptia si ati scapat

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Ancutza_Bro - cred ca i-ai adaugat prea multe alimente noi in alimentatie in doar o saptamana,asta este parerea mea, diversificarea se face la inceput doar cu sucuri de fructe, te-a indrumat cineva sau ai facut singura diversificarea ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

nu m-a indrumat nimeni...adica am facut asa cum am crezut de cuviinta si cum am tot citit pe forum...eu spuneam ca am inceput diversificarea in adevaratul sens al cuvantului...asa , cate o lingurita de suc de fructe i-am dat sa guste mai demult...

nu i le-am bagat toate odata, m-am exprimat eu rau, scuze

oricum prefer piureul de fructe in locul sucului

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Buna dimineata!
Sa inteleg ca azi la hamsii ma intalnesc numai eu cu Cristina si Carmen (am vb cu ea si vine)? No bine, sa nu ziceti ca nu v-am intrebat. O sa va fie pofta si nu va dam .

Ancutza, ai o bomboana de fetitza, dulceee, dulce Sa va traiasca!

Bazar umanitar DC

merci ...sper data viitoare sa fie treaza ca sa putem face cunostinta cum trebuie

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Neata!
Magda- merci de cafea,buna tare!

Anca- fata de care ziceam,e in prietanii de pe prima pagina a hi5-ului tau.Acolo e trecuta Brenda,dar am vazut ca ea nu mai are hi5 si de asta nu sunt sigura daca e ea.Eate vorba de Brandusa Simin?Mie din poza asa mi se pare,iar cum e trecuta acolo Brenda,asa ii ziceam noi in clasa.

Poze Razvanel
nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

aaaa...Brandusa este o prietena pe care am cunoscut-o cand lucra in Petrodava la Orange (eu lucram tot acolo, dar la Vodafone)...poate pe-acolo ne-am zarit

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Eu la ai mei nu le-am dat deloc suc pt ca nu am inteles rostul. Ca si aport caloric e spre 0, ii umple burta doar asa .. ca sa fie ceva. Si ai mei tot numai pulpa de fruct au bobinat. Ma rog, noi am inceput cu cereale, ca erau mici si firavi si speram sa ii mai 'rotunjesc' un pic asa. Multi medici 'mai noi' recomanda inceputul diversificarii cu legume, nu cu fructe. Pt ca legumele nu sunt dulci, au au gust mai fad, mai insipid si daca dau cei mici intai de gusul fructelor, foarte posibil sa nu accepte prea usor legumele.

Dar teorii sunt o mie ..important e sa manance bebe si sa fie pregatit, sa nu il doara burtica.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu la ai mei nu le-am dat deloc suc pt ca nu am inteles rostul. Ca si aport caloric e spre 0, ii umple burta doar asa .. ca sa fie ceva. Si ai mei tot numai pulpa de fruct au bobinat. Ma rog, noi am inceput cu cereale, ca erau mici si firavi si speram sa ii mai 'rotunjesc' un pic asa. Multi medici 'mai noi' recomadna incepututl diversificarii cu legume, nu cu fructe. Pt ca legumele nu sunt dulci, au au gust mai fad, mai insipid si daca dau cei mici intai de gusul fructelor, foarte posibil sa nu accepte prea usor legumele.

Dar teorii sunt o mie ..important e sa manance bebe si sa fie pregatit, sa nu il doara burtica.

Bazar umanitar DC

mda, pai exact asa s-a intamplat la noi...am inceput cu fructe, iar la legume spune cah

cat despre piure versus suc de fructe, exact asa gandesc si eu...merci pt explicatie

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ancutza, ma bucur ca ne-am cunoscut! Sabina e o dulce, sa-ti traiasca! Hainutele sunt tare dragute si am luat si caciulitele si ceilalti pantalonasi, prin urmare.. Iustina tot aseza pantalonii aseara pe burta mea si-i zicea sora-sii: uite, bai, ce pantaloni frumosi ai, bai mititico, hai, iesi sa te imbraci!
Cat despre diversificare, eu am inceput cu suc de morcov putin, apoi legume si piure de mar dupa legume, apoi celelalte fructe...exact nu mai retin cum am procedat. Acum voi incepe la fel, cred. Iustina mananca legume cu mare placere, chiar si fierte doar. Sucuri de fructe nu prea i-am dat, a mancat mereu fructele cu totul, sub forma de piure, pana i-au aparut dintisorii si a inceput sa le manance pur si simplu, n-am avut probleme. Vreau sa zic ca eu de cand a avut 4-5 dintisori nu i-am mai pasat absolut nimic, i-am taiat, eventual, f. marunt.
Spor la diversificare, fetelor cu bebei, ca acusi o sa va cer sfaturi!

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cristina, parca tu intrebai, nu? Nu pot veni in seara asta, sorry!

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce fain!Iar va intalniti!
Din pacate cu planurile noastre de casa, cred ca nici duminica nu o sa mai stam pe acasa, dar la final cine va fi cocoana...moi
Cosminiq nu era vorba de un apartament, ci de o casa la rosu.La 20km de oras.
Emma am citit ca-i faci aerosoli lui Andrei si am o intrebarica: daca sunt facuti prea des nu dauneaza?Am pe cineva care la primul semn de tuse baga copii la aerosoli si mereu ma intreb daca nu face e cam mult??

Fetelor, va doresc un week-end placut si un 1 Mai muncitoresc cu gratar, mici si bere

Mergi la inceput

Vine si Ana azi .

Carmen, multumim de urari , la fel si voua, spor la gratarit!
Unde va faceti casa? Sau o aveti deja la rosu si incepeti finisajele?

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput