Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
Eu nu stiu cine il suna pe tata, dar numai ocupat imi da de la ora 8...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ana_g spune:
ce e DM? adica imi dau seama ca e un market/supermarket, ceva...cred ca am vazut la viena ce de genu...dar unde e? ca m-ati facut curioasa....
mama lui STEFAN
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Matale n-auzi ce discut eu de fructoza, paste integrale si iaurt degresat? Tot ce am voie din ce ai oferit tu e lingurita! Sa cresteti mari sanatosi ca frumosi vad ca va faceti pe zi ce trece! El si-a triplat greutatea de la nastere deja, nu? (stiu ca e albumul tau personal, dar scoate pozele cu nuditate ca cine stie ce nebuni le vad!)! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Haide mai cristies, macar din bunatatile virtuale sa ne putem infrupta, ca alea nu ingrasa! al3csa, multumim , sa-ti traiasca baiatul!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui ana_g ce e DM? adica imi dau seama ca e un market/supermarket, ceva...cred ca am vazut la viena ce de genu...dar unde e? ca m-ati facut curioasa.... mama lui STEFAN |
Drogheria din Real. Eu am fost de n ori in ele si habar n-aveam ca se cheama asa... Alexutzzza m-a scos din ceata...
_
Cresc
miremia spune:
citat din mesajul lui ana_g ce e DM? adica imi dau seama ca e un market/supermarket, ceva...cred ca am vazut la viena ce de genu...dar unde e? ca m-ati facut curioasa.... mama lui STEFAN |
Unul este in realul din vitan.
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Haide mai cristies, macar din bunatatile virtuale sa ne putem infrupta, ca alea nu ingrasa! al3csa, multumim , sa-ti traiasca baiatul! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Atunci iau o gura din cafeaua aia, ca arata ametitor.
_
Cresc
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cristies Eu nu stiu cine il suna pe tata, dar numai ocupat imi da de la ora 8... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
La multi ani tatalui, bunicii si sefului!
happyella spune:
citat din mesajul lui cristies Vroiam sa adaug ca la capitolul pampersi trebuia sa zic ca las lista deschisa. Decenuela a zis de happy ca sunt mai scortosi. Mai folositi si alte feluri? Ce recomandati? (Eu as fi interesata de pampers premium care, am avut primul pachet d-ala dar pe atunci nu prea aveam eu timp de statistici). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
neatza fetele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi si de nume si de nastere!
cristies eu am folosit numai Pamapers premium si nu am avut probleme pana acum : nu iritatii, nu pipi afara... o singura data a facut un kk mare ca nu mai facuse de 2 zile si era pusa si in scoica asa ca a iesit un pic pe afara ... am inteles ca asta premium este pt copii cu piele mai sensibila... fi-mea nu cred ca e asa sensibila dar daca am obisnuit-o cu astia nu imi vine sa ii mai schimb si intr-adevar e mai scump pachetul de 60 buc costa 61 ron.
Am folosit si cateva buc Pampers verde ca ne-a adus nasa la botez si mi se pare ok mai putin mirosul.
si noi folosim nr.3 si in curand o sa trecem la nr.4 ca o strang la cutele de la picioare...
fericita de buburuza Andreea Maria
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cristies Si ca tot vorbesc (singura) de statistici, voila (sursa DC): Iata si cateva rezultate ale unor sondaje referitoare la simptomele de dupa nastere - facute pe forumul Femina Intim (chiar si la un an dupa nastere): 1. 70 % dintre mame spun ca nu au chef de nimic 2. 50 % dintre mame au inca dureri de spate 3. 66.6% dintre mame isi fac griji pentru ca le cade in continuare parul 4. 40% dintre mame au probleme legate de somn 5. 55 % dintre mame sufera de dureri de cap mai mult decat inainte de sarcina 6. 40 - 50% dintre mame se plang de lipsa de concentrare si capacitatea de luare a unei decizii si in plus isi fac "ganduri negre" 7. 50% dintre mame spun ca au mai putin interes in sex, decat inaite de sarcina. 8. 10 % dintre mame sufera de depresie post-partum. La mine e fara 5 si 8. Restul se potrivesc _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pe mine cel mai mult ma afecteaza 4. Ca-s rea de somn. Si din cand in cand, ma mai deprim usor, da-mi trece destul de repede (adica de pe-o zi pe alta).
Nik0le spune:
citat din mesajul lui lorex A, stati ca tre sa ma laud iar a adormit singura, i-am dat papa din amandoua tztz si s-a saturat! a ramas multumita pe pat si cand m-am dus la eamai inainte sa vad ce face, dormea Bravo Iurica lu mama! |
Ce ma bucur, bravo! Si-o fi facut efectul apa aia de tarate?