Prietene la bine si la greu! 2
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
miany75 spune:
buna dimineata si de la noi!!
Noi tocmai ce ne-am trezit din "motaiala"..am fost la vaccin,a plans putin...acu astept sa vad daca mai avem reactii ulterioare..sper sa nu...aaa,ne pregatim de dintisori..aveam eu un "hunch"( nu stiu daca am scris bine,dar imi place cum suna) ca prea roade cu spor mai ales chestii "tari"...ma rog ,sa nu se chinuie prea tare....
Am citit pe sarite,dar acum nu prea pot raspunde(am un pui marait in brate) sper sa reusesc sa revin mai incolo..
va pe toate fara exceptie!!! O zi faina!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrecluj spune:
Ioi, Lidia Se ofera cineva sa-mi trimita si mie un grtarel din ala? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
mneatza
Raportez o noapte cam nasoala. Mihnea a adormit abia pe la 12.30 si s-a trezit de muuulte ori in hohote de plans... Si acum, dimineata a adormit greu greu... nu stiu de ce... ma tem ca il paste vre-un virusache ( nu, nu de cel luat de la comp, mai mult tind sa cred ca e de cel luat de la tati si buni) Am facut aerosoli aseara si azi, in speranta ca nu ne ia mai rau... Acum a adormit, greu greu, la mine in brate. Daca el adoarme singur deobicei.. acum... in brate... a adormit in vreo 2 ore de plimbari si leganari.
Sper sa treaca
Dancutza, sper sincer ca nu e nimic grav cu acea cazatura... de fapt... chiar cred ca nu e... Acusica e gata ziua de scoala si ajungi tu la printesa sa te linistesti
Ava, ce nebunie cu aparutul la teveu
MAMICI DRAGI! HAI, VA ROG EU, CU ZAMBET INAINTE.
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE iti trimit daca vrei. Hai ca vorbim pe PM. |
douradoudou spune:
helau gud morning..am aparut si eu ..sunt cam ametita am nevoie de un cafeu sau ceva...aud masina de spalat care canta de 15 sec dar mi-e lene sa ma duc sa intind rufele..
..azi cred ca ma duc la echo ..inca nu mi-a trecut tusea si vreau sa verific de e si poate nimeresc si pe la doc.mea
.va
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Andre, acu saream sa ma ofer, da mi-a luat-o Lidiuta inainte! Daaa imi aduc aminte ca ai intrebat tu acolo la magazin!
Ralu gasesti mei tai si pe sling.ro. 160 de ron parca.
Fug la treaba.Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaRAndre, acu saream sa ma ofer, da mi-a luat-o Lidiuta inainte!![]() ![]() |