Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Si...neatza!
Cataluta mersic!
Cristies noi folosim premium care de la nastere. Am avut nr 2 (in 1 nu ne incapea fundul, ca suntem domnisoare), iar de vreo luna suntem la 3. Accidente avem cel putin 1 pe saptamana cu explozie pe la spate sau pe burta daca e in leagan. In schimb sunt multumita ca nu mi s-a iritat/oparit pana acum.
Nepotelul "prematur" foloseste si el (nr.4 ca are 8.8 kg la 3 luni jumate), insa o data i-a pus sora mea pampers verde si s-a oparit. Asa ca eu una n-am de gand sa-i schimb curand chiar daca explodam.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
Apropo de adormitul fara asistenta, a mea a adormit singura seara dintotdeauna, din cate tin minte. Ce-i drept, seara e mai putin bagata in seama decat peste zi, ca nu prea am timp si de ea, tre' s-o bag in seama si pe cea mai mare, ca altfel e gata gelozia. Baita si papa sunt sfinte, dar restul... Noroc ca nu plange, ca altfel nu stiu cum as imparti timpul, cred ca as neglija-o p-ailalta, ca n-am inima s-o las sa planga.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella intr-adevar e mai scump pachetul de 60 buc costa 61 ron. fericita de buburuza Andreea Maria |
Vezi ca in carrefour sunt 58 de lei, iara cum este o promotie: al doilea produs identic cumparat 5% reducere.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
Ce vorbiti voi despre triplat greutatea? La cat, la trei sau la patru luni? Ca a mea inca nici nu si-a dublat-o...
Am editat o repetitie.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
catalutza81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Nik0le
Noi suntem inca la nr 2. Si nu cred ca-l schimbam prea curand. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Si noi tot la 2 . si nu cred ca schimbam prea curand. Oricum cand o sa schimbam o sa incercam Libero, ne-a zis noua cineva ca sunt bune
Catalutza mami de Irina
poze Irina
lorex spune:
http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/more_from_eyjafjallajokull.html
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ana_g spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ce vorbiti voi despre triplat greutatea? La cat, la trei sau la patru luni? Ca a mea inca nici nu si-a dublat-o... Am editat o repetitie. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
yannis al lui al3csa si-a triplat greutatea, si foarte bine a facut! nici la noi nu s-a dublat, adica nu aia de la nastere. acum are dublu fata ce cat a avut dupa scaderea aia fiziologica.
mama lui STEFAN
happyella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Vezi ca in carrefour sunt 58 de lei, iara cum este o promotie: al doilea produs identic cumparat 5% reducere. Mirela fericita de Mara Ioana |
merci de pont... eu ii luam din Real
fericita de buburuza Andreea Maria
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le Apropo de adormitul fara asistenta, a mea a adormit singura seara dintotdeauna, din cate tin minte. Ce-i drept, seara e mai putin bagata in seama decat peste zi, ca nu prea am timp si de ea, tre' s-o bag in seama si pe cea mai mare, ca altfel e gata gelozia. Baita si papa sunt sfinte, dar restul... Noroc ca nu plange, ca altfel nu stiu cum as imparti timpul, cred ca as neglija-o p-ailalta, ca n-am inima s-o las sa planga. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
bravo! cred ca esti singura de pe la noi..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)