Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Buna dimineata si de la noi fetele. Mariucasara distractie placuta si sa ai parte de clipe de neuitat. La multi ani tuturor celor sarbatoriti. Decenuela tu cum ai rezolvat problema cu datu lapticului afara?noi de aseara am inceput programu si normal ca nu a mai dormit ca ianinte cate 3-4-5 ore ci s-a trezit la 2 ore ca ii er fomica dar problema mea este ca maninca cam 10-15 min si apoi adoarme la juma de ora se trezeste iar ca normal ii e foame ii bag suzeta o ia si intr-un final adoarme iar dar stau si ma gandesc ca in ritmul asta nu stiu cat o s mai ia ea in greutate caci nu cred ca se satura din mom ce dupa juma de ora vrea iar papa .Da-mi si mie reteta ta de succes. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
dupa ce am innebunit pe toata lumea...urma sa ma duc cu jiji la analiuze...de voma baiatul..uneori chiar cu jet,,,si m-au potolit fetele de pe forum.
de asemenea mi s-a spus k se mai intampla asta la bb.
temp n-a avut ceea ce m-a linistit.
a...jiji se si constipase....si atata se scremea si dadea din picioare k voma non stop.
ce-am fc:
i-am dat dimi si seara debridat...l-a ajutat la digestie...i-am pus de vreo 2 ori cate juma de supozitor...i-am pus o paturik sub cap...sa nu fie prea inalt k si jiji totin pat mare doarme si cam atat...l-a tinut vreo 2 sap[t asta...
n-a luat asa mult in greutate dar pana la sf lunii a recuperat.
de mancat nu stiu daca ai citit ...jiji suge cand vrea muschiul lui nu stiu daca e bine sau nu dar in greutate a luat normal....singurul inconvenient sunt noptile mele albe...
io zic sa stai linistita daca n-are temp si sa vezi cum evolueaza...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
xela_07 spune:
repede,repede sa apuc sa spun si eu ceva
Cataluza - noi am avut un pachet de Libero si mi-au placut mult mai mult decat astia pampers. pentru statistica cristies, 0 accidente la nr 3, dezavantajul? sunt putin mai grosi (mie nu mi se pare dezavantaj totusi ). nu a stiut sotul sa-mi spun pret comparativ cu Pampers (nu i-am spus sa se uite si ... chiar nu l-a interesat )
Spunei ca poate vine si Aylin la intalnire ... Ce mai face, fetele cum sunt? Cea mica e OK?
Cris.d - petrecere frumoasa maine, sa fie Ema o cuminte si asa s-o tina de-acum !!
Mariucasara - sa fie exact cum iti doresti ziua asta speciala . Sunt sigura ca veti fi niste frumoase si tu si Sara . Asteptam poze .
La multe lunite pentru cei sarbatoriti azi si La multi ani pentru cele/cei care isi sarbatoresc ziua de nume!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
evyme spune:
Neatza si de la noi... asa, mai pe la pranz
Pustiu` dupa programul obisnuit, ultima masa aseara la 23.45, apoi pana azi dimineata la 9.00, schimbat pampers, un pic de ras, papa si iar Inca mai doarme acum Asa ca am si eu timp sa citesc ce-au scris fetele harnicute care nu dorm pana la pranz
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Asa... nu stiu daca v-am spus dar am avut in paralel trei baxuri de scutece si am ajuns la niste concluzii. Vi le prezint si voua. 1 Pampers verde (pachet economy) Pret: 8.500lei bucata (pachete de 70 de bucati) Avantaje: forma anatomica, material moale. Dezavantaje: mirosul (aloe stricata???), un accident de kk pana la gat. 2. Pampers portocaliu (sleep and play) Pret: 6.600 lei (pachete de 50 bucati) Avantaje: mai lungi decat varianta verde, miros mai placut (musetel?) Dezavantaje: sunt mai subtiri, aripioarele laterale mult mai mari, se cam aduna langa picioruse, accident de pipi. 3. Scutece Babylove de la DM Pret:6.600 lei (pachete 50 de bucati) Avantaje: nici un accident, miros placut. Dezavantaje: sunt mai groase si mai putin moi decat oricare de la pampers. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu renunt definitiv la Pampers; ultima oara n-am gasit la DM marimea noastra de scutece, asa ca am luat un pachetel mic de 22 buc. Pampers; ieri pustiu` a avut trei scaune, de trei ori a trebuit sa-i schimb hainutele - kk pana la omoplati sau printre picioare. La unul din scaune era in patul nostru, ca ne jucam, a murdarit si body + pantalonii lui, si cearceaful nostru de pe pat Cu Babylove n-am avut probleme d-astea
