Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Neatza, io as bea cafea da prefer sa pap niste cioco!
Deci va place parcul nostru! Va invit la noi!
A, stati ca tre sa ma laud
iar a adormit singura, i-am dat papa din amandoua tztz si s-a saturat! a ramas multumita pe pat si cand m-am dus la eamai inainte sa vad ce face, dormea
Bravo Iurica lu mama!
"Are mama o fetitza cat un ghemotoc
Are mama o fetitza frumushica foc!
Vesela si harnicutza unde s-ar afla
Parca e o furnicutza, asa-i Iuria!"
Mamidepuiuti, nu mi-a fost prea foame ca am mai ciugulit partile ramse nearse .Dar cel mai mult mi-a parut rau pt desert, imi pusesem felii de mar cu scortishoara la cuptor si le-am scos negre ...oricum tot am papat una
Acu ma duc sa-mi pun iar ca mi-e pofta de nu mai pot!
Andrelina, bafta la vaccin! Pup Patriotus sa nu-l doara!
Mariucasara, sa aveti o zi de vis maine!! Parca si eu am emotii cand ma gandesc ce frumos o sa fie, nunta voastra, botez si fiica-ta ti-e domnisoara de onoare! O sa-ti tresalte inima de fericire!
Cristies, LMA pt tatal, bunica si seful
Si La multi ani sarbatoritilor Yannis, Zita si Matei!
Am vazut o emisiune de-a lui Dr.Oz despre gravide si au si ei aceleasi babisme/mituri ca si noi.Desigur ca Dr.Oz le-a desfiintzat!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel LOREX, IO credeam ca fetele asa frumoase nu gatesc ever si-s servite mereu la pat |
si eu credeam la fel...
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui Andre_lina frateeee... LA MULTI ANI GHEORGHE!! SI MAMA E GETA si de dim de la 8... suna toate telefoanele pe toate fronturile!! cand e ziua mea nu suna nimeni... sunt geloasa! glumesc, am halit un sandwich sa imi fac curaj la vaccin!!! parca m-ar intepa pe mine, dar mai rau, il inteapa pe patriotic! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Las' cand vine ziua ta o sa te sunam noi si o sa fie mama ta geloasa pe tine!
Eu te sun de doua ori!
_
cristies spune:
Si ca tot vorbesc (singura) de statistici, voila (sursa DC):
Iata si cateva rezultate ale unor sondaje referitoare la simptomele de dupa nastere - facute pe forumul Femina Intim (chiar si la un an dupa nastere):
1. 70 % dintre mame spun ca nu au chef de nimic
2. 50 % dintre mame au inca dureri de spate
3. 66.6% dintre mame isi fac griji pentru ca le cade in continuare parul
4. 40% dintre mame au probleme legate de somn
5. 55 % dintre mame sufera de dureri de cap mai mult decat inainte de sarcina
6. 40 - 50% dintre mame se plang de lipsa de concentrare si capacitatea de luare a unei decizii si in plus isi fac "ganduri negre"
7. 50% dintre mame spun ca au mai putin interes in sex, decat inaite de sarcina.
8. 10 % dintre mame sufera de depresie post-partum.
La mine e fara 5 si 8. Restul se potrivesc
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Cristies normal ca scot cozonacelu la aer ca deh treb sa se umfle , dar ziceam ca nu am chef de plimbari f lungi o sa-l scot aici in spatele blocului, oricum soarele asta ba e , ba nu e....
Si eu am avut primul pachet pampers premium, imi amintesc ca eram multumita, nu am gasit niciodata nimic afara nici pipi nici caca si nici nu a facut Yannis nimic la funduletz...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
al3csa spune:
Eu cu premium care am avut probleme .. mereu iesea pipi .. acum nu stiu .. El era si f mic .. pana si nr 1 de la ei pt el era maare .. Am folosit si happy dar nu-mi plac pt ca sunt patrati.
Vad ca nu v-a placut tratatia mea ..
Am mai pus si niste poze asa ca de 3 luni
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari celor care poarta numele sfantului Gheorghe! (imi permit sa-mi adaug pe lista tatal, bunica si seful). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
tatalui,bunicii si sefului tau!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
lorex spune:
La mine e valabil 2 si 7!
Scutece Happy am fol si noi cand premium care nr 1 erau prea mici iar premium care nr 2 erau prea mari, si happy nr 1 erau undeva intre.Am fol un pachet din ala mic si am fost f multumita, desi la inceput mi-au parut scortoase, nu iesea nimic pe langa.Acum suntem la premium care nr 2 ca babylove la noi nu gasesc!
(se aud niste partzuri din camera cealalta )
Alexutza, iesi din butoi!AM ZIS! tu nu vezi ce cozonacel dulce ai acolo? ia o bucatzica, poate iti revii, maybe ti-a scazut glicemia
alecsa, multumim de tratatie! Sa creasca mare ginerel!
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel no, tre sa fac si bagajul, asa ca sii iu leitar (mor dupa engleza asta romanizata) Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
spor la treaba sa ai!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu cu premium care am avut probleme .. mereu iesea pipi .. acum nu stiu .. El era si f mic .. pana si nr 1 de la ei pt el era maare .. Am folosit si happy dar nu-mi plac pt ca sunt patrati. Vad ca nu v-a placut tratatia mea .. Am mai pus si niste poze asa ca de 3 luni de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Matale n-auzi ce discut eu de fructoza, paste integrale si iaurt degresat? Tot ce am voie din ce ai oferit tu e lingurita!
Sa cresteti mari sanatosi ca frumosi vad ca va faceti pe zi ce trece! El si-a triplat greutatea de la nastere deja, nu? (stiu ca e albumul tau personal, dar scoate pozele cu nuditate ca cine stie ce nebuni le vad!)!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc