Prietene la bine si la greu! 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lidia, eu am grillul ala..dar nu stiu ceva...se pune apa in capacul de sub gratar sau nu??..acu citeam pe net ca ar fi unii care gatesc cu apa in el si altii nu...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna
ce faceti ?aveti o viteza...
Shtephy multumesc

Gabitzu s-a trezit de dimineata , la 6 eram treaza si abia acum am reusit sa il culk . Plangea de oboseala , dar nu adormea .
Sper sa doarma macar o juma ' de ora .
La Buc . e urat , innorat si bate vantul ..deci pas afara . Si maine se pare ca va fi la fel .
Off ca nu mai vine vara asta odata .

Astazi sunt in cautare de robot de bucatarie . Dar ...tare scumpe sunt ...mai fetelor ...6-8 bulioane .
Ma uitam si la blendere , dar paseaza doar , nu fac suc .
Nici nu stiu cum e mai bine . Voi ce aveti pe acasa ? Ati inceput sa le folositi la bebici ?

Si eu am grill . Si am pus apa , caci se scurge grasime si scoate fum . Pan acum am gatit pulpe pui, cotlet porc , mici .
In curand mar copt !

Astazi este sarbatoare !
La multi ani sarbatoritilor !!! Distractie placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

mneata!
inca n-am citit nimic ,sper sa reusesc curand ,dar vroiam o butelcuta de cafia.
va pup si ne vedem mai tarziu.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Evy, eu am storcator de fructe de la moulinex si inca un mixer moulinex optipro care printre altele si blenduieste. Storcatorul l-am luat anul asta dar mixerul il am de anul trecut...daca e sa le iei pe amandoua cred ca tot pe la 6 mil ajungi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata fete cucuiete si bebici mofturici!

mamici, tatici, pitici, frati si bunici, ce-si serbeaza ziua numelui de sf. Gheorghe, ori care-s nascuti intr-o zi de 23

revin ca maraie

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mda greturi de dimi pana seara..alteori doar dimi..alteori doar seara

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

deci , tot asa . bun... deci la sumele astea ma invart .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alexa Bafta la control, sa ne spui cum sta treaba, da? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ziua buna si de la noi! Ca mai devreme nu am salutat...
Banditelul astazi a baut mai bine suculet de mar din lingurita si apoi a papat si 120 ml lp...daca mai avea in bibe,mai papa dar a adormit imediat si nu i-am mai facut.

LIDIA am avut si eu un gratarel din ala dar l-am dus la tara ca sotului nu-i placea cum se face carnita pe el,nu stiu de ce dar iesea mai mult ca la abur...poate am pus eu apa multa in tavita aia...ca o colega care are si ea imi spunea ca la ea se rumeneste frumos...nu stiu ce sa zic
M-as duce din nou la piata sa mai caut dovleac dar poate incepe sa ploua si imi uda banditelul...cartof dulce nu am gasit deloc pe aici prin zona...dupa-amiaza luam masina de la reparat si poate mergem la cora sau sel gross.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURA eu de obicei pun apa pt ca altfel zeama care picura in grill face fum. Eu sunt multumita de el, acum nah...fiecare cum ii place. Incearca sa il folosesti si experienta o sa isi spuna cuvantul.

Mergi la inceput