poze bebe Sebastian
iulenca spune:
citat din mesajul lui cristies Am revenit. Cris.dogarel, bafta la impachetat. Mami, eu nu sunt mai catolica decat papa. Scrie paste integrale pe ele? firma e ok? Asta e! (ce mi-a ramas mie in cap e ca au zahar, dar de cartofi nu retin, ma mai uit si revin). Caise confiate am luat si eu (bune) si nu fac rabat nici de la ciocolata. Ca altfel eram pe campie... La pranz vreau sa fac orez cu sosul de ieri si diseara vinete umplute. Sa vedem in week-end ce mai stiu sa fac, ca de obicei mancam prin oras si shaorma nu e de regim. A, fructoza de la DM - sa nu spun prostii cred ca pana in 10 lei 500gr. Si musli... am luat de la sanovita musli cu fructe (12lei 1kg). Iar din iaurt si lapte degresat am de gand sa fac ayran . Alexutzzza, iesi din butoi! Si din casa! Scoate cozonacelul la aer! Vroiam sa mai spun ca am inceput Ma numesc Rosu... e cam creepy, mie mi-ar fi trebuit o lectura mai usurica, dar n-o las pana n-o termin, ca nu e frumos. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Si eu am inceput-o de vre-un an.Daca te ambitionezi sa o termini ma ambitionez si eu.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Matale n-auzi ce discut eu de fructoza, paste integrale si iaurt degresat? Tot ce am voie din ce ai oferit tu e lingurita! Sa cresteti mari sanatosi ca frumosi vad ca va faceti pe zi ce trece! El si-a triplat greutatea de la nastere deja, nu? (stiu ca e albumul tau personal, dar scoate pozele cu nuditate ca cine stie ce nebuni le vad!)! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Hai ca am vrut sa scriu mai devreme dar s-a trezit si a trebuit sa-i dau sa pape. Acum a adormit ..
Eu nu tin dieta .. nu mi-a placut niciodata .. daca e sa slabesc fac sport .. dar acum nu prea am voie asa ca prefer sa ma infometez . Da s-a triplat greutatea. Cred ca a zis depasit-o sapt trecuta miercuri avea 3.400 gr
Intre timp s-a trezit .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Eu n-am scris nimic de iritat ca nu s-a iritat dar pot sa spun ca desi toate sunt pana la 9kg la 7 si putin cate are fi-miu ii lasa urme. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pustiu` are 6 si putin si deja are niste urme pe bulanase de zici ca l-am strans cu menghina; ma gandeam sa-i iau un nr mai mare, o avea ceva?
poze bebe Sebastian
al3csa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ce vorbiti voi despre triplat greutatea? La cat, la trei sau la patru luni? Ca a mea inca nici nu si-a dublat-o... Am editat o repetitie. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Pai al meu pt ca a fost dismatur asa a facut. De obicei asa se intampla. Recupereaza muuult mai repede
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/more_from_eyjafjallajokull.html _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Impresoinant. Brr mi s-a zbarlit piele
Poze
Povestea nasterii
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Si eu am inceput-o de vre-un an.Daca te ambitionezi sa o termini ma ambitionez si eu. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Asa-i ca-i cam...brrrr...? Mie imi place de mor Turcia, dar ce descrie nenea ala...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc